Hoeveel heeft 'Spider-Man' het toch al waanzinnige vermogen van Zendaya verhoogd?

Inhoudsopgave:

Hoeveel heeft 'Spider-Man' het toch al waanzinnige vermogen van Zendaya verhoogd?
Hoeveel heeft 'Spider-Man' het toch al waanzinnige vermogen van Zendaya verhoogd?
Anonim

Actrice Zendaya werd beroemd als Disney Channel-ster, maar sindsdien heeft ze zich gevestigd als een ongelooflijk getalenteerde actrice. Tegenwoordig staat Zendaya bekend om projecten als Euphoria, Dune of de Marvel Cinematic Universe Spider-Man-films - en het lijkt er zeker op dat alles waar de ster in zit een enorm succes wordt. De actrice heeft thuis zelfs een Emmy Award, en aangezien ze pas 25 is, zullen we ongetwijfeld nog veel meer van de ster zien in de toekomst.

Vandaag bekijken we hoeveel het vermogen van Zendya is veranderd sinds ze werd gecast als MJ in de Spider-Man-franchise. Van wat haar nettowaarde was voordat ze in de films speelde tot hoeveel ze naar verluidt voor de projecten werd betaald - blijf scrollen om erachter te komen!

Hoeveel is Zendaya waard in 2022?

Op het moment van schrijven heeft Zendaya naar schatting een nettowaarde van $ 15 miljoen. Zoals fans weten, is de actrice en zangeres sinds 2010 actief in de entertainmentindustrie en in het afgelopen decennium is ze erin geslaagd haar vermogen op indrukwekkende wijze te vergroten.

Naast de Spider-Man-franchise heeft Zendaya ook een flink aantal andere projecten gehad die de voormalige Disney Channel-ster hielpen een indrukwekkend bedrag te verdienen. De actrice verdient naar schatting $ 50.000 per aflevering van het HBO-tienerdrama Euphoria, waarvan het tweede seizoen dit jaar werd uitgezonden. Voor haar verschijning in de sci-fi epische film Dune 2021 kreeg de actrice naar verluidt een indrukwekkende $ 300.000 betaald, hoewel ze maar zeven minuten schermtijd had. Afgezien van deze twee heeft de Spider-Man-franchise ook het vermogen van Zendaya drastisch beïnvloed.

Het lijdt echter geen twijfel dat de Spider-Man-franchise het duurste project is waar de actrice aan heeft gewerkt - en het heeft uiteindelijk ook een indrukwekkend bedrag verdiend. De drie Spider-Man-films waarin Zendaya speelde, hadden samen een totaal budget van $535 miljoen.

Hoeveel verdiende Zendaya van 'Spider-Man'?

In 2016, voordat hij bij de Spider-Man-franchise kwam, was Zendaya vooral bekend door zijn hoofdrol in de Disney Channel-shows Shake It Up en K. C. Undercover. Destijds werd het vermogen van Zendaya geschat op $ 1,5 miljoen, en ze was vooral nog steeds bekend als tieneractrice en muzikant - in 2013 bracht ze haar titelloze debuutstudio-album uit.

Tegenwoordig heeft Zendaya naar schatting een nettowaarde van $ 15 miljoen, wat een enorme stijging is in vergelijking met zes jaar geleden. Hoewel het onduidelijk is hoeveel precies de actrice werd betaald voor de Spider-Man-films, is er gemeld dat ze een bonus van $ 10 miljoen kreeg voor de meest recente "wat suggereert dat er een vooruitbetaling was die ze daarvoor ook had betaald." Voor de twee vorige afleveringen, Spider-Man: Homecoming en Spider-Man: Far from Home, ontving de voormalige Disney Channel-ster naar verluidt $ 2 miljoen voor haar vertolking van MJ.

In 2017, nadat Spider-Man: Homecoming in première ging, had Zendaya naar schatting een nettowaarde van $ 5 miljoen - een aantal dat stabiel bleef tot 2019. In 2020 - binnen slechts een jaar - slaagde de actrice erin haar te verdrievoudigen vermogen en dat jaar werd ze al geschat op $ 15 miljoen.

In 2021 opende de actrice haar bezorgdheid over geld. "De hoop is om een carrière te hebben waarin je financieel in staat bent om gewoon dingen te doen die je wilt doen omdat je het werk leuk vindt en je geen zorgen hoeft te maken over de andere dingen," zei Zendaya. "Maar ik heb altijd zoiets van, 'ik zal altijd moeten werken.' Want als ik niet werk, kan morgen alles weg zijn."

De actrice gaf ook toe dat ze een vrij gezonde relatie heeft met het sparen en uitgeven van haar inkomsten."Mijn moeder is een spaarder, en dus probeer ik dat in gedachten te houden," zei ze. "Dan zegt mijn vader: 'Weet je, je kunt het niet uitgeven als je dood bent', zoiets. Ik zit ergens tussenin."

De eerste film Spider-Man: Homecoming werd uitgebracht in 2017 en verdiende uiteindelijk $ 880,2 miljoen. De tweede film in de trilogie, Spider-Man: Far from Home, werd uitgebracht in 2019 en het was een enorm kassucces, aangezien het $ 1,132 miljard opleverde. De meest recente film Spider-Man: No Way Home werd vorig jaar uitgebracht en bracht uiteindelijk maar liefst $ 1,892 miljard op aan de kassa - waardoor het de meest succesvolle film tot nu toe was. Samen hebben de drie films uiteindelijk bijna $ 4 miljard verdiend. Met zulke hoge inkomsten aan de kassa, is het niet verwonderlijk dat het vermogen van Zendaya zo sterk is gestegen dankzij de superheldenfilms.

Aanbevolen: