Deze 'SNL'-ster haatte het om achter de schermen met Justin Bieber te werken

Inhoudsopgave:

Deze 'SNL'-ster haatte het om achter de schermen met Justin Bieber te werken
Deze 'SNL'-ster haatte het om achter de schermen met Justin Bieber te werken
Anonim

Natuurlijk, werken aan ' SNL' kan een carrièreveranderende klus zijn, maar tegelijkertijd kan het veel stress veroorzaken, vooral als het gaat om werken samen met spraakmakende beroemdheden.

Vraag het maar aan Zach Galifianakis, die maar een paar weken in de schrijverskamer bleef en zijn pitches voor Britney Spears volledig uitspuugde. Het kan soms een ruwe omgeving zijn.

Justin Bieber kan mogelijk worden toegevoegd aan de lijst met lastige gasthosts. Bill Hader noemde hem ooit de absolute slechtste en beweerde dat de zanger zich op dat moment op een slechte plek bevond.

Het blijkt dat een bepaalde schrijver over 'SNL' er net zo over denkt.

We bekijken wie die schrijver is en wat hij te zeggen had over zijn tijd naast Justin.

Justin Bieber is geen onbekende als het gaat om het hosten van 'SNL'

Justin Bieber heeft een behoorlijke geschiedenis als het gaat om 'SNL'. Zijn tijd op de show begon in 2010 toen hij werd uitgenodigd als muzikale gast. Slechts drie jaar later keerde hij terug naar de show als zowel een muzikale gast als de eer om de show te hosten.

In werkelijkheid zijn zijn schetsen in de show om de verkeerde redenen memorabel geweest, vooral een naast Bill Hader, die we wat later zullen bespreken.

Als het echter om zijn muzikale optredens gaat, laat Bieber fans altijd vol ontzag achter. Dat was het geval tijdens de pandemie in het najaar van 2020 toen hij beide tracks 'Holy' en 'Lonely' draaide. Hij had alle fans online aan het praten, gezien hoe emotioneel de optredens waren.

Bieber zelf onthulde samen met CNN dat hij niet naar 'Lonely' kan luisteren, gezien hoe diep een nummer het is.

"Om eerlijk te zijn vind ik het nummer moeilijk om naar te luisteren als je bedenkt hoe moeilijk het was om door sommige van deze hoofdstukken te komen", schrijft Bieber. "Ik geloof dat het krachtig is om kwetsbaarheid te uiten en daarom geloof ik dat dit nummer zo krachtig is."

Muzikaal v alt zijn waanzinnige talent niet te ontkennen, maar achter de schermen beweerde een bepaalde voormalige 'SNL'-schrijver iets anders als het op zijn gedrag aankwam.

John Mulaney had een slechte ervaring met Justin Bieber backstage

Bieber's tijd op 'SNL' werd niet bepaald goed ontvangen door de cast, en dit gaat terug tot zijn eerste bezoek in 2010. Comedian John Mulaney werkte op dat moment als schrijver aan de show. Hij herinnerde zich een ervaring met de Biebs, een die verre van prettig was. John herinnert zich dat hij naar een repetitie ging, maar Bieber verraste.

De voormalige schrijver legde de beproeving uit naast Global News.

"Ik was iets aan het schrijven en ik moest op vrijdagavond laat naar beneden gaan om het te repeteren", herinnerde Mulaney zich onlangs.

“Ik liep door de gang met al deze papieren, en toen, plotseling, sprong iemand voor me uit en deed, zoals, karate in mijn gezicht. En ik liet al mijn papieren vallen en (maakte een geluid) van: ‘Hnngh!’

“En toen keek ik en het was Justin Bieber. En hij lachte in mijn gezicht en al zijn vrienden lachten in mijn gezicht."

Aan het einde deed Justin alsof er nooit iets was gebeurd, hij stapte in de lift.

“En toen stapte hij in een lift omdat hij iets moest gaan doen – wat ik altijd leuk vond. Zijn manager zei: 'Kom op, we moeten gaan!' Ik vind het leuk dat hij haast heeft en hij nam de tijd om dat te doen."

Het bleek dat Mulaney niet de enige was met een negatieve ervaring.

Het was niet de enige keer dat Justin Bieber de show verwoestte, volgens Bill Hader

Bill Hader heeft ook niet de beste herinnering aan Justin Bieber in de show. De schets van Justin ging helemaal mis, niet alleen was alles overal maar zoals Hader zich herinnerde naast Cinema Blend, viel de set bijna op de gastgastheer.

'Song for Daddy' was Justin Bieber, en die sketch ging alleen maar om aan te kleden en alles wat er mis kon gaan in een sketch ging mis tijdens die sketch. Ik denk meteen dat de set bijna op Justin Bieber viel en toen probeerde ik het als een onderdeel van de schets of zoiets te maken. En dan herinner ik me dat geen van de rekwisieten die ik had moeten hebben er waren. Het ging gewoon verschrikkelijk."

Gelukkig kwam Kenan Thompson opdagen en hielp hij een deel van de schade van de sketch te herstellen. Hader geeft op zijn minst toe dat hij de hele beproeving in de schrijverskamer kon weglachen toen de sketch tot een einde kwam.

Aanbevolen: