Britney Spears deelt hoe ze op haar eigen manier omgaat met slechte dagen

Inhoudsopgave:

Britney Spears deelt hoe ze op haar eigen manier omgaat met slechte dagen
Britney Spears deelt hoe ze op haar eigen manier omgaat met slechte dagen
Anonim

Britney Spears mag dan officieel vrij zijn van haar conservatorium, ze zal nooit helemaal 'vrij' zijn in de zin dat ze haar leven kan leiden zonder de paparazzi op haar hielen te hebben. Sterker nog, ze domineert consequent de krantenkoppen en het lijkt erop dat alles wat ze doet onmiddellijk interesse wekt bij haar fans en volgers. Het volgen van Britney Spears is een onfeilbare manier voor media om kijkers te garanderen… en een snelle manier om Britneys vrede te verstoren.

Ze is heel blij dat ze weer haar eigen beslissingen kan nemen, maar dat heeft een enorme prijs met zich meegebracht - ze heeft nu nog meer camera's bij zich dan ooit tevoren, en dat is erg stressvol gebleken voor Spears.

Ze heeft zelfs haar eigen manier ontwikkeld om met stress om te gaan en slechte dagen te laten verdwijnen.

Britney Spears wordt achtervolgd

Fans en paparazzi lijken snel te zijn vergeten dat een deel van de reden waarom Britney in een conservatorium belandde in de eerste plaats te wijten was aan het feit dat ze afbrokkelde onder de druk van de roem. Elke beweging observeren en vastleggen op camera was niet zo glamoureus als het leek, en na verloop van tijd werd Britney woedend en agressief tegenover de paparazzi.

Dit is een van de vele elementen die Britney over de rand leek te leiden tijdens haar zenuwinzinking. Het was 2008 toen Britney haar kaalgeschoren hoofd debuteerde en een fotograaf aanviel met een paraplu, waardoor de loop van haar leven voor altijd veranderde.

Deze week was Britney woedend toen een paparazzo haar betrapte bij het verlaten van een wasruimte en onflatteuze foto's plaatste van haar stop in de badkamer. Nu, met sociale media binnen handbereik, heeft Britney toegang tot haar fans op een manier die ze in 2008 nooit deed.

Ze mikte op de paparazzi en vertelde over de verschillende dingen die ze ging doen om haar slechte dag te verhelpen.

Britney Spears' zelfhulpstrategie

Tegenwoordig weet Britney dat ze haar gezond verstand moet beschermen en haar emoties in balans moet houden, dus heeft ze haar eigen handvol rituelen en geruststellende concepten bedacht die haar helpen geaard te blijven.

Als er iets misgaat, wendt Britney zich tot…. schitteren. Een recent Instagram-bericht onthult dat ze hoge hakken en een jurk aantrekt om zichzelf beter te voelen, en dan glitters over haar hele lichaam aanbrengt. Deze leuke draai aan het verkleden wordt vervolgens gecombineerd met enkele deuntjes, en Britney's kiest ervoor om naar Nicki Minaj te luisteren om inspiratie op te doen. Ze voltooit haar stemmingstransformatie met lipgloss die smaak heeft, en danst weg, haar ellende achter zich latend.

Een pluim voor Britney voor het genieten van de simpele dingen in het leven, en voor het niet laten beïnvloeden van de staat van haar emoties door anderen.

Aanbevolen: