Britney Spears kan niet stoppen Lady Gaga te bedanken voor haar steun

Inhoudsopgave:

Britney Spears kan niet stoppen Lady Gaga te bedanken voor haar steun
Britney Spears kan niet stoppen Lady Gaga te bedanken voor haar steun
Anonim

Lady Gaga's steun betekent veel voor Britney Spears! De Academy Award-winnende zangeres heeft Britney publiekelijk gesteund omdat ze opkwam door haar langdurige wettelijke voogdij en zich uitgesproken tegen de pop queen die oneerlijk werd behandeld tijdens de première van haar aankomende film, House of Gucci.

Lady Gaga en Britney Spears inspireren elkaar

Bij een première voor House of Gucci reageerde Lady Gaga een paar dagen na de beëindiging van haar 13 jaar durende conservatorium op een vraag over Britney Spears. De starlet sprak zich uit in het voordeel van Spears en onthulde dat ze werd geïnspireerd door Britney en dat ze niet goed was behandeld tijdens haar periode in de muziekindustrie.

"De manier waarop ze werd behandeld in deze business was echt verkeerd, en de manier waarop vrouwen worden behandeld in de muziekindustrie is iets waarvan ik zou willen dat het zou veranderen", zei Gaga en voegde eraan toe: "Ik denk dat ze dat voor altijd zal doen. wees een inspiratie voor vrouwen."

Britney Spears was overweldigd door de liefde en deelde de clip op haar Instagram-verhaal. Maar op 23 november deelde ze foto's van Gaga en de clip op haar social media-feed, waarmee ze de zangeres van Star is Born nogmaals bedankte.

De popzanger deelde een foto van Gaga in een jumpsuit met luipaardprint en schreef: "Waarom hallo sexy dame !!!! Nogmaals bedankt voor je vriendelijke woorden …. je hebt mij ook geïnspireerd en ik ben verliefd met deze outfit !!!! Je bent mijn inspiratie voor de rest van het jaar en gefeliciteerd met je geweldige film !!!! Liefs, B."

Op 13 november, toen Spears' conservatorium eindelijk werd beëindigd, ging Lady Gaga naar Twitter om haar te feliciteren met de overwinning en haar te bedanken voor het feit dat ze "een superster en een supermens" was.

Een paar dagen geleden riep Britney publiekelijk Christina Aguilera uit omdat ze zich niet had uitgesproken tijdens de Latin Grammy Awards 2021, toen haar werd gevraagd of ze met Spears had gecommuniceerd sinds haar conservatorium eindigde.

Christina's publicist kwam snel tussenbeide en weigerde de zanger commentaar te geven op het onderwerp en zei: "Nee, dat doen we vanavond niet, het spijt me", zei hij terwijl hij de zanger wegtrok. Christina voegde er snel aan toe voordat ze wegging: "Ik kan niet… maar ik ben blij voor haar."

Aanbevolen: