Julie Andrews geeft fans serieuze 'Gossip Girl'-vibes in 'Bridgerton'-trailer

Inhoudsopgave:

Julie Andrews geeft fans serieuze 'Gossip Girl'-vibes in 'Bridgerton'-trailer
Julie Andrews geeft fans serieuze 'Gossip Girl'-vibes in 'Bridgerton'-trailer
Anonim

Gecreëerd door Chris Van Dusen, volgt de show de moordende wereld van de high society van Regency London en heeft een inclusieve cast. De serie is Rhimes' eerste kennismaking met kostuumdrama, na hedendaagse sethits als Scandal en Grey's Anatomy. De producer zit ook achter How To Get Away With Murder met in de hoofdrol Viola Davis en is gemaakt door Pete Nowalk.

In de hoofdrollen zullen Younger's Phoebe Dynevor en de Britse acteur Regé-Jean Page schitteren als respectievelijk Daphne Featherington en Simon Basset, Duke of Hastings. De hertog zal natuurlijk hoofdpersoon Daphne kruisen terwijl ze haar doorbraak maakt op de achterbakse huwelijksmarkt.

Julie Andrews is een Regency Gossip Girl in trailer voor 'Bridgerton'

Legendarische actrice Julie Andrews vertelt de serie als de mysterieuze Lady Whistledown, een bijnaam voor een onbekende edelvrouw die in een pamflet commentaar geeft op elk schandaal van de gemeenschap.

“Mijn naam is Lady Whistledown. Je kent me niet en dat zul je ook nooit doen. Maar wees gewaarschuwd, beste lezer, ik ken je zeker”, zegt Andrew’s stem in de eerste trailer.

De serie zal op eerste kerstdag op de streamer verschijnen en heeft al aanleiding gegeven tot vergelijkingen met Gossip Girl. In The CW-show met in de hoofdrollen Blake Lively en Leighton Meester, becommentarieerde een onbekend personage onder de bijnaam "Gossip Girl" en verteld door Kristen Bell de schandalen van de Upper East Side van New York.

Het lijkt erop dat het personage Lady Whistledown van Andrews zal fungeren als een soort Gossip Girl voor de gemeenschap van Bridgerton.

Vooruitlopend op het sociale seizoen zet Lady Whistledown zich in om haar mening te geven over het jaarlijkse ritueel van jonge vrouwen die op zoek zijn naar een geschikte match.

“Laat het weten, als er een schandaal is, zal ik het ontdekken”, zegt Lady Whistledown.

Fans zijn aan boord

Liefhebbers van Shondaland zullen zeker weten dat ze meer dan één draai willen. Ze wezen ook snel op de overeenkomsten met Gossip Girl.

"Shonda Rhimes zei Gossip Girl maar vintage en werd geboren Bridgerton", reageerde een fan op Twitter.

“Niemand:

Absoluut niemand:

Julie Andrews: ik wil Gossip Girl zijn!” een ander schreef.

“Ik was eerst heel sceptisch over Bridgerton, maar die trailer is hot. Gossip Girl ontmoet Downton met melanine!” was nog een opmerking.

Het feit dat Rhimes aan Bridgerton is gehecht, betekent dat de show een inclusieve, diverse cast heeft. Extreem verfrissend nieuws in de glanzende wereld van tv-drama's, meestal overweldigend wit.

Bridgerton gaat op eerste kerstdag in première op Netflix

Aanbevolen: