Dwayne Johnson vertelde de 'SNL'-schrijvers dat dit verboden terrein was

Inhoudsopgave:

Dwayne Johnson vertelde de 'SNL'-schrijvers dat dit verboden terrein was
Dwayne Johnson vertelde de 'SNL'-schrijvers dat dit verboden terrein was
Anonim

Hollywood kan een lastige plek zijn. Sterren hebben een ideale versie van zichzelf in gedachten, terwijl agenten en andere leden van het team misschien een andere kijk in gedachten hebben.

Aan het begin van zijn carrière is dat precies wat er gebeurde voor Dwayne Johnson, toen hem werd gevraagd iemand te zijn die hij echt niet is.

Terwijl op ' SNL' in 2000, was het duidelijk dat hij probeerde zich te conformeren aan Hollywood.

Het uiterlijk bleek geweldig, maar terugkijkend had DJ het misschien een beetje anders gedaan. Hij was volledig flexibel met alles wat 'SNL' in gedachten had, wat een verademing is in vergelijking met sommige andere celebs in het verleden.

Een bepaald onderwerp uit het verleden was echter verboden terrein, en als hij erop terugkijkt, had hij het misschien anders gedaan. Gelukkig keerde hij terug naar de show in 2015 en deze keer waren de dingen anders.

Johnsons team probeerde hem te veranderen

Johnson stond aan de top van de worstelwereld toen hij besloot te stoppen met sport en entertainment. Hij betrad een nieuwe wereld en op dat moment dacht DJ dat dit betekende dat hij alles wat hij was in het verleden moest laten vallen.

Dat was tenminste wat zijn team van agenten hem had verteld, ze wilden eigenlijk dat hij iemand anders werd en alles wat hij in het verleden deed vergeten.

Dit deed DJ pijn, want hoewel hij nog steeds succesvol was, mocht hij echt niet zichzelf zijn. Uiteindelijk had de ster op de A-lijst er genoeg van en besloot hij dingen alleen te doen, in plaats van te bevestigen met de toenmalige Hollywood-standaard.

Terwijl hij een MTV Award in ontvangst nam, opende hij de strijd vanaf zijn prille begin.

"Hollywood, ze wisten niet wat ze met me aan moesten. Ik bedoel, ik was half zwart, half Samoaan, 6 voet 4, 275 pond professionele worstelaar. Mij werd destijds verteld, "Nou, je moet op een bepaalde manier zijn. Je moet wat afvallen. Je moet iemand anders zijn. Je moet stoppen met sporten. Je moet stoppen jezelf The Rock te noemen." Ik maakte een keuze en de keuze was dat ik me niet zou conformeren aan Hollywood. Hollywood zou zich aan mij aanpassen."

Dat was het moment dat alles veranderde voor DJ. Vlak daarvoor luisterde hij echter nog steeds naar zijn mensen en dit betekende afstand nemen van zijn ware zelf.

Niets was verboden tijdens zijn 'SNL Stint', behalve worstelen

Het was duidelijk dat DJ op weg was om een grote ster te worden. In 2000 was hij al de headliner van 'SNL' en zorgde hij voor enorme kijkcijfers voor de show.

Hij begon op dat moment langzaam over te schakelen, maar hij kreeg niet het beste advies, wat op zijn beurt was om worstelen te scheiden van zijn acteercarrière.

Hierdoor maakte The Rock het aan 'SNL'-schrijvers duidelijk dat alles wat met worstelen te maken had van tafel was, absoluut al het andere, hoe gênant ook, oké was.

“Ik heb de schrijvers van [SNL] verteld dat ik absoluut geen worsteldingen wilde doen”, zegt Johnson. "Maar ik denk dat de schrijvers me wilden testen, omdat ze terugkwamen en zeiden: 'Oké, hoe zou je het vinden om een schets in drag te maken?' Ik zei natuurlijk, gewoon niet worstelen. Dus kwamen ze weer bij me terug en zeiden: 'Oké, hoe zou je het vinden om een apenpak aan te trekken en seks te simuleren met het been van een andere man?' Ik zei absoluut, gewoon niet worstelen.'

De cameo was geweldig, maar terugkijkend had DJ het misschien een beetje anders gedaan. Gelukkig kon hij in 2015 zijn fouten herschrijven.

Het was een andere Dwayne toen hij opnieuw gastheer was in 2015

Hij zou in 2015 terugkeren naar 'SNL' en deze keer was Dwayne Johnson een grote ster in Hollywood. Het belangrijkste was dat hij zijn verleden niet schuwde en het bleek dat zijn beste sketch van de avond met worstelen te maken had, terwijl hij trots zijn verleden in de show liet zien.

EW noemde het de beste sketch van de hele show.

''De escalatie van de Wrestlemania-promo-schets was perfect, met Johnson en Bobby Moynihan die twee professionele worstelaars speelden die tegen elkaar praatten. Maar Johnson's trash-talk is echt vuil, dat hij ontdekte door een privédetective in te huren. Het is verbazingwekkend hoe de aanzettende herpesbespotting tam wordt in vergelijking met de onthulling van een lang verloren gewaand kind voor Moynihans worstelaar. Volkomen donker, maar totaal briljant, en Johnson, Moynihan en Taran Killam verkopen het met ongelooflijke timing en levering."

Een geweldig verlossingsverhaal en nog een ander voorbeeld van hoe jezelf zijn echt de beste manier is om te gaan, zelfs als het gaat om de gekke wereld van Hollywood.

Aanbevolen: