Jennifer Aniston was niet blij met David Schwimmer achter de schermen tijdens deze 'Friends'-scène

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston was niet blij met David Schwimmer achter de schermen tijdens deze 'Friends'-scène
Jennifer Aniston was niet blij met David Schwimmer achter de schermen tijdens deze 'Friends'-scène
Anonim

Alsof ' Friends' niet iconischer zou kunnen zijn, wat de show zoveel groter maakt, is het feit dat sommige momenten volledig zonder script waren. Voorbeeld, Chandler slaat zichzelf met de archiefkast, volledig zonder script…

In het volgende kijken we naar een moment dat Jennifer Aniston volledig verraste. Laten we zeggen dat David Schwimmer besloot een grap uit te halen met Aniston, een grap waar ze niet blij mee was. Laten we eens kijken hoe het allemaal ging.

Wat is er gebeurd tussen Jennifer Aniston en David Schwimmer?

Forever, Jennifer Aniston en David Schwimmer zullen met elkaar in verband worden gebracht, gezien hun rol van Ross en Rachel op 'Friends' voor een decennium.

Tot op de dag van vandaag wordt het 'Friends'-paar geconfronteerd met datinggeruchten, iets waar Aniston om lacht.

"Ik kreeg een paar sms'jes van mensen die zeiden: 'Ik dacht dat je pauze had, LOL.' En ik bleef maar zeggen: 'Waar heb je het over?' En toen ging ik online om te zien wat er aan de hand was, en ik dacht: 'Dat is het grappigste gerucht dat ik nog nooit heb gehoord en dat in de kortste tijd is neergeschoten.'"

De twee zouden echter toegeven dat er een beetje waarheid in de geruchten zat tijdens de eerdere seizoenen. Volgens het 'Friends'-duo waren ze tijdens de eerdere seizoenen verliefd op elkaar.

"Op een gegeven moment waren we allebei hard op elkaar aan het verpletteren, " vervolgde Schwimmer. "Maar het was alsof er twee schepen passeerden, want een van ons had altijd een relatie. En we hebben die grens nooit overschreden. We respecteerden dat."

Buiten de camera konden de twee het buitengewoon goed met elkaar vinden. In dit geval was Aniston echter niet blij met de capriolen van Schwimmer. Laten we eens kijken hoe het allemaal ging.

Jennifer Aniston was niet blij met de grap op het scherm van Schwimmer

De aflevering in kwestie werd al lang geleden uitgezonden in februari 2001. 'The One with the Truth About London' vond plaats in seizoen 7, aflevering 16. Het hoofdplot omgaf hoe Monica en Chandler het echt met elkaar eens waren in Londen een van de andere verhaallijnen zag Rachel proberen om naast Ben de coole tante te worden.

In de aflevering was Ross niet blij met Rachels benadering, omdat ze Ben verschillende streken leerde - die hij later op zijn vader zou testen.

David Schwimmer regisseerde de aflevering. Hij besloot om wat plezier te hebben tijdens de laatste scène en een echte grap uit te zenden die ook echt werd uitgezonden. Het moment was volledig ongeschreven, aangezien Ross een nepdummy gebruikte om de trap af te gooien, net toen Rachel hen probeerde in te halen.

Aniston werd niet verteld over het moment, waardoor haar reactie des te groter was. Het bleek dat ze niet al te blij was dat het haar niet werd verteld, en we kunnen de woede op haar gezicht zien nadat het moment plaatsvond. Schwimmer daarentegen was een en al lach, samen met het publiek dat ook veel plezier had met het moment.

Wat vonden de fans van de scène? Nou, het zou een verrassing moeten zijn dat ze er helemaal gek op waren.

Hoe reageerde het publiek op een niet-gescript moment?

Fans waren het hele moment aanwezig om het opnieuw te bekijken op YouTube. De clip heeft bijna een miljoen views. Fans waardeerden de grap, terwijl ze David Schwimmer prezen omdat hij zijn tegenspeler voor de gek kon houden.

"Merk op hoe ze springt zodra de pop verschijnt en dan schreeuwt, laat zien dat ze het helemaal niet verwachtte. Het schrille van haar schreeuw is oprecht, het publiek was hysterisch en de blik op haar gezicht is kwelling en woede."

"Deze aflevering is geregisseerd door David Schwimmer, hij heeft Aniston met opzet niet over de pop verteld, daarom ziet ze er zo boos uit aan het eind."

"Aangezien ze zeiden dat het laatste deel JA's oprechte reactie was, vraag ik me af welk script ze te horen kreeg in plaats van de pop."

"Ik vind het geweldig als het duidelijk is dat ze echt bang werd voor de grap van David Schwimmer, maar ze probeerde nog steeds haar karakter te behouden door Ross te bellen in plaats van David."

Een van de vele geweldige momenten die tijdens de show plaatsvinden, hoewel deze iets specialer is omdat het geen deel uitmaakte van het script.

Aanbevolen: