Hoe Penny Lancaster, de vrouw van Rod Stewart, omgaat met haar gezondheidsproblemen

Inhoudsopgave:

Hoe Penny Lancaster, de vrouw van Rod Stewart, omgaat met haar gezondheidsproblemen
Hoe Penny Lancaster, de vrouw van Rod Stewart, omgaat met haar gezondheidsproblemen
Anonim

Penny Lancaster, echtgenote van de legendarische zanger Rod Stewart, heeft openhartig verteld over haar worsteling met angst tijdens de menopauze. Tijdens een optreden op de Britse panelledenshow Loose Women, opende Lancaster haar worstelingen terwijl ze door de verandering ging en brak in tranen uit en beschreef de ervaring. De show heeft zijn 'Menopauze Manifest' gelanceerd om de kennis te verbeteren en een gesprek over het onderwerp aan te moedigen.

Penny, 50, een voormalig model en tv-presentator, is sinds 2007 getrouwd met Rod, 76, nadat ze hem fotografeerde tijdens een tour. Zij en haar man delen samen twee kinderen, jongens Alastair en Aiden. Dus, hoe is Penny omgegaan met haar gezondheidsproblemen en ondersteunt Rod deze verandering in haar leven? Laten we het uitzoeken.

6 De menopauze raken was een schok

Op de show beschreef Penny haar verbazing over hoe moeilijk de menopauze eigenlijk is: "Toen ik me bij Loose Women aansloot, leunde ik achterover en luisterde naar jullie, meer volwassen dames in die tijd, denkend: 'Echt, is het dat slecht?” En het nooit helemaal begrijpen. [Maar nu heb ik je ingehaald] Ik denk dat dat de helft van het probleem is."

Pas als het je letterlijk vanuit elke hoek raakt, denk je: 'Dit is waar jullie het allemaal over hebben. Omdat we zo goed zijn in het verstoppen en het opzetten van een masker en een pleister op de problemen, gewoon doorgaan met leven, ervoor zorgen dat iedereen in orde is - het huis draait, de kinderen gaan naar school en de echtgenoten - al die verschillende rollen die we spelen en tussendoor werken en we vergeten onszelf.”

5 Penny heeft medisch advies gekregen

De 50-jarige vertelde haar medepanelleden van de show, Ruth Langsford, Judi Love en Jane Moore over een "ongelooflijke dokter" die ze heeft bezocht om haar te helpen met het probleem. Ze zei openhartig: "Ik had een paar tranen met haar, ik probeerde uit te leggen wat ik de afgelopen maanden heb doorgemaakt. Ze zei dat je op een punt moet komen waarop je tegen jezelf zegt: 'Ik zie je'."

"De angst is door het dak gegaan", zei ze. "Waar ik altijd heel geduldig ben geweest, heb ik het gevoel dat ik grip verlies. Toen ik met mijn huisarts sprak, hebben we het alleen maar over het goed opleiden van huisartsen, want het eerste wat ze zeiden was: ' Laten we je een antidepressivum geven'."

4 Ze vecht de hele tijd tegen haar angsten

Toen Penny kwam praten over de angst die ze de afgelopen maanden had ervaren, werd ze emotioneel en barstte in tranen uit. "Je zou je schuldig voelen omdat je van streek bent," zei ze. "En dan ga je koffie drinken met een vriend en ze zeggen: 'Hoe gaat het, alles goed?' En dan barst je in tranen uit en je weet niet waarom je huilt." Haar arts had haar kunnen adviseren over medicatie tegen angst. "Ik had zoiets van… ik heb gewoon iets nodig om me te helpen in balans te komen, om de woede, de overstuur, de frustratie, de angst, al die dingen weg te nemen. Het hielp een beetje, maar dat was weer een klein pleistertje."

"Gelukkig heb ik via Loose Women wat advies gekregen om naar een specialist te gaan en de afgelopen zes weken ben ik aan de HRT-behandeling geweest, ben ik van de antidepressiva afgekomen en vind ik nu een balans … Ik ben gestopt met het hete zweet. Ik heb nog steeds last van angst. Het probeert zichzelf op te lossen, maar ik kom er wel."

3 Rod is een enorme steun geweest

Husband Rod Stewart is een grote steun geweest tijdens haar strijd en Penny heeft haar dankbaarheid jegens hem geuit omdat hij geduldig was tijdens haar meest stressvolle periodes. Ze legde uit dat eerlijke en open communicatie van vitaal belang voor haar is: "Kunnen praten met mijn man is prioriteit nummer één."

“Hij zag me veranderen in een andere vrouw. ‘Waarom gedraag je je zo?’ Waarom maak je ruzie over iets dat je normaal gesproken gewoon zou negeren?’ legde Penny uit. "Ik zou van streek raken en hij zou zeggen: 'Wat is er aan de hand?' Het is goed om te praten en ze te laten begrijpen."

2 Penny heeft zichzelf in een verrassende nieuwe baan gegooid

Penny heeft de stress van haar persoonlijke verandering weten te beheersen door zichzelf in een heel ander soort baan te storten dan ze gewend was. Ja, in 2020, nadat ze in de show Famous and Fighting Crime was verschenen, nam Penny de beslissing om zich aan te sluiten bij de City of London Police als vrijwillige speciale agent. In april 2021 voltooide Penny naar verluidt haar opleiding tot Special Police Constable. Ze is nu een volledig gekwalificeerde Special Constable bij de Britse politie, met arrestatiebevoegdheden.

1 Ze heeft ook een nieuwe hobby opgepakt

Je zou denken dat politiewerk genoeg zou zijn voor Penny terwijl ze haar angst verslaat, maar oh nee, ze heeft echt besloten om zichzelf op de proef te stellen door deel te nemen aan de kookwedstrijd Celebrity MasterChef van de BBC. Penny slaagde erin de hitte in de keuken te weerstaan en bereikte haar kwartfinale voordat ze verloor en de competitie verliet. Helemaal niet slecht!

Aanbevolen: