Waarom fans geobsedeerd zijn door Ariana Grande zonder make-up

Inhoudsopgave:

Waarom fans geobsedeerd zijn door Ariana Grande zonder make-up
Waarom fans geobsedeerd zijn door Ariana Grande zonder make-up
Anonim

Om Ariana Grande gewoon een popster te noemen, zou haar talent onderschatten. Voordat ze een popicoon was, was Ariana een tweenidool. Ze speelde de adorabel naïeve Cat Valentine in Victorious van Nickelodeon. Ariana werkte ook samen met Jennette McCurdy voor de spin-off van de show, Sam & Cat. Ze was een Nickelodeon-superster met meer dan 84 miljoen Twitter-volgers. Naast haar talent staat de zangeres ook bekend als erg mooi en charmant.

Hoewel ze er prachtig uitziet met make-up en haar kenmerkende hoge paardenstaart, zijn fans geobsedeerd door Ariana's blote gezicht en natuurlijk krullend haar. De zangeres heeft zonder make-up enkele foto's op sociale media gedeeld. Vooral fans houden van haar kuiltje en mooie glimlach. Als ze op haar vrije dagen is, neemt Ariana graag een pauze van cosmetische producten en uitgebreide kapsels. Zelfs na een lange dag weet de zangeres er altijd prachtig uit te zien.

Ariana Grande is natuurlijk mooi zonder make-up

Omdat Ariana er altijd van hield om op het podium te staan, tonen veel foto's van haar toen ze jonger was haar natuurlijke schoonheid. Ze is tenslotte opgegroeid voor de ogen van de wereld. Er zijn enkele oude foto's van haar tienerjaren opgedoken. In een daarvan poseert ze met haar blote gezicht voor de spiegel.

Een andere foto uit de begindagen van haar carrière onthult haar natuurlijk stralende huid. De zangeres houdt er al jaren van om selfies te maken. En gelukkig voor de fans deelt Ariana ze actief op haar sociale media.

Desalniettemin beïnvloedde het evoluerende publieke personage van de ster een verandering in haar uiterlijk. Na jaren van rechtgetrokken rode lokken, werd Ariana al snel bekend om haar kenmerkende hoge paardenstaartlook.

De 7 Rings-zangeres zei dat ze haar haar de eerste vier jaar om de week moest bleken en verven terwijl ze Cat speelde. Dus zette ze extensions in en werd ze exclusief in het openbaar gezien in een hoge paardenstaart of een hoge half-up-half-down updo. Die look is zo iconisch geworden dat ze zonder haar bijna onherkenbaar is.

Ariana Grande kan van binnen en van buiten mooi zijn

Behalve dat ze een succesvolle vrouw is, heeft Ariana een groot hart. Als bewijs hiervan heeft ze negen honden gered, volgens de regel 'adopteren, niet winkelen'. In december 2019 lanceerde de popster haar dierenredding zonder winstoogmerk in Los Angeles voor katten en honden. Het lijdt geen twijfel dat ze van binnen en van buiten mooi is.

Toch is ze niet ontsnapt aan geruchten over plastische chirurgie. Sommige mensen merkten het afgelopen jaar nieuwe veranderingen aan Ariana en haar lichaam op.

Ariana Grande heeft geruchten over plastische chirurgie gehad

Aan het begin van haar carrière als tv-ster wezen veel mensen erop dat ze misschien een neuscorrectie had. Als ze haar foto's vergelijkt, heeft ze nu veel kleiner kraakbeen. Volgens beautyblogger Lorry Hill is de neuspunt van Ariana aanzienlijk kleiner gemaakt. Ook is het omhoog geheven.

Hill vermoedt ook dat de zangeres een endoscopische wenkbrauwlift heeft gehad waarbij een incisie wordt gemaakt in de haarlijn en de wenkbrauwen naar boven worden opgetrokken. Het ging echter niet zoals gepland en Ariana's wenkbrauwen zagen er uiteindelijk behoorlijk asymmetrisch uit. Aan de andere kant beweren sommige fans dat Ariana's wenkbrauwen niet zijn veranderd en dat de opwaartse helling te wijten is aan het feit dat ze een strakke paardenstaart heeft.

Om de genetisch ronde en grote ogen van de zangeres te veranderen in een meer amandelvorm, denkt de schoonheidsexpert dat Ariana een laterale canthoplastiek heeft laten uitvoeren, waardoor haar ogen smaller werden met de hoeken omhoog geheven. Hill heeft het ook over Ariana's natuurlijke kin, een lange puntige kin die ook enigszins asymmetrisch is. Hoewel de superster deze geruchten nooit heeft bevestigd, kan haar natuurlijke schoonheid niet worden ontkend.

Ariana Grande's Beauty Line

Ariana heeft de muziekindustrie veroverd, haar stempel gedrukt in de acteerwereld en nu is ze klaar om de schoonheidsindustrie aan te pakken terwijl ze een promo plaagde voor haar schoonheidsmerk R. E. M. een paar weken geleden. In de clip is te zien hoe Ariana ondersteboven hangt in een jaren 60-geïnspireerde outfit terwijl haar hoofd vastzit in een vintage T. V.

Na al meerdere geuren te hebben uitgebracht, is de R. E. M. Schoonheid lijkt een gemakkelijke overgang te zijn, aangezien ze Allure vertelde dat de lijn zal bestaan uit make-upproducten, van eyeliners, schaduwen en mascara tot lippenstift en lipplumpers.

Bovendien heeft R. E. M. Beauty's officiële Instagram-account plaagde nog meer promofoto's van een recente shoot met Ariana die een futuristische Austin Powers 'fembot'-look draagt met verbluffende oogmake-up en haar haar dat op een choker-achtige manier om haar nek is gewikkeld. Maar niet lang nadat de shoot op Instagram was gedeeld, herinnerden velen zich een vergelijkbare en bijna exacte fotoshoot uitgevoerd door Franco Rubartelli van model Veruschka voor Vogue uit 1968.

Hoewel de zangeres van Positions nog geen verklaring heeft gegeven voor de inspiratie van de shoot, zijn velen begonnen met het trekken van conclusies en beschuldigen ze haar ervan de fotoshoot van de accessoires tot aan haar haar te hebben afgescheurd. Gezien de overeenkomsten met de vorige shoot, is het vrij duidelijk dat dit eerbetoon geen toeval was. Fans houden van Ariana en willen niet dat ze betrokken raakt bij controverses die haar carrière beïnvloeden.

Aanbevolen: