50 Cent trollt Madonna over de nieuwste NSFW Instagram-post

Inhoudsopgave:

50 Cent trollt Madonna over de nieuwste NSFW Instagram-post
50 Cent trollt Madonna over de nieuwste NSFW Instagram-post
Anonim

Madonna heeft een hele carrière opgebouwd op basis van haar vermogen om de grenzen te verleggen en zichzelf op een gewaagde, zeer controversiële manier te presenteren. Een groot deel van haar succes ligt in haar vermogen om schokkende waarde te bieden aan haar fans en volgers terwijl ze zichzelf op een openlijk geseksualiseerde manier blijft portretteren, zowel op het podium als online.

Al tientallen jaren blijft Madonna haar lichaam volledig tentoonstellen en neemt ze vaak suggestieve poses aan terwijl ze enkele van de meest geavanceerde, nauwelijks aanwezige kleding en kostuums draagt.

Deze keer, na het plaatsen van een reeks ranzige NSFW-foto's op haar Instagram-account, leende 50 Cent zijn stem aan het gesprek door Madonna en haar zwakke pogingen om op deze weg voort te gaan, ondanks haar leeftijd, te roosteren.

Madonna leeft nog steeds in de snelle steeg

Ze is misschien 63 jaar oud, maar Madonna vertoont absoluut geen tekenen van vertraging. Ze lijkt zelfs het tempo te hebben opgevoerd door een aantal zeer suggestieve NSFW-afbeeldingen van zichzelf op haar sociale-mediakanalen te plaatsen.

Ze heeft onlangs een album gedeeld waarin ze dartelt op en onder een bed terwijl ze een zeer onthullend leren nummer droeg dat gepaard ging met netkousen en een paar hoge hakken. Als dit stomend en zwoel begint te klinken, is dat omdat het zo was. Sommige van deze foto's bevatten zelfs een aantal strategisch geplaatste hartemoji's die alle 'belangrijke' plaatsen bedekten.

Madonna leek zich hier zeker op haar gemak bij te voelen, en de 1,1 miljoen mensen die dit album online leuk vonden, schijnen dat ook niet erg te vinden.

50 Cent heeft het echter gewoon niet, en hij is het internet opgegaan om Madonna te roosteren voor het projecteren van haar imago in dit licht, op haar leeftijd.

50 Cent scheurt een strook uit Madonna's plaag

50 Cent heeft Madonna in het verleden getrolld, maar deze keer scheurde hij echt een strook uit het muziekicoon. Hij is echt niet onder de indruk van haar openbare vertoon van naaktheid en suggestieve fotografie, en hij steunt vooral niet het feit dat ze zichzelf op deze manier presenteert op 63-jarige leeftijd.

Hij selecteerde een bepaald beeld van Madonna die met haar gezicht naar beneden op de grond lag, met de helft van haar lichaam onder haar bed geschoven en de andere helft bloot, en hij trollde haar online door te schrijven; "Yo dit is de grappigste St, LOL dat is Madonna onder het bed die Like A Virgin probeert te doen op 63-jarige leeftijd. Ze schoot eruit, als ze haar oudeniet opha alt, LMAO" en hij ging verder met toevoegen een verscheidenheid aan emoji's om zijn punt verder naar huis te brengen.

Volgens 50 Cent is Madonna's beste tijd voorbij en hij heeft er geen belang bij om een 63-jarige vrouw op deze manier te zien acteren, kleden of poseren. Op ware wijze spreekt 50 Cent zijn mening heel hard uit en zorgt ervoor dat de hele wereld weet dat hij dit gewoon niet 'voelt'.

Hij bleef Madonna slepen omdat ze haar leeftijd niet gedroeg en gebruikte zijn platform om fans eraan te herinneren hoe oud ze werkelijk is.

Aanbevolen: