Is Martin Lawrence nog steeds verboden in 'SNL'?

Inhoudsopgave:

Is Martin Lawrence nog steeds verboden in 'SNL'?
Is Martin Lawrence nog steeds verboden in 'SNL'?
Anonim

Zo nu en dan zal een stand-upcomedian echt doorbreken en een enorme ster worden met hun komedie, waardoor ze een enorme carrière in film en televisie kunnen bereiken. Kevin Hart is hier een recent voorbeeld van, en zelfs Joe Rogan heeft door de jaren heen een crossover-aantrekkingskracht gehad.

In de jaren 90 werd Martin Lawrence een enorme ster dankzij zijn komedie, en uiteindelijk kreeg hij grote film- en televisierollen. Tijdens het hosten van SNL bracht de monoloog van Lawrence hem in de problemen, wat leidde tot een verbod op de show.

Hoewel het jaren geleden is, is Martin Lawrence nog steeds niet toegestaan op SNL ?

Martin Lawrence kwam in de problemen tijdens de show

Martin Lawrence SNL
Martin Lawrence SNL

De kans krijgen om SNL te hosten wordt door sommigen als een eer beschouwd, en de meeste artiesten willen het meeste uit hun kans halen. Tijdens zijn tijd op de show raakte Martin Lawrence in ernstige hitte tijdens zijn monoloog, die zelfs de woede van de aanwezige menigte trok. Het onderwerp vrouwelijke hygiëne is een gevoelig onderwerp, en Lawrence deed het niet tijdens zijn monoloog.

“Iets anders maakt me zorgen en het doet pijn, kijk ik ben, ik ben vrijgezel, ik ben een vrijgezel, ik heb niemand, ik zoek iemand maar ik ontmoet een er zijn veel vrouwen, en je hebt een paar mooie vrouwen, maar je hebt er ook die, uh, ik moet iets zeggen. Um… sommigen van jullie wassen je kont niet goed, 'zei hij.

“Ok? Begrijp me niet verkeerd, niet allemaal, sommigen van jullie, je weet wat ik bedoel, uh… het spijt me, want uh, luister, nu, ik weet niet wat het is dat een vrouw moet doen om de hygiëne op het lichaam in stand te houden. Ik weet het, ik kijk naar douche-reclames op televisie, en ik vraag me af of sommigen van jullie de instructies lezen. Ik denk het niet. Weet je, want ik ga met een paar van de dames om, geurtjes ruikend, 'Wacht even'. Meid, ruik dit! Dit jou! Ruik jezelf, meisje, vervolgde hij.

Er zit veel meer in deze monoloog, maar het belangrijkste om op te merken is dat dit niet gepland was. Het was een off-script moment waarmee Lawrence besloot om mee te rennen tijdens de show. Het publiek was helemaal niet blij, en het zou niet lang duren voordat de show honderden klachten ontving van fans die de aflevering bekeken en beledigd waren door wat Lawrence zei. Natuurlijk kwam SNL hard neer op de ster.

‘SNL’ verbiedt hem

Martin Lawrence SNL
Martin Lawrence SNL

Nadat Lawrence in het heetst van de strijd was gekomen voor de monoloog, werd hij al snel verbannen om in de toekomst op SNL te verschijnen. De aflevering waarin hij te zien was, is nog steeds te zien, maar de hele monoloog is verwijderd, wat een beslissing van het netwerk was. Zelfs nu is het nog steeds een van de meest beruchte momenten in de geschiedenis van de show.

Toen hij over het incident sprak, zei Lawrence: Als ik niets anders weet, weet ik wat er nodig is om iemand aan het lachen te maken. Mensen moeten het recht hebben om te lachen, anders krijg je nog veel meer van ons die gek worden. Als je de taal kunt doorgronden en plezier kunt hebben met waar ik het over heb, zal ik je helpen mentaal gezond te blijven.'

Martin Lawrence stond in die tijd bekend om zijn soort komedie, maar de mensen bij SNL hoopten duidelijk dat hij het zou beteugelen voor zijn hostingtaken. Dit gebeurde niet en de show liet de banhamer op hem vallen. Het is jaren geleden dat dit plaatsvond, en velen vragen zich af of de twee partijen nog steeds op gespannen voet staan.

Ze staan nog steeds op gespannen voet

Er zijn vele jaren verstreken sinds het incident, maar Lawrence is nooit teruggekeerd naar SNL. Terwijl hij Bad Boys for Life promootte met Will Smith, maakte Lawrence de mediarondes voor de film, en dit had een goede gelegenheid kunnen zijn om het goed te maken met de show. Dit is echter niet gebeurd.

Toen hij in The Breakfast Club sprak over zijn verbod op de show, zei Lawrence: "Het kan me geen moer schelen."

“Ik ben niet verbannen uit SNL. Ze hebben me destijds een minuut van NBC gebannen. Maar toen realiseerden ze zich dat de manier waarop het ging niet was wat ze dachten en toen stuurden ze me een verontschuldigingsbrief, vervolgde hij.

Dus, het lijkt er zeker op dat Martin Lawrence al die jaren later misschien op SNL zou kunnen verschijnen. Hij is geen grote ster zoals hij was in de jaren 90, maar als hij zou zien dat hij wat verlossing krijgt van zijn beruchte uiterlijk, zou dat een coole aflevering zijn.

Aanbevolen: