Jamie-Lynn Spears is zo geannuleerd dat liefdadigheidsinstellingen haar geld weigeren

Inhoudsopgave:

Jamie-Lynn Spears is zo geannuleerd dat liefdadigheidsinstellingen haar geld weigeren
Jamie-Lynn Spears is zo geannuleerd dat liefdadigheidsinstellingen haar geld weigeren
Anonim

Jamie-Lynn Spears is openlijk aan het sparren met Britney Spears op sociale media en de twee zijn duidelijk verwikkeld in de controversiële toestand van hun familiezaken. De zus van Britney Spears maakt zich klaar om haar memoires met de titel Things I Should Have Said te lanceren, maar dat levert heel wat controverse op, en het lijkt erop dat de annulatiecultuur voorop loopt.

Ze willen gewoon geen van de opbrengsten van het boek verzilveren, omdat ze op geen enkele officiële manier aan Jamie-Lynn Spears willen worden gekoppeld.

Jamie Lynn Spears is zeer, zeer geannuleerd

Jamie Lynn Spears heeft altijd in de schaduw van haar zus geleefd. Ondanks het feit dat ze haar eigen carrière heeft opgebouwd, is ze nooit in staat geweest om talent te produceren dat zo rauw en erkend is als Britney Spears, die snel beroemd werd en een miljoenenfortuin verdiende.

In een poging om op de hoogte te blijven, probeerde ze fans te intrigeren met de belofte van de 'inside scoop' over haar reis door het leven, die natuurlijk onvermijdelijk Britney Spears zal bevatten. Haar team hielp haar een liefdadigheidsinstelling op te zetten die een deel van de opbrengst van elke verkoop zou ontvangen, en ze kozen ervoor om zich aan te sluiten bij een ongelooflijke organisatie genaamd This Is My Brave. Deze organisatie zet zich in om mensen een forum te geven om te bespreken hoe ze uitdagingen met psychische aandoeningen en verslaving hebben overwonnen.

Fans zijn echter in rep en roer over Jamie Lynn's medeplichtigheid gedurende de vele jaren dat Britney in wezen in gevangenschap werd gehouden, en ze hebben haar volledig geannuleerd. De liefdadigheidsorganisatie erkent deze tumultueuze situatie en heeft zich teruggetrokken uit hun overeenkomst en heeft geweigerd het geld van Jamie-Lynn te accepteren.

Het goede doel heeft geld nodig, maar wil Jamie's niet

Het hele uitgangspunt achter het runnen van een liefdadigheidsinstelling is om geld in te zamelen voor de groep, en This Is My Brave zou graag wat extra financiering willen - alleen niet van Jamie Lynn.

Free Britney-fans protesteren tegen Jamie Lynn en beweren dat ze medeplichtig was, ondanks het feit dat ze zich ervan bewust was dat haar zus werd misbruikt en misbruikt. Ze zijn woedend dat Jamie Lynn succes lijkt te halen uit Britneys pijn, en ze willen absoluut niets met haar te maken hebben.

De liefdadigheidsinstelling heeft ervoor gekozen om weg te blijven van vies geld en slechte bedoelingen en heeft besloten dat alle financiering die afkomstig is van iets dat zelfs maar op afstand met Jamie Lynn te maken heeft, mogelijk schadelijk voor hen kan zijn, en de nadelen wogen zwaarder dan de voordelen in deze situatie.

Ondanks dat This Is My Brave als begunstigde van de opbrengst van Jamie Lynn's boekverkoop is aangemerkt, heeft het zichzelf verwijderd en het aanbod van financiering beleefd afgewezen.

Aanbevolen: