Deze 'Keeping Up With The Kardashians'-ster weigerde Brad Pitt te ontmoeten

Inhoudsopgave:

Deze 'Keeping Up With The Kardashians'-ster weigerde Brad Pitt te ontmoeten
Deze 'Keeping Up With The Kardashians'-ster weigerde Brad Pitt te ontmoeten
Anonim

Natuurlijk, Brad Pitt heeft niet de beste geschiedenis als het gaat om zijn relatieleven, maar het heeft het feit niet afgeschrikt dat hij de grootste hartenbreker van Hollywood blijft bit.

Zoveel actrices hebben de ster in het verleden verpletterd, verdorie, Kirsten Dunst deelde haar eerste kus met de acteur vroeger, iets waar ze nog steeds over praat tot op de dag van vandaag.

In werkelijkheid kan hetzelfde gezegd worden van talloze andere celebs, zoals we in het hele artikel zullen onthullen.

Echter, één realityster, in het bijzonder, kon de celebs niet zo mooi maken, zozeer zelfs dat ze besloot Kanye West's Sunday Service te verlaten voordat ze de kans kreeg om haar verliefdheid te ontmoeten.

We zullen precies uitleggen wat er is gebeurd en waarom ze besloot te vertrekken.

Brad Pitt woonde de zondagse dienst van Kanye West bij

In 2019 waren fans verrast toen ze ontdekten dat Brad Pitt had deelgenomen aan de Sunday Service-ceremonie van Kanye West. Hij was niet alleen aanwezig, maar naast People prees Pitt de ervaring.

“Ik denk dat hij daar iets heel speciaals deed, het is een pure viering van het leven en de mensen. Het is echt heerlijk. Het is echt.”

Pitt zou onthullen als het gaat om religie, hij is erg ruimdenkend, sleutelt aan verschillende overtuigingen.

"Oh man, ik heb alles meegemaakt", zegt Pitt. “Zoals, ik klamp me vast aan religie. Ik ben opgegroeid met het christendom. Heb er altijd aan getwijfeld, maar het werkte soms.”

Hij vervolgt: En toen ik er alleen voor stond, verliet ik het volledig en noemde mezelf agnostisch. Ik heb een paar spirituele dingen geprobeerd, maar voelde niet goed.”

Volgens de acteur identificeert hij zich als een atheïst: "Toen noemde ik mezelf een tijdje een atheïst, gewoon een beetje rebels", geeft hij toe. “Ik was niet echt. Maar ik heb mezelf een tijdje zo gelabeld. Het voelde punkrock genoeg.”

Het blijkt dat er diezelfde dag een zekere 'Keeping Up With The Kardashians'-realityster was, hoewel ze uiteindelijk vroeg vertrok, voordat ze de kans kreeg om Pitt te ontmoeten.

Kendall Jenner ging vroeg weg omdat ze te nerveus was om haar beroemdheid Brad Pitt te ontmoeten

Het was niet uit woede of frustratie dat niemand minder dan Kendall Jenner weigerde Brad Pitt te ontmoeten. In plaats daarvan was het precies het tegenovergestelde.

De realityster onthulde op 'The Tonight Show with Jimmy Fallon' dat ze het gewoon niet aankon om haar verliefdheid op beroemdheden te ontmoeten.

Ik ging letterlijk vroeg weg. Ik zag net Once Upon a Time… in Hollywood, en het was zo goed en hij wordt alleen maar beter met de leeftijd. Dus ik dacht: 'Ik moet gaan.'”

Jenner zei dat het een van die beproevingen was, "ontmoet je helden niet."

Is er niet een gezegde als: 'Ontmoet je superheld nooit?' of wat dan ook? Ik weet het niet, ik hou gewoon zoveel van hem dat ik dacht: 'Daar laat ik het bij' en vertrek. Ik word zo nerveus!”

De clip werd bekeken door meer dan 2 miljoen fans op YouTube. Natuurlijk was het commentaargedeelte gevuld met speculatie, waarbij een fan zei dat ze er niet tegen kon om niet de best uitziende persoon in de kamer te zijn.

"Mijn theorie: ze kon er niet tegen om niet de mooiste persoon in de kamer te zijn, en dus ging ze weg zodat ze de schaduw aankan."

Eerlijk gezegd kunnen we Jenner niet de schuld geven. Serieus, ze is verre van de enige beroemdheid die verliefd is geworden op Brad Pitt.

Kendall Jenner was niet de enige die Brad Pitt verpletterde

De waarheid is dat Kendall Jenner verre van de enige beroemdheid is die verliefd is geworden op Brad Pitt.

De lijst is enorm, te beginnen met een bepaalde ster die al jaren verliefd is op Pitt, niemand minder dan Britney Spears. Terug in de vroege jaren 2000 tijdens een interview met Diane Sawyer, zou Spears niet alleen toegeven dat ze verliefd was op Pitt, maar ze onthulde ook dat ze een foto van de twee in haar kamer bewaarde. Britney zou opgewonden zijn geweest toen ze hoorde dat Pitt in 2016 een vrijgezel was geworden…

Selena Gomez is een andere naam die we aan de lijst kunnen toevoegen. Tijdens een van haar optredens vroeg Brad Pitt om haar kleedkamer binnen te gaan en de zangeres te ontmoeten. Toen de ontmoeting ten einde was, ging Gomez zich meer dan twee minuten onder een tafel verstoppen, in een poging op adem te komen van wat er net had plaatsgevonden.

Pitt vertoont geen tekenen van vertraging en in werkelijkheid lijken beroemdheden als Kaley Cuoco het ermee eens te zijn, de acteur wordt alleen maar beter met de leeftijd.

Aanbevolen: