Ricky Martin heeft een idee waarom hij geen acteeraanbiedingen kreeg na de moord op Gianni Versace

Inhoudsopgave:

Ricky Martin heeft een idee waarom hij geen acteeraanbiedingen kreeg na de moord op Gianni Versace
Ricky Martin heeft een idee waarom hij geen acteeraanbiedingen kreeg na de moord op Gianni Versace
Anonim

Ricky Martin's naam lijkt tegenwoordig om de verkeerde redenen in de krantenkoppen te staan. In werkelijkheid is zijn carrière overal geweest, van uit de kast komen als homo, tot bloeiend in American Crime Story, tot nu de recente beschuldigingen die opduiken, die een serieuze gevangenisstraf voor de artiest kunnen veroorzaken.

We zullen de recente controverse voor deze opzij zetten en in plaats daarvan onderzoeken waarom de rollen er nooit zijn gekomen na zijn rol als partner van Gianni Versace.

Daarnaast bespreken we de intense voorbereiding die hij doormaakte tijdens het filmen van American Crime Story. Martin gebruikte method acting, en het veroorzaakte zeker veel emoties achter de schermen.

Ricky Martin was erg intens tijdens het filmen van American Crime Story

Het spelen van de rol van Antonio D'Amico, de partner van ontwerper Gianni Versace, had een zeer diepe betekenis voor Ricky Martin. "Het was heel belangrijk om dat verhaal te vertellen", zei de in Puerto Rico geboren kunstenaar. “Het is een verhaal over homofobie en hoe we er twintig jaar geleden op reageerden en hoe we er vandaag de dag op reageren. De dingen lijken nog steeds erg op elkaar.”

De ervaring was een emotionele ervaring voor Martin achter de schermen, die onthulde dat hij de set normaal gesproken extreem emotioneel en in tranen zou verlaten.

"En ik ging naar bed met de tranen, en ik werd rouwend wakker terwijl ik aan het ontbijten was", vertelde hij aan verslaggevers tijdens de Winter Press Tour van de Television Critics Association. "Het was heel methodisch wat ik deed."

Martin gaf toe dat hij alleen was tijdens de opnames in zijn hotel in Miami.

Voor Martin ging het erom het verhaal goed te vertellen en het de juiste gerechtigheid te geven die het verdiende. Ik heb hem net gezegd: 'Ik wil gewoon recht doen, en je leven is vol onrecht. En ik wil mensen laten weten waar je liefde over ging en waar je liefde met Gianni over ging … omdat er veel verkeerde interpretaties zijn, '” onthulde Martin.

Ondanks de nominatie voor awards na de rol, kwamen er geen andere optredens binnen voor de zangeres. Martin heeft een theorie over het waarom.

Ricky Martin gaf zijn gebrek aan rollen de schuld na Amerikaans misdaadverhaal over discriminatie

Na zijn rol in The Assassination of Gianni Versace was Ricky Martin klaar voor meer werk. Hij stond te popelen om zijn acteercarrière voort te zetten zoals hij onthulde met Mensen, zelfs als dit betekende dat hij verschillende rollen op zich moest nemen.

"Ik hou van acteren", zegt hij. "Ik wacht op die scripts, op die geweldige scripts. Ik kan homo spelen, ik kan hetero spelen, ik kan een seriemoordenaar spelen. Ik kan Latijn spelen, maar ik kan ook Europees spelen. Ik ben er klaar voor. Geef het gewoon aan mij, man. Geef het aan mij."

"Ik wil gewoon kennismaken met alles wat met acteren te maken heeft. Ik hou ook van theater", zegt Martin. "Ik wil een verhaal vertellen. Dat is wat ik wil. Ik wil een belangrijk verhaal vertellen en ik wil de manier waarop mensen het leven in het algemeen zien veranderen naar een meer optimistische manier."

Ondanks zijn optimisme en geweldige prestaties kwamen de rollen niet zoals verwacht. Martin wist niet precies waarom, hoewel hij hoopt dat het niet vanwege discriminatie was.

"Ik weet niet of ik geen onderdelen krijg omdat ik homo ben", geeft hij toe. "Maar als dat het geval is, is dat heel triest. Ik blijf werken tot het leven anders is."

Ricky Martin beweert te hebben geleden aan hetzelfde geloof in muziek

Ricky Martin onthulde dat hij tijdens zijn roem in de muziekindustrie ook door een aantal verontrustende omstandigheden ging. Ondanks zijn populariteit vertelden labels de zanger dat hij meer albums had kunnen verkopen als hij nooit uit was gekomen.

"Dat was iets dat me echt raakte. En ik dacht: 'Heb ik hier echt mee te maken? Ze spelen mijn muziek niet in dit land omdat ik homo ben? Gebeurt dit echt?' We hebben het over vier jaar geleden. Deze directeur werkt niet meer voor de platenmaatschappij. Hij werd ontslagen. Maar ik voelde het. Het raakte me hard."

Gezien de huidige omstandigheden en het nieuws over Martins persoonlijke leven en de verontrustende beschuldigingen, is het misschien onmogelijk om optredens te vinden.

Aanbevolen: