Brooklyn Beckham's kookprogramma kost $ 100.000 per 8 minuten durende aflevering

Inhoudsopgave:

Brooklyn Beckham's kookprogramma kost $ 100.000 per 8 minuten durende aflevering
Brooklyn Beckham's kookprogramma kost $ 100.000 per 8 minuten durende aflevering
Anonim

Wannabe chef Brooklyn Beckham's kookprogramma 'Cookin' With Brooklyn' kost naar verluidt $ 100.000 per 8 minuten durende aflevering. Insiders hebben ook beweerd dat Brooklyn wordt ondersteund door een bemanning van 62 mensen, een grootte die gewoonlijk is gereserveerd voor grootschalige tv-shows. Onder de bemanning wordt verondersteld een 'culinaire producent' te zijn - een persoon die verantwoordelijk is voor alle uitgezonden recepten. Een gerecht dat kijkers kunnen verwachten, is een bagelsandwich vol aardappelpartjes, koolsalade en gebakken zeebrasem. In een sneak peek voor de serie wordt Brooklyn getoond bij het construeren van deze sandwich, hoewel de vulling door een andere chef voor hem lijkt te zijn gekookt.

De show zit boordevol diepgaande opmerkingen van Beckham, zoals 'Coleslaw Gives Sandwiches… A Crunchy Texture'

Over zijn brouwsel gesproken, zegt Brooklyn: "Ik eet de helft van de vis en dan vind ik het lekker, verknoei het allemaal en doe het in twee broden met de vis, azijn, zout, papperige erwten."

“Koolsalade geeft sandwiches een andere textuur, zoals een knapperige textuur.”

Naast het uitbrengen van dit fragment hebben Brooklyn en zijn team ook een trailer voor de show gedeeld, waarin hij het project introduceert:

“Mijn naam is Brooklyn Beckham en ik hou gewoon van koken.”

"Ik ben nog geen chef-kok. Dit is het begin van mijn voedselreis. Ik hou ervan om eten te maken voor mensen van wie ik hou en waar ik graag mee omga."

“Ik ga mijn best doen en zien waar ik kom. Ik krijg er kippenvel van, maar ik ben zo opgewonden.”

Een bron beweert dat Brooklyn 'echt supereenvoudige dingen moet laten zien'

Ondanks de grote som geld die in de clips is geïnvesteerd, zijn velen niet onder de indruk. Een bron die zogenaamd dicht bij het team staat, is beschadigd: "Hij is om te koken wat [zijn moeder] Posh was om te zingen. Blijkbaar moet de man echt supereenvoudige dingen te zien krijgen en heeft hij een spiekbriefje met uitdrukkingen van garde tot parboil, verschillende geïllustreerd met foto's."

Ze suggereerden vervolgens dat "Alles wat hij doet" wordt gemanifesteerd door zijn ouders met een machtspaar.

Brooklyns ouders zijn echter niet de enige drijvende krachten aan zijn kant. Hij heeft verloofde Nicola Peltz – dochter van miljardair Nelson Peltz – gecrediteerd als zijn inspiratie voor de beslissing om zijn tenen in de culinaire wereld te dompelen.

Beckham vertelde: "Ik heb altijd van eten gehouden en toen de quarantaine toesloeg, begon ik er duidelijk echt in te komen."

"Mijn verloofde begon me te filmen en ik begon het te posten en het is gewoon iets wat ik graag doe."

Aanbevolen: