Waarom zijn Gwyneth P altrow en Brad Pitt uit elkaar gegaan?

Inhoudsopgave:

Waarom zijn Gwyneth P altrow en Brad Pitt uit elkaar gegaan?
Waarom zijn Gwyneth P altrow en Brad Pitt uit elkaar gegaan?
Anonim

Hollywood-relaties duren meestal niet lang. Vraag het maar aan Brad Pitt en Gwyneth P altrow. De twee hadden behoorlijk wat mislukte relaties, ook naast elkaar. P altrow geeft zichzelf de schuld van hun mislukte relatie, hoewel ze bovendien een paar jaar geleden nog een scheiding zou ondergaan, dit keer van haar oude partner Chris Martin.

We kijken terug naar wat er precies is gebeurd tussen Brad en Gwyneth. Tijdens hun tijd samen als koppel, gaf P altrow toe dat het echt klikte, tot op de dag van vandaag heeft ze niets dan positieve dingen te zeggen over haar tijd naast Pitt.

Later zouden de dingen echter veranderen en het leeftijdsverschil speelde een grote rol in hun scheiding. We zullen onderzoeken waarom de twee uiteindelijk hun verloving hebben afgezegd, samen met een blik op hoe ze vandaag over elkaar denken, ondanks de mislukte relatie.

P altrow en Pitt hadden een sterke relatie

Ondanks het feit dat de twee uiteindelijk hun eigen weg gingen, hadden P altrow en Pitt een vrij sterke band. P altrow vertelde over hun tijd samen en onthulde dat ze dacht dat ze op dat moment samen zouden zijn.

"Dit, ik geloof dat ik op de set stond met Brad Pitt," zei P altrow in reactie op de foto. "Hij was een film aan het maken met de naam… ik weet het niet meer. Hij was een film aan het maken, en ik weet zeker dat het geweldig was. Hij was zo aardig en we waren een stel uit de jaren 90." Ze voegde aan haar look toe: "Ik weet dat het leren jack van Calvin Klein een van mijn favoriete stukken was."

Gwyneth zou verder onthullen dat Brad destijds ook haar beschermer was, vooral tijdens een geval met de nu in ongenade gevallen Harvey Weinstein.

"Het was alsof je hem tegen de muur gooide," zei P altrow. "Het was zo fantastisch, want wat hij deed was, hij gebruikte zijn roem en macht om mij te beschermen in een tijd dat ik nog geen roem of macht had."

“Harvey was nooit meer ongepast bij mij. Ooit,' vervolgde ze. “Macht was zijn betaalmiddel en hij wist wanneer hij, je weet wel, je iets moest geven en het hem moest afnemen. Ik heb het achter me gelaten, maar … onze professionele relatie was soms behoorlijk beladen.”

Ondanks alle geweldige tijden, gingen de twee uit elkaar na hun verloving.

Onvolwassenheid was de grootste reden voor hun splitsing

Het ging heel goed tussen de twee, maar uiteindelijk beweert P altrow dat haar jongere leeftijd en leeftijdsverschil tussen de twee de grootste rol speelden in hun breuk. Volgens P altrow was onvolwassenheid een groot deel van de scheiding, zoals ze onthulde naast Howard Stern.

"Ik was zo'n kind", zei ze. "Het heeft me tot mijn veertigste gekost om mijn hoofd uit mijn reet te krijgen. Je kunt die beslissing niet nemen als je 22 jaar oud bent … ik was er niet klaar voor, en hij was te goed voor mij … ik wist niet wat Ik was aan het doen."

"Dus, Brad Pitt, als je luistert…" en P altrow voegde eraan toe: "Ik verdwijn dat, Brad."

Op zijn minst was er geen media-razernij na hun splitsing. P altrow heeft onthuld dat als dat in deze tijd had plaatsgevonden, de dingen heel anders zouden zijn geweest. Desalniettemin zou ze naar Ben Affleck gaan, terwijl Pitt iets later met Jennifer Aniston trouwde.

Ondanks de breuk zijn de twee op goede voet gebleven.

Brad en Gwyneth zijn op vriendschappelijke voet als ze elkaar zien

Na haar relatie met Brad, hield P altrow een actief datingleven tot ze Chris Martin van 'Coldplay' ontmoette. Het klikte tussen de twee en in 2003 zouden ze in het huwelijksbootje stappen. Verrassend genoeg gingen ze na meer dan tien jaar huwelijk hun eigen weg. Vandaag is ze getrouwd samen met haar nieuwe echtgenoot Brad Falchuk. De twee kregen een relatie in 2018.

Brads datingleven was ook behoorlijk actief na P altrow, hij trouwde uiteindelijk met Aniston in 2000, alleen om te scheiden van de 'Friends'-ster en hertrouwde naast Angelina Jolie. Natuurlijk weten we inmiddels allemaal dat de relatie ook geen stand zou houden en op een aantal moeilijke voorwaarden zou eindigen, gezien de kinderen die ze deelden.

Ondanks dat ze hun eigen weg gingen, bleven de twee in de loop der jaren vriendschappelijk, zoals P altrow samen met US Magazine onthulde.

''En ik ben bevriend met Brad Pitt. Ik heb niet echt slecht bloed.'' Zeker, gezien het feit dat beide sindsdien volwassen zijn geworden, een grote rol gespeeld.

Bovendien hebben ze sindsdien verschillende relaties gehad. Wie weet, als P altrow toen wat ouder was geweest, had het misschien geduurd.

Aanbevolen: