Got A Little Country: deze 10 beroemdheden wonen het liefst op het platteland

Inhoudsopgave:

Got A Little Country: deze 10 beroemdheden wonen het liefst op het platteland
Got A Little Country: deze 10 beroemdheden wonen het liefst op het platteland
Anonim

Er zijn veel voordelen om op het platteland te wonen en beroemdheden zijn geen uitzondering als het gaat om het leven buiten de stad. Sommige beroemdheden gedijen goed in de stad, maar veel van hen genieten ook van het platteland. Net als alle andere mensen die al zo lang in de stad wonen, voelen beroemdheden de behoefte om een pauze te nemen van het drukke stadsleven en zich uiteindelijk te vestigen op een frissere en minder vervuilde plek.

De mensen die buiten de stad hebben gewoond, kunnen vertrouwd raken met het agrarische leven, aangezien er meer landbouwgrond is op het platteland. Veel van deze beroemdheden fokken vaak een breed scala aan dieren die soms rustgevend en ontspannend kunnen zijn. Kijk eens naar deze beroemdheden die ervoor kozen om te leven en te genieten van het leven op het platteland.

GERELATEERD:

10 Russell Crowe

Acteur, regisseur en zanger Russell Crowe woonde op zijn boerderij in New South Wales, Australië. Helaas bevond zijn boerderij zich op het land dat eind 2019 werd getroffen door bosbranden. Hij heeft wat schade aan zijn eigendom gedeeld en deelt ook het herstel van het eigendom na een zware regenval. Hij is verliefd geworden op het leven buiten de stad en is niet van plan om snel terug te keren naar het drukke leven in de stad.

9 Kelvin Fletcher

De Engelse acteur, model, coureur en presentator Kelvin Fletcher is een van de beroemdheden die ervoor kozen om op het platteland te wonen en te blijven. De voormalige Emmerdale-acteur en zijn vrouw Liz Marsland kochten in 2021 een stuk land van 120 hectare in het Peak District. Ze hebben hun nieuwe leven buiten de stad gedocumenteerd en hadden zelfs een show rond hun leven daar in de BBC-show Kelvin's Big Farming Adventure. Het echtpaar heeft een groeiende familie van een breed scala aan dieren, waaronder varkens, schapen en enkele alpaca's. Ze balanceren hun boerderij- en gezinsleven sinds de twee twee kinderen hebben, dochter Marnie van vijf en zoon Milo van drie.

8 Jamie Dornan

Acteur, model en muzikant Jamie Dornan is een van de beroemdheden die buiten de stad hebben gewoond. Hij heeft gewoond in het afgelegen herenhuis in het charmante dorpje Chalford, in de buurt van de Stroud. De Ierse acteur die werd, heeft een zeer populaire en succesvolle acteercarrière gehad sinds hij de hoofdrol speelde als Christian Gray in de verfilming van het boek Fifty Shades of Grey. Als hij niet bezig is met filmen, brengt hij het grootste deel van zijn tijd door op het platteland.

7 Dom Joly

Engelse komiek en schrijver die beroemd werd met het verborgen cameraprogramma met de titel Trigger Happy TV Dom Jolly woont al tien jaar in de buurt van Cheltenham met zijn vrouw Stacey en hun kinderen. De komiek werd beroemd om zijn hilarische grappen en capriolen tegen de verdachte voorbijgangers in zijn programma. Hij heeft veel columns en reisverslagen geschreven voor veel verschillende publicaties, waaronder het tijdschrift Cotswold Life.

6 Chris Pratt

Chris Pratt woont naar verluidt op San Juan Island in Washington als hij niet bezig is met het filmen van films. Hij woont er al jaren met zijn vrouw Katherine Schwarzenegger. De acteur gaf toe dat hij het erg leuk vindt om wat tijd buiten de stad door te brengen en wat tijd door te brengen met de schapen, kippen en ander vee. De Amerikaanse acteur-komiek vindt het een ontspannende ontsnapping aan het drukke leven in Hollywood.

5 Matt Baker

De Britse televisiepresentator Matt Baker woont al jaren in Hertfordshire met zijn vrouw en hun twee kinderen. De beroemde presentator jongleert zijn leven op tv terwijl hij een goed leven heeft op het platteland, waar hij als boer werkt en voor een breed scala aan dieren zorgt, waaronder enkele ezels, honden, kippen en schapen. Hij voegde eraan toe dat hij veel van zijn landelijke levensstijl houdt en zelfs probeert zo snel mogelijk terug te gaan, direct na het werk.

4 Amanda Seyfried

Amerikaanse actrice Amanda Seyfried woont al jaren in de staat New York met haar man Thomas Sadoski en hun dochter. Ze heeft in een van haar interviews bekend dat ze het heerlijk vindt om buiten de stad te wonen, omdat ze enige druk voelt als ze daar is. Ze voegde eraan toe dat ze het geluk heeft een pand net buiten New York te hebben waar ze tonnen dieren zoals paarden en geiten kan huisvesten. Ze wilde ook wat alpaca's toevoegen.

3 Richard Hammond

De Engelse journalist, televisiepresentator, monteur en schrijver Richard Hammond heeft aan de grens met Gloucestershire bij Ledbury gewoond. Hij woont daar met zijn vrouw Mindy en hun twee dochters, Izzy en Willow. Hij is vooral bekend als een van de presentatoren van BBC's Talkshow Top Gear. Nadat Jeremy Clarkson de show had verlaten, voegden Richard en James May zich bij hem om de Amazon Prime's The Grand Tour te hosten.

2 Martha Stewart

Amerikaanse retailzakenvrouw, schrijfster en televisiepersoonlijkheid Martha Stewart woont al een paar jaar op haar landgoed in Katonah, New York. Het eigendom van Steward staat bekend als de Cantitoe Corners, die ooit de Sycamore Farms werd genoemd. Ze heeft het monochrome landgoed uit 1925 in 2000 gekocht en heeft het pand omgebouwd tot een paardenboerderij met zowel historische als moderne gebouwen. De beroemde chef-kok pronkt vaak met een aantal van haar fascinerende producten van eigen bodem via haar feeds op sociale media.

1 Jilly Cooper

De Engelse auteur en journalist Jilly Cooper woont al jaren op Bisley bij Stroud. De auteur is vooral bekend om haar bestverkochte romantische boeken met chicklit, naast haar tijd als journalist. Haar nieuwste roman getiteld Mount! kan worden omschreven als flirterig met een meedogenloze wereld van plat racen die een hit is onder de lezers.

Aanbevolen: