Waarom 'RHOBH'-ster Kathy Hilton nooit een fulltime huisvrouw zal zijn

Inhoudsopgave:

Waarom 'RHOBH'-ster Kathy Hilton nooit een fulltime huisvrouw zal zijn
Waarom 'RHOBH'-ster Kathy Hilton nooit een fulltime huisvrouw zal zijn
Anonim

Kathy Hilton staat bekend om veel dingen! Van haar langdurige huwelijk met de oprichter van Hilton & Hyland, Richard Hilton, tot de moeder van Paris Hilton, Kathy heeft altijd haar handen vol gehad.

Nou, deze keer heeft de ster te maken met een gloednieuw publiek, de cast van de Real Housewives Of Beverly Hills! Terwijl Bravo-fans aannamen dat Kyle Richards dat niet zou doen wil dat Kathy meedoet, lijkt het alsof Kyle net zo enthousiast was dat Hilton zich bij de serie zou voegen.

Hoewel fans dol waren op Kathy, deed de ster deeltijds mee aan seizoen 11. Aangezien kijkers er geen genoeg van kunnen krijgen, hopen ze dat Kathy Hilton volgend seizoen fulltime terugkeert, maar fans moeten hun adem niet inhouden.

Wordt Kathy Hilton fulltime lid van 'RHOBH'?

Bravo onthulde dat Kathy Hilton officieel zou toetreden tot de cast van de Real Housewives Of Beverly Hills naast nieuweling, Crystal Kung Minkoff.

Kathy, die in het verleden in de serie verscheen, voegt zich bij zus Kyle Richards, die al sinds de start 11 seizoenen geleden deel uitmaakt van de serie.

Terwijl Hilton de wereld van reality-televisie betreedt, doet ze dat alleen op parttime basis. Kathy Hilton werd naar RHOBH gebracht als een "vriend van", terwijl Crystal toetrad als een fulltime huisvrouw.

Hoewel kijkers pas 5 afleveringen in het nieuwste seizoen zijn, kunnen ze niet blijer zijn met Kathy's optredens. De ster heeft Bravo-fans stormenderhand veroverd met haar kortzichtige uitleg, hilarische maar verwarrende anekdotes en komische ongelukken, zoals oordruppels in haar ogen doen denkend dat het oogdruppels waren!

Aangezien kijkers geen genoeg kunnen krijgen van Kathy Hilton, vragen velen zich af of ze volgend seizoen fulltime zal terugkeren. Nou, ondanks dat ze dit seizoen favoriet is, lijkt het alsof Kathy niet aan boord is met dat idee.

Tijdens een interview eerder deze maand onthulde Kathy of ze ooit een diamant zal houden als voltijds castlid. De ster zei snel dat ze nooit fulltime zou willen zijn!

"Ik zal nooit een diamant vasthouden, dat kan ik je vertellen", onthulde Kathy aan Entertainment Tonight. "Ik heb nu veel op mijn bordje en werk aan een aantal interessante, spannende dingen. Ik zou geen tijd hebben.”

Kathy Hilton stond altijd bekend als een behoorlijk zakenvrouw, dus het is begrijpelijk dat ze zich niet zou kunnen binden aan een vaste rol in de show.

Hoewel ze haar bedenkingen heeft als het erom gaat meer voor de camera te staan, maakte Kathy duidelijk dat ze nog steeds de tijd van haar leven heeft!

"Ik heb het gevoel dat ik lid ben van een heel speciale groep dynamische vrouwen - die hun drama hebben - en ik vind het heerlijk om er middenin te staan," zei ze.

Terwijl ze haar jongere zus, Kyle Richards, voor haar heeft, gaat Kathy Hilton ook ver terug met een paar van de 'vrouwen, waaronder Lisa Rinna, Crystal Minkoff en Garcelle Beauvais, met wie Kathy is uitgegaan met een een paar keer voor deelname aan de show.

Naarmate het seizoen vordert, is het duidelijk dat fans nog veel meer Kathy Hilton-momenten zullen krijgen!

Aanbevolen: