Deze door Razzie genomineerde Angelina Jolie Flick is om de een of andere reden trending op Netflix

Deze door Razzie genomineerde Angelina Jolie Flick is om de een of andere reden trending op Netflix
Deze door Razzie genomineerde Angelina Jolie Flick is om de een of andere reden trending op Netflix
Anonim

Angelina Jolie's lang vergeten film uit 2002 Life Or Something Like It krijgt veel aandacht op Netflix, 19 jaar na de release in de bioscopen. Ondanks dat het een kritische en commerciële mislukking was, een Razzie-nominatie ontving voor Jolie's optreden voor Slechtste Actrice en amper de helft van zijn budget van $ 40 miljoen verdiende, ziet deze bijna 20 jaar oude film in veel huizen wat ethergolven.

Hoewel het onduidelijk is waardoor het aantal kijkers voor de film zo sterk is gestegen als in de afgelopen week, vragen sommige fans zich af of de release van Jolie's langverwachte film Eternals er iets mee te maken kan hebben.

Alleen al in het weekend schoot de film maar liefst 20 plaatsen omhoog.

De moeder van zes kinderen speelt een tv-reporter die een oppervlakkig leven leidt. Haar wereld staat al snel op zijn kop wanneer een dakloze haar vertelt dat haar bestaan volkomen zinloos is en dat ze de volgende week zal sterven.

Terwijl de voorspelling uitkomt, neemt het personage van Jolie zelf actie in de hoop dat ze toch niet zal sterven.

Met een budget van $ 40 miljoen bracht de film wereldwijd slechts $ 16 miljoen op, waardoor het een flop werd voor Jolie, die haar eerste (en enige) Oscar-prijs twee jaar eerder had verdiend voor beste vrouwelijke bijrol in Meisje, onderbroken.

Hoewel de film wereldwijd slechts $ 50 miljoen verdiende, kreeg hij veel lovende kritieken, wat vervolgens resulteerde in Jolie's Academy Award-overwinning.

Vorige maand vertelde de S alt-actrice over haar scheiding van Brad Pitt, die nu al vijf jaar aan de gang is.

Tijdens een openhartig gesprek met The Guardian zei de actrice dat ze hoopt dat haar familie "eindelijk kan genezen".

"Ik ben niet het soort persoon dat beslissingen neemt zoals de beslissingen die ik lichtvaardig moest nemen," zei ze. "Het kostte me veel moeite om in een positie te komen waarin ik voelde dat ik moest scheiden van de vader van mijn kinderen."

"Het is niet dat ik echt over iets wil praten, want ik wil gewoon dat mijn familie geneest", zei ze. “En ik wil dat iedereen vooruit gaat – wij allemaal, inclusief hun vader. Ik wil dat we genezen en vredig zijn. We zullen altijd een familie blijven.”

Aanbevolen: