Death on the Nile Trailer vrijgegeven ondanks Armie Harmer Scandal

Inhoudsopgave:

Death on the Nile Trailer vrijgegeven ondanks Armie Harmer Scandal
Death on the Nile Trailer vrijgegeven ondanks Armie Harmer Scandal
Anonim

Directeur Kenneth Branagh's mysteriethriller Death on the Nile is niet geschrapt, ondanks de controversiële cast. De film wordt uitgebracht op Valentijnsdag en speelt nog steeds met Armie Hammer.

De release van het vervolg op Murder On The Orient Express, dat oorspronkelijk in 2020 in de bioscoop zou verschijnen, was al uitgesteld vanwege COVID-19. Death on the Nile staat nu gepland voor een release op 11 februari. Veel fans hebben gevraagd om de film te schrappen vanwege de controversiële cast.

De ontwikkeling van het Poirot-vervolg werd aangekondigd slechts een week nadat de release van Murder on the Orient Express een groot succes werd voor 20th Century Fox, hoewel de productie pas eind 2019 officieel van start zou gaan na de overname van de studio door Disney.

De film vertelt het verhaal van een moord aan boord van de S. S. Karnak. De thriller speelt zich af in de glamoureuze jaren dertig en speelt zich af in het buitenland, een rivierstoomboot wanneer de idyllische huwelijksreis van een stel in Egypte wordt afgebroken.

Disney verbergt de rol van Armie Hammer in nieuwe film niet

De ensemble-thriller, gebaseerd op de klassieke roman van Agatha Christie, met in de hoofdrollen Gal Gadot, Letitia Wright en Armie Hammer. Al deze acteurs zijn verwikkeld in schandalen sinds de film werd gefilmd. Black Panther-actrice Wright deed controversiële anti-vaccinatieverklaringen en Gadot heeft controversiële opmerkingen gemaakt over het Israëlisch-Palestijnse conflict.

Disney en 20th Century hebben vandaag posters en een trailer voor de film uitgebracht, waarin Hammer prominent aanwezig is. Het is bijna een jaar geleden dat meerdere vrouwen de Call Me By Your Name-acteur beschuldigden van emotioneel misbruik, manipulatie en dwang. In april werd Hammer beschuldigd van verkrachting en ondanks het ontkennen van de beschuldigingen, werd hij gedropt door zijn agenten.

Hammer is sindsdien gedropt of heeft zich teruggetrokken uit een aantal film- en tv-projecten. Dit omvat de Jennifer Lopez film Marry Me, die in februari uitkomt met Owen Wilson en The Godfather-series op Paramount+.

Armie Hammer niet vervangen ondanks controverse

Veel mensen hebben zich afgevraagd waarom Armie Hammer niet werd vervangen na het laatste jaar van controverse. Men geloofde dat het bijna onmogelijk was om de film opnieuw op te nemen, in tegenstelling tot All the Money in the World nadat Spacey werd beschuldigd van aanranding, waar Plummer hem verving in de postproductie.

Tussen de pandemie konden ze bij de uitgebreide cast van beroemde gezichten (waaronder Annette Bening, Russell Brand, Dawn French en Rose Leslie) geen nieuwe opnames maken of digitale technologie gebruiken om de film te monteren.

Aanbevolen: