Hoe close is Levon Roan Thurman-Hawke met zijn vreemde dingen Star Sister, Maya?

Inhoudsopgave:

Hoe close is Levon Roan Thurman-Hawke met zijn vreemde dingen Star Sister, Maya?
Hoe close is Levon Roan Thurman-Hawke met zijn vreemde dingen Star Sister, Maya?
Anonim

Netflix vond zeker een doorslaand succes met de originele serie Stranger Things. In het verleden heeft het supersterren gemaakt van mensen als Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard en Noah Schnapp. Meer recentelijk bevestigde het ook Maya Hawke's status als een opkomende Hollywood-ster (hoewel ze al speelde samen met Brad Pitt, Leonardo DiCaprio en Margot Robbie in Quentin Tarantino's Once Upon a Tijd… In Hollywood).

Terwijl fans zich voorbereiden op het bekijken van de nieuwste afleveringen van Stranger Things, hebben rapporten ook aangegeven dat Maya's broer, Levon Roan, haar zal vergezellen in het vierde seizoen van de serie. Gezien het competitieve karakter van Hollywood (en van broers en zussen), kan dit al dan niet een goede zaak zijn voor hun relatie. Maar dat hangt helemaal af van hoe ze echt over elkaar denken. Dit is wat we weten…

Bijgewerkt op 2 augustus 2022: Levon Roan Thurman-Hawke kwam uiteindelijk niet op de castlijst voor Stranger Things 4, en het ziet er niet naar uit dat hij dat wel zal worden ook in het laatste seizoen. Hij heeft zich echter bij Maya Hawke gevoegd op de set van haar meest recente videoclip voor haar nummer 'Thérèse'. Beide broers en zussen hebben dit jaar aan verschillende projecten gewerkt, maar hun familieband blijft sterk.

Beiden hebben een hechte relatie met hun beroemde ouders

Zoals velen hadden kunnen raden, zijn Maya en Levon de kinderen van Hollywood-sterren Uma Thurman en Ethan Hawke. Hun ouders zijn misschien jaren geleden uit elkaar gegaan, maar desalniettemin bleef hun familieband zo sterk als mogelijk is met zowel Maya als Levon die op de sets van hun ouders rondhingen toen ze jonger waren. "Mijn favoriete plek om te zijn was op de set, achter de camera met koptelefoon op, kijkend naar de monitoren terwijl mijn vader en moeder 100 keer dezelfde scène deden vanuit verschillende hoeken, gewoon zittend en lerend", vertelde Maya ooit aan NME. Nu de kinderen ouder zijn en hun eigen carrière nastreven, begrijpen ze dat hun achternaam kansen kan bieden.

"Ik ben een niet zo beroemde, niet zo succesvolle jonge actrice, maar als ik ergens in wordt gecast, krijgt het PR", legde Maya uit tijdens een interview met Nylon. “Dat geeft me een enorm been omhoog. Het was een enorme stap vooruit in het krijgen van een agent en een manager. Al dit soort extra dingen waar mensen niet aan denken als ze denken aan mensen die rollen krijgen.”

Ondertussen zijn de broers en zussen, te midden van alles wat ze hebben kunnen doen, erin geslaagd om aan de grond te blijven. "Ik voel me nog steeds niet beroemd", vertelde Maya aan W Magazine. "Ik denk dat het voordeel van opgroeien met beroemde ouders is dat de barometer van roem echt hoog is."

Wat Maya en Levon zelf betreft, de broers en zussen zijn ongelooflijk hecht geworden naarmate ze ouder werden. Ze hebben er zelfs een punt van gemaakt om samen te zijn, vooral tijdens de vakantie. "Levon en ik hebben elk jaar Kerstmis samen doorgebracht sinds hij in 2002 werd geboren", schreef de actrice in een Instagram-post in 2017."En ik heb nooit meer van hem gehouden." En hoewel ze veel tijd samen doorbrengen, zijn de broers en zussen niet precies hetzelfde. Maya ziet zichzelf zelfs als een 'agressieve optimist', terwijl ze gelooft dat haar jongere broer een 'passieve optimist' is.

Tegelijk lijken Maya en Levon ook een hechte band te hebben met hun jongere halfbroers en -zussen (ze hebben twee halfzussen met hun vader en een andere halfzus met hun moeder). Sterker nog, beide zijn afgebeeld terwijl ze met hen rondhangen. Ze hebben in de loop der jaren zelfs verschillende familie-uitstapjes gemaakt.

Hebben Maya en Levon überhaupt samengewerkt?

Naast het op zich nemen van verschillende film- en tv-rollen, is Maya ook bezig geweest met haar muziek. Het blijkt dat ze heeft ontdekt dat zingen en acteren hand in hand gaan. “Zodra ik deel uitmaakte van het personeelsbestand, realiseerde ik me dat, zelfs als je professioneel handelt, je enorm veel downtime hebt, of je nu wacht op een baan en auditie doet of in de trailer wacht om je werk te doen, " ze legde uit."Die downtime moet worden gevuld met een andere creatieve expressie - iets om je geest op gang te houden, iets om je van je telefoon af te houden. Dus toen kwam mijn relatie met muziek echt terug in mijn leven.” Tegelijkertijd beseft Levon al lang hoe belangrijk muziek is voor zijn zus, en hij heeft hem ongelooflijk gesteund. In het verleden heeft hij zelfs met trots een muziekvideo geüpload om haar nieuwe nummer te promoten.

Ondertussen heeft Maya zelf onthuld dat zij en haar broer de laatste tijd samen aan een aantal nummers hebben gewerkt. Als fans het moeten weten, Levon is zelf een behoorlijk ervaren muzikant. "Mijn broer [Levon, 18] is hier, en hij en ik hebben samen wat muziek geschreven", onthulde Maya. "Ik zal een melodie zingen, en hij zal het uitzoeken op de elektrische gitaar of het toetsenbord, en we zullen blijven verkennen." Maya heeft ook gesproken over haar plannen om op tournee te gaan als ze klaar is met werken aan het vierde seizoen van Stranger Things. Misschien zou Levon zich bij haar voegen als ze eenmaal op pad was.

Maya Hawke maakt graag films en shows met familie

Tot nu toe heeft Maya al met haar vader aan Showtime's The Good Lord Bird gewerkt, en ze was dankbaar dat ze met hem aan dezelfde set kon werken. Ondertussen is Maya de afgelopen maanden ook gespot op dezelfde set als Levon voor Stranger Things, hoewel het nog steeds onduidelijk is of de broers en zussen samen een scène zouden kunnen doen.

Hoe dan ook, je kunt er zeker van zijn dat Maya het geweldig vindt om weer met haar familie te werken. Samenwerken met hen is immers het meest zinvol. "Of het nu een vriend of een ouder is, als je dat soort intimiteit met iemand hebt", legde de actrice uit. "Je tot iemand anders wenden voelt als vreemdgaan."

Aanbevolen: