Kim Kardashian verklaart 'onoverbrugbare verschillen' in 'onherstelbaar' gebroken huwelijk met Kanye West

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian verklaart 'onoverbrugbare verschillen' in 'onherstelbaar' gebroken huwelijk met Kanye West
Kim Kardashian verklaart 'onoverbrugbare verschillen' in 'onherstelbaar' gebroken huwelijk met Kanye West
Anonim

Kim Kardashian heeft officieel scheidingspapieren ingediend waarin staat dat het huwelijk tussen haar en Kanye West ‘onherstelbaar’ is verbroken, wat bevestigt dat ze niet van plan is terug te keren naar de rapper. Dit zal zeker een verwoestende klap zijn voor Kanye, die geen geheim heeft gemaakt van zijn verlangens om hun huwelijk te redden.

De 'Danda'-hitmaker ging zelfs zo ver dat hij 'I need you to run right back to me Kimberly' rapte tijdens zijn en Drake's door Amazon gesponsorde 'Free Larry Hoover Benefit Concert'. Deze zeer openbare uitbarsting had echter duidelijk weinig effect op Kardashian, die schijnbaar nogal haast heeft om haar huwelijksdagen achter zich te laten.

De ingediende documenten zijn bedoeld om Kim's juridische relatiestatus te veranderen in 'Single'

Papieren die de reality-tv-legende vrijdag heeft ingediend, zijn bedoeld om de status van Kim's juridische relatie snel te veranderen in 'alleenstaand', met langere procedures zoals voogdijkwesties die te zijner tijd moeten worden geregeld.

Er werd veel onthuld in het document. Kardashian citeerde: "Er bestonden en blijven onverzoenlijke verschillen bestaan tussen [West] en mij, die ertoe hebben geleid dat ons huwelijk onherstelbaar stuk is gegaan. Op dit moment zal geen enkele poging tot counseling of verzoening van enige waarde zijn."

"[Kardashian] probeert op deze manier een oplossing te vinden sinds ze haar verzoek tot ontbinding van het huwelijk in februari 2021 indiende. [Kardashian] en haar raadsman hebben verschillende keren contact gezocht met [West] en zijn raadsman in een poging om deze zaak naar een snelle en minnelijke oplossing te brengen. [West] heeft niet gereageerd."

Het document maakte heel duidelijk dat Kim niet langer getrouwd wil blijven met Kanye

"Het huwelijk van partijen is onherstelbaar ontwricht. [Kardashian] wil niet langer getrouwd zijn met [West]. Er zijn eenvoudigweg geen dwingende redenen om in dit geval geen verzoek tot splitsing en beëindiging van de burgerlijke staat in te willigen."

Het document vervolgde:

"Het lijdt geen twijfel dat het huwelijk van de partijen niet langer levensvatbaar is. [Kardashian] heeft geen wens om zich te verzoenen met [West] en wil dat hun huwelijk wordt ontbonden."

“Onoverbrugbare verschillen hebben geleid tot de onherstelbare ontwrichting van het huwelijk, en er is geen mogelijkheid om het huwelijk te redden door middel van counseling of andere middelen. De voortdurende handhaving van de technische burgerlijke staat tussen [West] en [Kardashian] heeft geen enkel nut en er is geen reden om de juridische relatie in stand te houden."

Kardashian voegde er toen aan toe: "[West] en ik verdienen allebei de kans om een nieuw leven op te bouwen. Daarom vraag ik dat mijn verzoek om te splitsen en onze burgerlijke staat te beëindigen wordt ingewilligd."

Aanbevolen: