SNL: Wie waren de jongste beroemdheden die ooit een optreden kregen?

Inhoudsopgave:

SNL: Wie waren de jongste beroemdheden die ooit een optreden kregen?
SNL: Wie waren de jongste beroemdheden die ooit een optreden kregen?
Anonim

In 1975 zou Saturday Night Live zijn debuut maken op het kleine scherm en sindsdien heeft het plaatsgemaakt voor enkele van de meest iconische momenten in de televisiegeschiedenis. Niet alleen hebben de schetsen de wereld stormenderhand veroverd, maar veel van Hollywood's grootste artiesten waren in staat om met de show aan de slag te gaan… en vervolgens bekende namen te worden.

Hoewel sommige mensen die in de show verschenen geen krachtpatsers aan de kassa werden, zijn er tonnen SNL-alumni die enorm succesvol zijn.

SNL heeft mensen van alle leeftijden en achtergronden gecast, maar het is uiterst zeldzaam om een superjonge artiest de knipoog te zien krijgen om in de show te verschijnen. We hebben eerder een aantal jonge gezichten gezien en ze hebben een unieke plaats in de geschiedenis van de show geëtst.

Vandaag kijken we naar de jongste artiesten in de geschiedenis van SNL!

10 Laraine Newman - 23 jaar, 7 maanden

Laraine Newman SNL
Laraine Newman SNL

Hoewel Laraine Newman misschien niet een van de beroemdste gezichten is die ooit in de legendarische show is verschenen, blijft ze een van de jongste artiesten op SNL. Volgens NBC had ze een paar beroemde personages, waaronder Connie Conehead, dus ze liet iets achter dat fans zich nog steeds herinneren en waarderen.

The L. A. Times meldt dat ze ongeveer 5 jaar in de show was, en ze merken op dat haar personage, Sheri the Valley Girl, behoorlijk gedenkwaardig was.

9 Melanie Hutsell - 23 jaar, 3 maanden

Melanie Hutsell SNL
Melanie Hutsell SNL

In tegenstelling tot een paar andere artiesten op deze lijst, werd Melanie Hutsell geen begrip na haar stint op SNL, maar ze heeft wel een unieke erfenis, dankzij het feit dat ze zo jong was toen ze in de serie werd gecast. Di en Jan Brady zijn haar twee beroemdste sketchpersonages uit de show, en volgens IMDb verscheen ze vervolgens in populaire projecten zoals Splitting Up Together en Fresh Off the Boat.

8 Jay Pharoah - 22 jaar, 11 maanden

Jay Pharoah SNL
Jay Pharoah SNL

Veel mensen zijn bekend met Jay Pharoah dankzij zijn lange verblijf in de show, en hij heeft een enorme indruk op fans achtergelaten vanwege zijn vermogen om personages met ongelooflijke nauwkeurigheid te portretteren. Jay zou bekendheid verwerven terwijl hij op de show was, en volgens IMDb heeft hij een aantal solide rollen veiliggesteld na SNL. Hij leende zijn stem aan Family Guy en was ook te zien in andere projecten, waaronder BoJack Horseman en de film Sing.

7 Sarah Silverman - 22 jaar, 9 maanden

jonge sarah silverman zaterdagavond live
jonge sarah silverman zaterdagavond live

Veel mensen herinneren zich misschien niet wanneer Sarah Silverman op SNL was, maar ze heeft het zeker goed voor zichzelf gedaan sinds ze de show verliet. Hoewel haar verblijf in de serie kort was, zou ze een geweldige carrière in de entertainmentindustrie hebben. Niet alleen was ze destijds de hoofdrolspeler in haar eigen serie, maar ze zou volgens IMDb ook in andere hitfilms verschijnen, zoals School of Rock, Funny People en Wreck-It Ralph.

6 Julia Louis-Dreyfus - 21 jaar - 8 maanden

JLD SNL
JLD SNL

Julia Louis-Dreyfus is een van de beroemdste televisieartiesten aller tijden, maar niet vanwege haar stint op SNL. De overgrote meerderheid van de mensen zal haar onmiddellijk herkennen uit haar tijd in de serie Seinfeld, en vele anderen zullen haar herkennen van haar werk aan Veep.

Hoewel haar tijd op SNL door velen is vergeten, is er gewoon geen manier om iets weg te nemen van de unieke erfenis die ze voor zichzelf op het kleine scherm heeft gesmeed.

5 Abby Elliott - 21 jaar, 5 maanden

Abby Elliott SNL
Abby Elliott SNL

Abby Elliott bracht een aantal jaren door met het verfijnen van haar vak op Saturday Night Live, en bleef van 2008 tot 2012 op de show. Ze kon de show als startpunt gebruiken en heeft het goed voor zichzelf gedaan sinds haar tijd op SNL eindigde.

Ze verscheen in de serie 2 Broke Girls en had zelfs een rol in de serie How I Met Your Mother, volgens IMDb. Het is duidelijk dat ze een talent heeft om in populaire tv-shows te verschijnen.

4 Pete Davidson - 20 jaar, 10 maanden

Pete Davidson SNL
Pete Davidson SNL

Pete Davidson heeft zijn populariteit de afgelopen jaren zien stijgen, hoewel dit vooral te danken is aan het feit dat zijn persoonlijke leven zoveel mainstream media-aandacht krijgt. Davidson haalde de krantenkoppen toen hij op SNL werd gecast, toen hij nog maar 20 was - er waren hoge verwachtingen dat hij de show in een nieuw tijdperk zou brengen.

Hij lijkt klaar te staan om de komende jaren enorme stappen te maken door in films te verschijnen en door te gaan met zijn stand-upcomedy.

3 Robert Downey Jr. - 20 jaar, 5 maanden

RDJ SNL
RDJ SNL

Nee, je ogen bedriegen je niet. Er was eens een moment waarop niemand minder dan Robert Downey Jr. op Saturday Night Live was, en dankzij de ongelooflijke carrière die hij heeft opgebouwd in de filmindustrie, herinnert vrijwel niemand zich zijn korte tijd bij SNL. Downey is altijd in staat geweest om te lachen bij elke uitvoering, en hij was in staat om deze specifieke vaardigheid aan te scherpen terwijl hij op SNL was. Serieus, ga terug en bekijk enkele van zijn oude schetsen.

2 Eddie Murphy - 19 jaar, 8 maanden

Eddie Murphy SNL
Eddie Murphy SNL

Dankzij het vertolken van een paar legendarische SNL-personages, herinneren veel mensen zich zeker wanneer Eddie Murphy in de serie zat. Het was groot nieuws toen hij terugkeerde om de show te hosten, en mensen waren blij dat Eddie terugkwam en enkele van zijn iconische personages weer tot leven bracht.

Natuurlijk zou hij uiteindelijk een enorme filmster worden, maar het lijdt geen twijfel dat zijn tijd in de show gedenkwaardig en belangrijk was.

1 Anthony Michael Hall - 17 jaar, 6 maanden

Anthony Michael Hall SNL
Anthony Michael Hall SNL

Bovenaan onze lijst van vandaag staat niemand minder dan Anthony Michael Hall, die in de jaren 80 een absolute krachtpatser was op het grote scherm. Mensen kenden hem al, dankzij zijn optredens in hitfilms als The Breakfast Club, Sixteen Candles en Weird Science, maar hij was maar kort op SNL te zien.

Hij zou uiteindelijk de hoofdrol krijgen in de hitserie, The Dead Zone, en hij had zelfs een rol in de hitfilm, The Dark Knight, volgens IMDb.

Aanbevolen: