Deze 52 seconden durende scène uit 'The Office' kostte maar liefst $ 250.000

Inhoudsopgave:

Deze 52 seconden durende scène uit 'The Office' kostte maar liefst $ 250.000
Deze 52 seconden durende scène uit 'The Office' kostte maar liefst $ 250.000
Anonim

Een van de verbazingwekkende dingen van het leven in het streaming-tijdperk is dat oudere shows nu het vermogen hebben om langer dan ooit te gedijen dankzij het feit dat ze direct beschikbaar zijn voor abonnees. Hierdoor kunnen hitshows zoals Seinfeld en Friends hun nalatenschap op het kleine scherm voortzetten.

The Office is een andere show die profiteert van streaming, aangezien miljoenen fans nog steeds regelmatig afstemmen om hun favoriete afleveringen en momenten vast te leggen. De show is grondig ontleed door fans en zelfs de sterren, en onlangs onthulde een van de populairste artiesten van de show dat een iconische scène $ 250.000 kostte om te filmen.

Laten we eens kijken naar deze iconische show en de scène in kwestie.

'Het kantoor' is een klassieker

Op dit moment v alt er niets meer te zeggen over The Office en het succes dat het op het kleine scherm vond. Of je het nu leuk vindt of niet, de show was een enorm succes en blijft een van de grootste shows op streamingplatforms.

Met namen als Steve Carell en Jenna Fischer in de hoofdrol, koos The Office wijselijk om weg te blijven van grote namen tijdens het casten van zijn personages, en de show was in staat om deze artiesten mee te nemen en ze in bekende namen te veranderen. Het hielp zijn artiesten om te gedijen in entertainment, en sindsdien plukken ze daar de vruchten van.

Ondanks dat het al vele jaren uit de lucht is, kijken miljoenen mensen nog steeds regelmatig naar The Office. Natuurlijk is een show die zo populair en iconisch is er een die toevallig gevuld is met een aantal werkelijk spectaculaire momenten.

Het heeft veel iconische scènes

The Office heeft zoveel geweldige scènes, en deze momenten zijn een deel van de reden waarom de show zo'n enorm succes kon zijn tijdens zijn grootste jaren op het kleine scherm. Deze momenten zijn ook een belangrijke reden waarom mensen blijven terugkomen voor meer wanneer ze de show opnieuw bekijken.

Veel fans en websites hebben gesproken over de beste scènes in de geschiedenis van de show, en het is altijd interessant om te lezen over de momenten die mensen verslaafd houden.

Bij Mashable schreven ze bijvoorbeeld: "Er gaat niets boven je eerste Dundies! Dus laten we deze lijst aftrappen door een reis terug te maken naar Chilli's om Michael in zijn bloei als gastheer te zien en Jim en Pam delen hun eerste echte kus."

Een Reddit-gebruiker deed zijn mond open over hun favoriete scène en zei: "Het is een gooi naar wanneer Jim zich kleedt als Dwight of wanneer Dwight zijn vermommingen laat zien voor de anderen op kantoor."

Er zijn veel meningen over deze kwestie, en veel scènes zullen verschijnen op verschillende lijsten en verschillende discussies. Eén zo'n scène blijft voor velen een favoriet aller tijden, en het werd uiteindelijk de duurste scène in de geschiedenis van de show.

Het voorstel kost $ 250, 000

Jim en Pam Voorstelscène
Jim en Pam Voorstelscène

Dus, hoe is de duurste scène in de geschiedenis van Office tot leven gekomen? Jenna Fischer, die Pam speelde in de show, vertelde de details over de scène en wat er in zat om het op het kleine scherm te brengen.

Volgens Fischer: "Dus allereerst wil ik dat jullie weten dat [showrunner] Greg [Daniels] hierover met ons heeft gesproken. Hij zei dat hij echt wilde dat Jim's voorstel aan Pam in de seizoenspremière. Hij dacht, nr. 1, dat zou onverwacht zijn. Normaal gesproken sluit je seizoenen af met voorstellen. Dus hij dacht dat dit een echte schok zou zijn."

Fischer gaf ook een heleboel details over de set en zei: "Om de illusie van snelwegverkeer te creëren, bouwden ze een vierbaans cirkelvormig circuit rond de set van het tankstation. Ze plaatsten camera's aan de andere kant kant van deze racebaan en ze lieten er auto's omheen rijden met 55 mijl per uur. Daarna voegden ze regen toe die op ons neerstroomde [met] deze gigantische regenmachines."

Geloof ons als we zeggen dat het luisteren naar de hele clip echt een eye-opener is, want er komt veel bij kijken om zelfs een simpele opname perfect te laten passen in de visie van een regisseur. Natuurlijk, omdat er zoveel is gestoken in het perfect maken van deze scène, kostte het uiteindelijk een arm en een been om gedaan te krijgen.

"Uiteindelijk was dit de duurste scène die in de hele serie is opgenomen. Het duurde 52 seconden en het kostte $ 250.000," zei ze.

52 seconden en $ 250.000 maakten uiteindelijk plaats voor een van de meest memorabele scènes in de geschiedenis van The Office. Als je bedenkt hoe het allemaal is afgelopen, zouden we moeten geloven dat alle betrokkenen het gevoel hadden dat het het waard was.

Aanbevolen: