Zullen deze 'Squid Game'-sterren Anya Taylor-Joy ontmoeten?

Inhoudsopgave:

Zullen deze 'Squid Game'-sterren Anya Taylor-Joy ontmoeten?
Zullen deze 'Squid Game'-sterren Anya Taylor-Joy ontmoeten?
Anonim

Squid Game-sterren Lee Jung-jae en HoYeon Jung, samen met de maker van de serie Hwang Dong-hyuk liepen op de rode loper bij de Gotham Independent Film Awards 2021. De Koreaanstalige Netflix-dramaserie won zijn eerste grote Amerikaanse prijs op de show voor "Breakthrough Series - Long Format."

Tijdens de rode loper werden de drie sterren geïnterviewd door Variety en onthulden ze dat ze enorme fans waren van The Queen's Gambit en graag hoofdrolspeelster Anya Taylor-Joy zouden ontmoeten. De prijswinnende actrice werd verwacht bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn, maar het lijkt erop dat ze er niet bij kon zijn.

Wanneer zullen ze Taylor-Joy ontmoeten?

Lee Jung-jae, Hwang Dong-hyuk en HoYeon Jung waren allemaal enthousiast over het vooruitzicht om Anya Taylor-Joy persoonlijk te ontmoeten. Over zijn favoriete Netflix-shows zei Lee: "Ik heb echt genoten van The Queen's Gambit, ik heb alles in één keer bekeken, dus als het mogelijk is, zou ik graag de hoofdrolspeelster ontmoeten."

De schrijver-regisseur van de show voegde eraan toe en was het met Lee eens. "Ik ben ook een grote fan van The Queen's Gambit, ik werd een grote fan van Anya na het zien van de show, dus als ze hier is, zou ik haar graag ontmoeten", zei Hwang. De interviewer zei dat Taylor-Joy naar verwachting bij het evenement zou zijn, maar het lijkt erop dat de actrice het niet kon halen.

Anya Taylor-Joy won harten nadat ze speelde in The Queen's Gambit, een gelimiteerde serie van Netflix waar ze het fictieve schaakwonder Beth Harmon portretteert en worstelt met verslaving in haar zoektocht naar de grootste schaker ter wereld worden. De serie speelt zich af tegen de achtergrond van het tijdperk van de Koude Oorlog en omvat zeven afleveringen.

Breakout-ster HoYeon Jung, die razendsnel beroemd werd, deed mee.'Ja, natuurlijk. En dan hou ik echt van Lupos,' zei Jung. Lupin, met Omar Sy in de hoofdrol, is een Franstalige serie van Netflix en is een hervertelling van het klassieke Franse verhaal over Arsène Lupin, de wereldberoemde herendief en meester in vermomming.

Squid Game zal zeker het prijzenseizoen stormenderhand veroveren, en de acteurs zullen elkaar zeker een keer ontmoeten!

Lee en Jung zijn populair geworden sinds Squid Game op Netflix werd uitgezonden. De serie is de grootste show van Netflix in de geschiedenis geworden, heeft miljoenen huishoudens bereikt en een brutowinst van $ 900 miljoen. Maker Hwang Dong-hyuk bevestigde eerder dat hij aan een tweede seizoen voor de show werkte, maar het zou niet snel worden uitgebracht.

Aanbevolen: