SNL'-fans hebben geen idee dat een natuurramp de carrière van Michael Che bijna heeft doen ontsporen

Inhoudsopgave:

SNL'-fans hebben geen idee dat een natuurramp de carrière van Michael Che bijna heeft doen ontsporen
SNL'-fans hebben geen idee dat een natuurramp de carrière van Michael Che bijna heeft doen ontsporen
Anonim

Gedurende de geschiedenis van Saturday Night Live zijn er verschillende duo's geweest die de show stormenderhand hebben veroverd. Bijvoorbeeld Tina Fey en Amy Poehler, Dan Akroyd en John Belushi, Kristen Wiig en Maya Rudolph, Mike Myers en Dana Carvey, Kate McKinnon en Aidy Bryant, evenals Chris Farley en David Spade. Meer recentelijk is er een SNL-duo geweest dat echt zijn stempel op de show heeft gedrukt, Colin Jost en Michael Che. Jost en Che hosten tenslotte samen het Weekend Update-segment en zij zijn de huidige hoofdschrijvers van Saturday Night Live.

Gezien het feit dat de vingerafdrukken van Michael Che tegenwoordig in elk Saturday Night Live-segment voelbaar zijn, kan het gemakkelijk zijn om het gevoel te krijgen dat hij altijd voorbestemd was om een belangrijke rol te spelen in de productie van de show. In werkelijkheid is echter iedereen die zijn sporen heeft verdiend in de entertainmentindustrie, in staat geweest om dit te doen dankzij veel geluk en Che is niet anders. Dat betekent natuurlijk niet dat het voor Che altijd makkelijk is geweest. Het is tenslotte bekend dat Che veel heeft overwonnen in zijn leven, waaronder het feit dat zijn carrière bijna ontspoord was door een natuurramp.

Een enkele uitvoering lanceerde de carrière van Michael Che

In de loop der jaren zijn er veel voorbeelden van sterren die hun start hebben gemaakt met Saturday Night Live. Dat is tenminste altijd de perceptie geweest, aangezien die acteurs voor de meeste mensen volledig onbekend waren voordat ze hun stempel drukten op de legendarische show. In werkelijkheid kregen de meeste acteurs wier carrière na hun SNL-aanstellingstermijn een hoge vlucht nam, echter eerder hun grote doorbraak. Om zelfs maar een SNL-auditie te krijgen, moet een artiest de aandacht hebben getrokken van de talentenscouts van de show.

Voordat Michael Che beroemd werd als onderdeel van de cast van Saturday Night Live, brak hij echt door toen hij zijn debuut maakte in de Late Show met David Letterman die stand-upcomedy uitvoerde in 2012. Immers, het jaar nadat zijn optreden in die show veel aandacht trok, noemde Variety Che een van hun 10 Comics to Watch, en Rolling Stone noemde Michael een van The 50 Funniest People Now. Wat nog belangrijker is, Che werd ingehuurd als een Saturday Night Live-schrijver het jaar na zijn doorbraak in Letterman-uitvoering en kort daarna werd hij een Daily Show-correspondent. Uiteindelijk is de naam die Che voor zichzelf maakte in al die rollen, wat hem de SNL-rollen bezorgde die hij nu heeft.

Hoe een orkaan de carrière van Michael bijna ontspoorde

Gezien het feit dat het verschijnen in The Late Show met David Letterman een keerpunt was in de carrière van Michael Che, is het verbazingwekkend om te horen dat de komiek zijn verschijning bijna bijna miste. Tijdens een gesprek met het tijdschrift W in 2016, onthulde Che dat zijn carrièremakende Letterman-optreden bijna niet gebeurde nadat orkaan Sandy alles in chaos had gegooid.

Sinds orkaan Sandy het gebied van New York trof waar The Late Show with David Letterman werd opgenomen, zou het logisch zijn geweest als de productie van de show tijdelijk werd stopgezet. Helaas voor Che, vroeg hij zich aanvankelijk af of zijn optreden in Letterman zou worden geannuleerd omdat de communicatie was uitgeschakeld waar hij woonde. “Ik woonde op dat moment in Jersey City en dinsdag had ik geen stroom meer, was de mobiele telefoon uit en was het openbaar vervoer gestopt. Ik had geen manier om erachter te komen of de opnames van Letterman nog steeds zouden plaatsvinden."

Gelukkig voor Michael Che werden de communicaties net op tijd hersteld om hem te laten weten dat hij nog steeds op het punt stond zijn debuut in The Late Show met David Letterman te maken. Dat betekent echter niet dat het Che ineens gemakkelijk werd. Che moest tenslotte nog naar de opnames van Letterman en het verkeer in New Jersey en New York kan op een gewone dag een groot probleem zijn. Aangezien het gebied op dat moment nog herstellende was van een orkaan, was het verkeer zo slecht toen Che zijn weg naar de opnames van Letterman vond, dat hij het bijna niet op tijd haalde.

Natuurlijk is er geen manier om te weten hoe de carrière van Michael Che zou zijn verlopen als hij de Letterman-uitvoering had gemist die zijn carrière lanceerde. Immers, als orkaan Sandy in de weg stond, hadden de mensen van Letterman hem hopelijk op een later tijdstip weer welkom geheten bij de show, aangezien Che geen controle heeft over het weer. Che had echter gemakkelijk op een latere dag in een andere headspace kunnen zijn en daardoor tijdens zijn Letterman-debuut geflopt. Uiteindelijk is het enige dat overduidelijk is, dat het een goede zaak is dat Che zijn oorspronkelijk geplande Letterman-optreden heeft gemaakt, aangezien dat optreden hem op weg naar het sterrendom zette.

Aanbevolen: