Nicole Brown's zus had dit te zeggen over O.J. Simpsons vervroegde release

Inhoudsopgave:

Nicole Brown's zus had dit te zeggen over O.J. Simpsons vervroegde release
Nicole Brown's zus had dit te zeggen over O.J. Simpsons vervroegde release
Anonim

OJ Simpson is eindelijk een volledig vrije man. De voormalige voetbalster, die notoir werd vrijgesproken van de moorden op zijn ex-vrouw Nicole Brown Simpson en Ron Goldman, is voorwaardelijk vrijgelaten. Hoewel de voormalige running back misschien viert, lijkt het erop dat niet iedereen blij is om de Juice los te zien gaan. De zus van zijn vermoorde ex-vrouw, Nicole Brown, spreekt zich uit tegen de voormalige running back en zegt dat hoewel de meeste mensen een tweede kans verdienen, OJ dat niet doet.

De 74-jarige was voorwaardelijk vrijgelaten sinds zijn vrijlating in 2017 uit de gevangenis, waar hij in 2008 negen jaar uitzat voor gewapende overvallen en ontvoeringen:

Tanya Brown, Nicole's zus, vertelde TMZ dat 'de man geen tweede kans verdient, vooral niet in Hollywood', waar ze gelooft dat de voormalige atleet een comeback zou kunnen maken.

Brown zei dat 'ze meestal gelooft dat de meeste mensen een kans zouden moeten krijgen op verlossing, maar dat 'O. J. niet in die categorie v alt'. Niet alleen omdat hij aansprakelijk werd gesteld voor de dood van haar zus, maar ook omdat ze niet gelooft dat hij enige mate van berouw heeft getoond voor zijn daden.

De nog steeds rouwende zus gelooft dat Simpsons ego hem terug zal drijven naar Tinseltown, maar ze hoopt dat hij de koude schouder krijgt van de Hollywood-elite zoals hij deed nadat hij in 1995 werd vrijgesproken van moord.

Brown zegt dat het haar uiteindelijk niet zou verbazen als de Juice werk vindt, omdat ‘L. A. heeft een slechte reputatie als het gaat om het eren van vrouwen', en ze gelooft 'als ze O. J. met open armen binnen. Dat zou echt jammer zijn.'

Ze beweert dat niet alleen O. J. haar zus vermoorden, maar daarvoor was er een lange geschiedenis van misbruik en mishandeling.

Dit is nauwelijks de eerste keer dat mensen in de afgelopen jaren over OJ Simpson hebben gesproken

In oktober haalde Brown uit naar Kim Kardashian nadat ze Saturday Night Live presenteerde. Kardashian, wiens vader Simpson vertegenwoordigde, maakte een paar grappen in haar monoloog over de moorden. Hoewel het optreden goede recensies kreeg, lachte Brown niet en vond ze dat ze 'meer dan ongepast en ongevoelig' was.

Ron Goldman's vader had ook iets te zeggen over Simpson en vertelde de New York Daily News in de zomer: "Ik denk zeker niet dat hij enige sympathie verdient, hij leeft, hij is vrij. Hij kan alles doen wat hij wil Alles wat mijn zoon niet kan." Goldman ging verder zonder zijn woorden te verknoeien: "Van alle mensen die zijn overleden aan COVID, wat een schande dat hij niet een van hen was."

Aanbevolen: