Een liefdesbeet op de nek van Pete Davidson wakkert romantische geruchten met Kim Kardashian aan

Inhoudsopgave:

Een liefdesbeet op de nek van Pete Davidson wakkert romantische geruchten met Kim Kardashian aan
Een liefdesbeet op de nek van Pete Davidson wakkert romantische geruchten met Kim Kardashian aan
Anonim

Pete Davidson en Kim Kardashian brengen de relatiegeruchten op gang nadat ze op een andere date night waren gespot.

De komiek van 'Saturday Night Live' en de ster van 'Keeping Up With The Kardashians' werden op zondag 21 november gefotografeerd terwijl ze genieten van een romantische date in Giorgio Baldi in Santa Monica.

Davidson droeg zelfs een liefdesbeet in zijn nek, en velen denken dat Kim K daar verantwoordelijk voor is.

Pete Davidson en Kim Kardashian werden gespot op nog een andere dinnerdate

Terwijl fans twijfelen of dit een echte relatie is of een PR-stunt, lijken Pete en Kim de tijd van hun leven te hebben.

De twee beroemdheden hebben niet publiekelijk gereageerd op hun relatie. Alle aanwijzingen lijken echter in de richting te wijzen dat ze samen zijn, na Kim's scheiding van ex-man Ye en Davidson die niet lang geleden stopten met 'Bridgerton'-ster Phoebe Dynevor. Dus hoe is het allemaal begonnen?

Vorige maand werd Davidson gespot aan boord van een achtbaan bij Knott's Scary Farm in Buena Park, Californië. Op de foto's die zijn verkregen door People Magazine, werd hij gezien terwijl hij de hand van Kim K vasthield terwijl ze genoten van een achtbaanrit met hun vrienden. Ze werden vergezeld door Kim's zus Kourtney Kardashian en haar verloofde Travis Barker, maar het pas verloofde stel was nergens te bekennen.

Op de foto zijn Kim en Pete allemaal aan elkaar gekoppeld en hielden ze elkaars hand vast tijdens de rit. Vorige maand nog deelde Kim een kus op het scherm met Davidson tijdens haar allereerste optreden in 'Saturday Night Live', waar het paar zich verkleedde als prinses Jasmine en Aladdin.

De bron deelde hun zorgen met Deux Moi en zei dat "Pete tot voor kort nog steeds aan Phoebe dacht".

"Ze gingen uit elkaar vanwege de afstand, dus het is enigszins verrassend dat hij bij Kim hangt", vervolgden ze.

Een andere bron beweerde dat ze wisten dat de komiek en het model en de ondernemer dit doen voor publiciteit en om Dynevor jaloers te maken.

"Hij probeert Phoebe echt terug te krijgen/wil haar een beetje jaloers maken", voegde ze eraan toe.

Staan Pete Davidson en Kim Kardashian op het punt om heter te worden?

Ondanks speculaties dat het een PR-stunt zou kunnen zijn, genieten Kim en Pete van hun (vriendelijke?) hangmat, vaak met Kourtney en Travis. Eerder deze maand publiceerde de roddelpagina van beroemdheden, Deux Moi, een blind item dat verwijst naar een heet stel dat op het punt staat heter te worden, en hintte naar hen op vakantie samen met twee andere trendy paren.

Hoewel het blinde item niet de mensen onthulde waar de thee naar verwees, duurde het niet lang om te raden dat het Kim K en haar nieuwe vriend/minnaar Davidson moest zijn.

"Je hebt het laatste van dit hete nieuwe stel niet gezien", kondigde de bron aan.

"Ze plannen een uitje waardoor ze zich bij je favoriete alt-paren zullen voegen", vervolgden ze, mogelijk hintend naar Kourtney en Travis en Machine Gun Kelly en Megan Fox.

"Misschien staat er een gezamenlijke tattoo-trip in het verschiet tijdens dit kleine uitje?" ze gingen verder, duidelijk verwijzend naar Barker's meerdere tatoeages, waaronder een die hem door Kourtney was gegeven.

Kim en Pete zijn nog niet gezien tijdens een uitje met haar zus en haar verloofde, maar het kan een kwestie van tijd zijn voordat het gebeurt.

Aanbevolen: