Dit is hoe 'Dance Mom'-ster Nia haar nettowaarde heeft verhoogd tot $ 2 miljoen

Inhoudsopgave:

Dit is hoe 'Dance Mom'-ster Nia haar nettowaarde heeft verhoogd tot $ 2 miljoen
Dit is hoe 'Dance Mom'-ster Nia haar nettowaarde heeft verhoogd tot $ 2 miljoen
Anonim

Nia Sioux Frazier werd geboren op 20 juni 2001 in Pittsburgh, Pennsylvania. Nia danst al sinds ze drie jaar oud is. Ze werd beroemd door de reality-tv-serie Dance Moms die van 2011 tot 2019 op Lifetime TV werd uitgezonden. Nia verliet de show echter in 2017 na conflicten met Abby Lee, de eigenaar van de ALDC. Nia's moeder, Holly Frazier, beschuldigde Abby ervan haar dochter altijd over het hoofd te zien.

Na het verlaten van Dance Moms sloot Sioux zich aan bij een groep elitedansers die vroeger studenten waren bij de ALDC. Ze vormden het dansteam The Irreplaceables. Naast dansen is Nia Sioux Frazier zangeres en songwriter. Ze speelt ook drums en piano. Bovendien bracht Nia in 2015 haar single "Slay" uit met Coco Jones. In de herfst van 2019 trad Frazier toe tot de universiteit van UCLA om Amerikaanse literatuur te studeren.

Tijdens haar artistieke carrière vergaarde Nia Sioux een rijkdom die maar liefst $ 2 miljoen bereikte. Dus, hoe bereikte de 20-jarige dansster op zeer jonge leeftijd zo'n hoog vermogen?

9 Nia Sioux werd tijdens zijn leven gecast voor de film 'Imperfect High'

Nia Sioux kreeg haar grootste acteerrol in haar carrière tot nu toe, door te schitteren in de Lifetime-film Imperfect High. Ze werd gecast als het tienermeisje Hanna Brooks in de film. Nadat ze naar Lakewood High School is gekomen, hoopt Hannah haar plek te vinden en te passen in een school die onlangs werd opgeschrikt door een overdosis drugs. Nia begon acteerlessen te volgen toen ze 13 was.

8 Ze produceerde haar eerste projectdans met een Facebook-show

Nia speelde in en produceerde haar Facebook-show Dance With Nia, waarin ze dansers met een handicap presenteerde en hun strijd belichtte om te slagen in hun werk. Sommige van de dansers die ze op de show had, waren de dove danseres Lark, een danseres die leed aan fibromyalgie genaamd Shan, en een danseres die leeft met het syndroom van Down, genaamd Alex.

7 Ze speelt in 2 nieuwe films in 2021

Nia zal de rol van Ally spelen in de aankomende drama-romantische film The Lies I Tell Myself. Leden van de cast zijn onder meer Tatiana McQuay, Ricardo Hurtado en Greg Rogstad.

Bovendien zal Sioux schitteren in de nieuwe sciencefictionfilm I Am Mortal, waar ze de rol van Sonitas zal spelen. De filmcast bestaat uit Sean Gunn, Nina Kiri, John Harlan Kim en Lauren Lindsey Donzis.

6 Nia groeit haar rijkdom via sociale media

Met meer dan 7 miljoen volgers op TikTok en 5,6 miljoen op Instagram, wordt Nia beschouwd als een social media-topster. Instagram heeft onlangs besloten om projecten en inhoud te financieren die zijn gemaakt door topbeïnvloeders op TikTok. Net als bij haar Facebook Watch-project, is Sioux van plan haar nieuwe serie met dansers met een handicap op haar TikTok-account uit te brengen.

5 Ze speelde de rol van Emma in het dagdrama 'The Bold And The Beautiful'

In 2018 en tot en met 2019 speelde Nia de rol van Emma Barber in de soapserie The Bold And The Beautiful. Hoewel ze de baan uitdagend vond, hield ze nog steeds van het team en was ze enthousiast om deel te nemen aan de serie.

Emma's personage werd in juni 2019 vermoord, waardoor er een einde kwam aan Sioux's rol in de serie.

4 Nia speelde in de tv-show 'Sunnyside Up'

Nia Sioux sloot zich aan bij Brat TV-serie Sunnyside Up naast sterren Nina Lu en Connor Finnerty.

De show werd uitgezonden in 2019 en Sioux speelde de rol van Lily McKay, waarbij de laatste een meidenbende vormt met haar nieuwe vrienden. De show volgt Lily's leven en de meisjes op een leuke en energieke manier.

3 Ze was de enige danseres die de hoofdrol speelde in 7 seizoenen van 'Dance Moms'

Nia was de enige danseres die de hoofdrol speelde in zeven opeenvolgende seizoenen van Dance Moms. Na het verlaten van de laatste stapte ze over naar Dance Mechanics. Omdat Abby Lee Nia's talenten niet erg op prijs stelde tijdens de Dance Moms-show, besloten Nia en haar moeder de show te verlaten toen de termijn van hun contract afliep. Andere originele castleden verbraken eerder hun contract en verlieten Dance Moms lang voordat Nia dat deed.

2 Ze maakte haar theaterdebuut in 'Trip Of Love'

Nia Sioux deed mee aan "Trip Of Love" toen de show zijn 300e optreden op Stage 42 vierde. De ster was zo opgewonden om haar off-broadway-debuut te maken in de beroemde show. De show speelt muziekhits uit de jaren '60, zoals 'Wipe Out' en 'California Dreamin', waardoor het een uniek energiespektakel wordt.

1 Ze bracht verschillende singles uit

Naast haar succesvolle carrière in dans, acteren in tv-series en films, en modellenwerk, is Nia ook zangeres.

Sioux heeft een handvol singles uitgebracht met geweldige muziek om naar te luisteren en enkele muziekvideo's die het bekijken waard zijn. Enkele van haar liedjes zijn "Star In Your Own Life" (2015), "Slay" (2015), "Low Key Love" (2020), "Down" (2019) en "Best Christmas".

Aanbevolen: