Het moment waarop fans Brad Pitts veranderende gezicht begonnen te zien

Inhoudsopgave:

Het moment waarop fans Brad Pitts veranderende gezicht begonnen te zien
Het moment waarop fans Brad Pitts veranderende gezicht begonnen te zien
Anonim

"Mijn crush is en zal altijd BradPitt zijn. Het kan me niet schelen, tot hij 80 is, zal ik nog steeds denken dat hij de knapste is die er is. Ik zal nooit van gedachten veranderen. Hij wordt heter. Hij wordt cooler. Hij is alles."

Dat zijn de woorden van Kaley Cuoco, in werkelijkheid is het een gevoel dat door miljoenen anderen wordt herhaald. Brad Pitt blijft rijpen als een goede wijn. Hij is niet alleen stinkend rijk met een vermogen van $ 300 miljoen, maar zijn uiterlijk lijkt niet te vervagen.

Opgemerkt moet worden dat het hele artikel pure speculatie is, aangezien Pitt deze beschuldigingen nooit heeft bevestigd of ontkend. Volgens fans en roddelpublicaties heeft Brad in de loop der jaren misschien wat werk verzet.2007 lijkt een van de jaren te zijn, samen met post-Angelina Jolie. Er wordt aangenomen dat Brad het destijds niet goed deed in de relatie en dat het uiteindelijk zijn tol eiste van zijn verouderingsproces.

Tegenwoordig leidt Brad Pitt een eenvoudig leven

Natuurlijk, Brad Pitt is tegenwoordig een van de grootste sterren ter wereld, maar in zijn jeugd was het verre van die realiteit. Hij groeide op met maïsvelden in zijn achtertuin, zoals hij samen met GQ onthulde: Het was Springfield, Missouri, wat nu een grote plaats is, maar we groeiden op omringd door maïsvelden - wat raar is omdat we altijd groenten in blik hadden. Ik kon nooit zoek dat maar eens uit! Hoe dan ook, tien minuten buiten de stad, begin je de bossen en rivieren en de Ozark Mountains in te gaan. Prachtig land.''

Tegenwoordig, achter in de vijftig, leeft Pitt tegenwoordig een rustiger leven, vooral in vergelijking met de jaren daarvoor, waarin hij met verslavingsproblemen kampte. Tegenwoordig heeft Pitt waardering voor de eenvoudigere dingen die het leven te bieden heeft, inclusief beeldhouwen in zijn studio.

Misschien kunnen fans met de vinger wijzen naar zijn kalmerende levensstijl, omdat hij zo gracieus ouder is geworden. Er zijn echter een paar sceptici die beweren dat hij werk gedaan heeft, zowel toen als nu.

In feite, volgens de speculatie, begon Pitt meer dan tien jaar geleden in 2007 zijn gezicht te veranderen.

Fans merkten voor het eerst het veranderende gezicht van Pitt op in 2007

Volgens Celeb Plastic Surgery kreeg Pitt niet alleen werk gedaan in 2007, maar kreeg hij ook veel werk gedaan! Natuurlijk heeft Pitt hier nooit informatie over vrijgegeven, maar volgens de roddels heeft de ster een paar aanpassingen aan zijn gezicht gedaan, waaronder een neuscorrectie, het optillen van zijn oogleden, kaakimplantaten, facelift en iets dat vaker wordt gedaan dan niet in de wereld van Hollywood, botox.

Volgens Celeb Plastic Surgery lijkt het alsof veel vlekken op zijn gezicht 'magisch' zijn verdwenen in die periode, waaronder rimpels onder zijn ogen."De rimpels rond zijn ogen lijken op wonderbaarlijke wijze te zijn verdwenen en laten een open ooggebied achter. Dit is nergens ter wereld mogelijk zonder een cosmetische ingreep, een oogoperatie om precies te zijn."

''Bovendien lijkt Pitts oogoperatie professioneel te zijn uitgevoerd, aangezien de nieuwe look zo goed bij de acteur past zonder tekenen van een mislukte procedure.''

Met dat gezegd zijnde, is de overtuiging dat hij later meer aanpassingen heeft gedaan, vooral toen zijn relatie met Angelina Jolie eindigde.

Brad Pitt heeft misschien meer werk gedaan na zijn scheiding van Angelina Jolie

Na zijn scheiding van Angelina Jolie leek het alsof het team van Brad Pitt vastbesloten was zijn imago te herstellen. Het blijkt dat dat ook zijn afbeelding aan de buitenkant zou kunnen hebben.

Het wordt gezegd dat Pitt veel stress onderging tijdens het laatste deel van de relatie, en het versnelde zijn verouderingsproces.

Cafe Mom geeft aan dat Pitt weer meer werk heeft verzet. Volgens plastisch chirurgen die instemden, lijken botox en fillers op de procedures die Brad misschien heeft ondergaan.

"Zijn voorhoofd ziet er gladder uit, dus hoogstwaarschijnlijk heeft hij Botox gekregen", vertelde Dr. Steve Fallek, een plastisch chirurg uit New Jersey, 'Life & Style'. "Hij lijkt ook wat filler in de wangen en rond de mond te hebben gehad om die lijnen te verbeteren, een laser of peeling om de huidtextuur te verbeteren, en misschien wat filler in het gebied rond de ogen", voegt de dokter eraan toe.

Wie weet echt wat er is gebeurd, hoewel we zeker weten dat Brad er tijdens de film 'Once Upon A Time In Hollywood' volledig onberispelijk en tijdloos uitzag. Of hij zijn werk nu gedaan heeft of niet, zal de perceptie van het publiek niet veranderen, hij blijft een hartenbreker in de boeken van miljoenen mensen over de hele wereld.

Aanbevolen: