Meghan Markle bekritiseert BBC voor misleidende uitspraken in podcast

Inhoudsopgave:

Meghan Markle bekritiseert BBC voor misleidende uitspraken in podcast
Meghan Markle bekritiseert BBC voor misleidende uitspraken in podcast
Anonim

Meghan Markle was minder dan onder de indruk toen ze ontdekte dat 'misleidende' opmerkingen over haar rechtszaak met de Mail Online werden gepubliceerd op een BBC-podcast. De uitspraken werden gedaan door omroep Amol Rajan in 'Harry, Meghan And The Media', een podcast die is ontworpen ter begeleiding van Rajan's BBC2-documentaire 'The Princes And The Press'.

Markle nam aanstoot aan het idee van de gastheer dat ze de rechtbanken had misleid door informatie af te leiden van het bewijs dat ze had gegeven, en bleef onvermurwbaar dat ze dit niet expres had gedaan en gewoon was vergeten om het op te nemen.

Meghan Markle ging in strijd met een verklaring waarin ze beweerde dat ze de rechtbanken had misleid

De verklaring die Markle's veren verstoorde was: Aanvankelijk had Meghan Markle gezegd dat ze Scobie niet had geholpen met het boek. Ze verontschuldigde zich voor het misleiden van de rechtbank hierover.”

Degenen bij de BBC waren snel in actie en kondigden gisteren aan het publiek aan: De hertogin van Sussex heeft ons gevraagd om te verduidelijken dat ze zich bij de rechtbank verontschuldigde omdat ze zich de e-mailuitwisselingen met haar voormalige communicatiesecretaris, Jason Knauf, in haar bewijs en zei dat ze niet van plan was de rechtbank te misleiden.”

Haar woordenwisseling met de 'BBC' is waarschijnlijk de minste van Meghan's zorgen op dit moment

De recente woordenwisseling van Meghan met de BBC is echter waarschijnlijk de minste van haar zorgen, aangezien haar en haar echtgenoot prins Harry momenteel verwikkeld zijn in een geschil met de hele Britse politie. Nadat zijn verzoek om toestemming om te betalen voor politiebescherming tijdens hun aanstaande bezoek aan het VK werd afgewezen, dreigde Harry juridische stappen te ondernemen.

Dit heeft niet alleen veel Britse burgers woedend gemaakt, maar het heeft volgens een koninklijke insider ook de koningin boos gemaakt. De bron beweerde: "Prins Harry's dreigement met juridische stappen tegen de regering van zijn grootmoeder zal haar niet aardig vinden."

“De koningin houdt er niet van om bedreigd te worden. Ook al is de bedreiging niet persoonlijk tegen haar gericht, het is een bedreiging die onder haar jurisdictie v alt.”

"Het zal haar geïrriteerd en erg geïrriteerd maken. Ze wil de hertog en hertogin van Sussex niet van zich vervreemden, maar als ze zich voortdurend gedragen als verwende kinderen die hun zin proberen te krijgen, zal ze daartoe gedwongen worden."

Pers maakt ook duidelijk dat ze woedend zijn over Harry's gevoel van recht. Carole Malone van de Britse publicatie The Express schreef:

"Prins Harry heeft een verdomde wang die dreigt de regering aan te klagen om de terugkeer van zijn lijfwachten van de Metropolitan Police te eisen."

“De politie heeft hem al verteld dat ze geen "huurwapens" zijn en niet kunnen worden behandeld als particuliere oppassers voor de rijken en beroemdheden. Maar hij luistert niet.'

Aanbevolen: