Heeft 'Friends' Rom-Coms voor Jennifer Aniston verpest?

Inhoudsopgave:

Heeft 'Friends' Rom-Coms voor Jennifer Aniston verpest?
Heeft 'Friends' Rom-Coms voor Jennifer Aniston verpest?
Anonim

Jennifer Aniston is tegenwoordig een van de grootste sterren in Hollywood. Ze heeft ook een van de langste carrières in het bedrijf, ze acteert sinds de late jaren '80 (ze begon met een kleine rol in de film Mac and Me, waarvoor ze niet werd gecrediteerd).

Aniston is een van de meest geprezen actrices die er is, met tot nu toe acht Emmy-knikken en één overwinning.

Zoals al lang fans zouden weten, werd Aniston beroemd nadat hij in de populaire sitcom Frie nds werd gecast als Rachel Green. Je zou kunnen zeggen dat de rol haar ook tot superster lanceerde en kort daarna bereikte ze de A-lijst.

De show kan echter invloed hebben gehad op de manier waarop Aniston haar filmrollen koos. Er is zelfs reden om aan te nemen dat ze zelfs op haar hoede werd voor romcoms vanwege de erfenis van Friends.

Dit is wat vrienden deden met Rom-Coms voor Jennifer Aniston

Rond de tijd dat Aniston de hoofdrol speelde in Friends, werd er gecast voor Serendipity, de romantische komedie die later werd erkend als een vakantieklassieker.

Zoals fans van de film weten, zouden John Cusack en Kate Beckinsale uiteindelijk de hoofdrolspelers spelen. Tijdens het castingproces werden echter verschillende andere actrices overwogen voor de rol van Sara. Regisseur Peter Chelsom herinnerde zich zelfs dat hij "veel mensen zag".

Een van de overwogen personen was Aniston, aangezien Sara aanvankelijk als een Amerikaan werd geschreven. Maar het bleek dat Jennifer niet eens in de verste verte geïnteresseerd was.

“Ik herinner me duidelijk dat Jennifer Aniston binnenkwam om ons te ontmoeten,” vertelde Chelsom aan Insider. "Ik herinner me dat toen ze binnenkwam, ze zei: 'Ik doe een keer per week een romantische komedie', toen ze op Friends zat, dus ze had duidelijk andere dingen op haar bord en het was haar beslissing om het niet te doen. Hij voegde er ook aan toe: "We zouden haar zeker een aanbod hebben gedaan als ze het had willen doen."

Uiteindelijk ging Chelsom met Beckinsale mee. Tegelijkertijd werd besloten dat Sara zou worden herschreven als Brits. Het was gewoon logischer omdat Beckinsale haar ging spelen. Wat Aniston betreft, vrienden hielden haar bezig.

Na vrienden deed Jennifer Aniston hoe dan ook Rom-Coms

Misschien was Aniston een beetje van gedachten veranderd over romcoms na haar stint op Friends. Kort daarna was de actrice te zien in de film Rumor Has It uit 2005, met een ensemble met Shirley MacLaine, Mark Ruffalo en Kevin Costner.

"Het was leuk en licht", vertelde Aniston aan Female over haar beslissing om de film te maken. "Als mijn eerste baan na Friends, vond ik het een leuke kleine delicate stap uit het nest." Ze voegde er ook aan toe: "Ik dacht ook echt, wat deze romantische komedies betreft, dit was interessant."

Later speelde Aniston in The Break-Up met Vince Vaughn, waaraan ze werkte rond de tijd dat ze een veelbesproken breuk met Brad Pitt doormaakte.

Toegegeven, Aniston vond de timing van dit alles interessant. "Toen het zover was, kon je niet anders dan denken: 'Echt, The Break-Up? Gaat dat echt gebeuren?'", vertelde ze aan reelrave. "En toen las ik het en ik ging gewoon, nou, dit is iets waar ik zo in geïnteresseerd zou zijn, want het is niet alleen een banale romantische komedie over een breuk."

In de jaren die volgden, speelde Aniston in verschillende andere romcoms. Deze omvatten titels als He's Just Not That Into You, Love Happens, The Bounty Hunter, The Switch, Just Go with It en Wanderlust.

In de afgelopen jaren is Jennifer Aniston weer weggebleven van Rom-Com

Aniston heeft misschien veel romcoms gedaan, maar er is reden om aan te nemen dat ze er klaar mee is. In feite heeft de actrice sindsdien serieuzere rollen op zich genomen, die bijna onverwacht zijn van Aniston.

In de veelgeprezen film Cake speelde ze bijvoorbeeld een vrouw die pillen slikte en nieuwsgierig werd naar de zelfmoord van een vrouw in haar ondersteuningsgroep voor chronische pijn.

Een paar jaar later speelde Aniston ook in het Netflix-drama Dumplin', waar ze een voormalige schoonheidskoningin en moeder speelde die een tienerdochter met een grotere maat opvoedde.

Voor de actrice was het een rol die parallellen trok uit haar ervaring met haar eigen moeder, Nancy Dow. "Dumplin" heeft dingen voor me bedacht over mijn moeder en onze relatie. Het was absoluut push-pull, "vertelde Aniston aan USA Today.

“Mijn moeder deed niets met opzet om mijn zelfrespect te schaden, zoals we in onze oudere jaren samen bespraken. Ze deed wat ze dacht dat het beste was.”

Op dit moment maakt Aniston zich op om te schitteren in het vervolg Murder Mystery 2 voor Netflix. Ze is ook gehecht aan twee andere aankomende speelfilms, het biografische drama Wees gegroet dat is gebaseerd op een artikel, en een naamloos project met Sophie Goodhart van Sex Education.

Voor de actrice is dit de tijd van haar leven waarin ze haar acteerspieren meer spant en projecten aangaat die ze nog nooit eerder heeft gedaan. De ster heeft tenslotte alle tijd van de wereld, en fans suggereren zelfs dat Aniston achteruit aan het verouderen is.

Tijdens een recent interview met The Hollywood Reporter merkte de actrice op: "Oh ja, ik begin net."

Aanbevolen: