Ariana Grande's nieuwe nummer met Kid Cudi geeft serieuze huwelijksvibes

Inhoudsopgave:

Ariana Grande's nieuwe nummer met Kid Cudi geeft serieuze huwelijksvibes
Ariana Grande's nieuwe nummer met Kid Cudi geeft serieuze huwelijksvibes
Anonim

Ariana Grande verraste haar fans aangenaam door een hete nieuwe single uit te brengen, en het geeft al serieuze huwelijksvibes. Het is een samenwerking met Kid Cudi die al veel aandacht trekt.

Vooruitlopend op de release van haar nieuwe film Don't Look Up, plaagde Ariana Grande fans door haar nieuwe nummer getiteld Just Look Up te droppen, met bedwelmende liefdesteksten die blijkt nu al goed te worden ontvangen door fans.

Het uitgangspunt van de film, met Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Timothée Chalamet, Cate Blanchet, Meryl Streep en Ariana Grande, is gecentreerd rond twee astronomen die op een missie gaan om de mensheid te waarschuwen voor de belemmerende gevaren van een komeet op weg naar de aarde, en Ariana schittert als een popster genaamd Riley Bina, en voegt wat meer pit toe aan haar betrokkenheid bij de film door liedjes op te nemen voor de soundtrack, inclusief Just Look Up.

Nu fans geprikkeld zijn door dit nieuwe nummer, lijkt het in meer te passen dan alleen de aankomende film. Het zorgt al voor serieuze huwelijksgevoelens.

Ariana Grande raakt de hoge tonen

Fans zijn verslaafd aan het kijken naar Ariana Grande in het jurypanel van The Voice, en hebben hun Ariana-fix kunnen krijgen door af te stemmen op de show. Ze heeft een enorme fan getrokken naar het reality-tv-programma en heeft bewezen dat haar sterrenkracht zich verta alt naar oordeelskracht op het programma. Grande heeft haar competitieve karakter volledig laten zien terwijl ze wedijvert om de coach van de winnende deelnemer te worden, en heeft een opwindende nieuwe energie aan de show toegevoegd.

De drop van Just Look Up is een herinnering aan Grande's vermogen om te domineren in de muziekwereld, niet alleen als rechter, maar als een legendarische artiest die echt de hoge tonen kan raken.

Ze zingt Just Look Up met passie en de perfect gemaakte teksten blijken perfect te passen bij bruiloften en liefdesverhalen van een grote verscheidenheid.

Wedding Vibes zijn in volle kracht

Dit nieuwe nummer verovert nu al de wereld en wordt snel geassocieerd met sprookjesachtige liefdesverhalen. Just Look Up geeft fans al het gevoel en heeft snel zijn sporen verdiend als een teaser voor de Don't Look Up-film, en heeft ook stevig zijn plaats ingenomen als het nummer dat waarschijnlijk zal worden geselecteerd om te worden vertoond op aanstaande bruiloften in 2022.

De sterke liefdesteksten in dit nummer omvatten; "Kijk gewoon omhoog, er is geen plek om je te verstoppen, ware liefde sterft niet, het houdt zich stevig vast en laat je nooit gaan, kijk gewoon omhoog", evenals; "Je kunt de tekenen niet ontkennen, waar wacht je op? Wacht niet langer, het is recht boven je, kijk gewoon omhoog."

Grande's nieuwe liefdesballad zal naar verwachting het komende jaar echt aanslaan als een van de topfoto's voor huwelijksliedjes. Dit positioneert haar als een van de topartiesten van het jaar, aangezien 2021 ten einde loopt, en een van de meest waarschijnlijke om weer in de hitlijsten te verschijnen aan het begin van een 2022.

Aanbevolen: