Kanye West komt zijn belofte na om 'The Home Next Door' aan Kim Kardashian te kopen

Inhoudsopgave:

Kanye West komt zijn belofte na om 'The Home Next Door' aan Kim Kardashian te kopen
Kanye West komt zijn belofte na om 'The Home Next Door' aan Kim Kardashian te kopen
Anonim

Kanye West heeft niet de beste staat van dienst als het gaat om het houden van zijn woord, hij belooft fans constant dat nieuwe muziek alleen maar keer op keer wordt uitgesteld, maar het lijkt erop dat Ye het eindelijk goed heeft gemaakt één belofte. De Donda-rapper heeft het huis aan de overkant van de straat gekocht van zijn vervreemde vrouw Kim Kardashian nadat hij had beloofd dit vorige maand te doen in een tirade op Thanksgiving Day.

Kanye West liet miljoenen vallen op het huis naast Kim's nadat ze vorige maand had beloofd

Toen Yeezy vorige maand vrijwilligerswerk deed bij de L. A. Mission, pakte de rapper een microfoon om een verrassende aankondiging te doen aan het publiek. West verklaarde dat hij 'zijn gezin weer bij elkaar zou krijgen' en dingen zou regelen met zijn vrouw, eraan toevoegend dat als hij niet 'in het huis' met zijn gezin kon wonen, hij 'het huis naast de deur' zou kopen.

En hij deed het.

West, die vier kinderen deelt met Kim, liet $4,5 miljoen vallen om het huis aan de overkant van de straat weg te rukken van het landhuis dat ze vroeger deelden. De rapper betaalde zelfs een flink bedrag boven de catalogusprijs om er zeker van te zijn dat hij niet werd overboden.

Maar Kim vertoont geen tekenen dat ze klaar is om weer bij elkaar te komen. De Skims-mogul diende slechts twee weken geleden een aanvraag in om legaal vrijgezel te zijn en verklaarde dat het huwelijk tussen haar en Ye ‘onherstelbaar’ is verbroken. De documenten maakten duidelijk dat ze niet van plan is om dingen met Kanye uit te werken, en verklaarde dat 'op dit moment geen enkele poging tot counseling of verzoening van enige waarde zal zijn'.

Terwijl Kanye Kim achtervolgt, lijkt het alsof ze eindelijk verder is gegaan

Terwijl Ye Kim publiekelijk smeekte om hem terug te nemen, is de Keeping Up With The Kardashians-ster gezien die knuffelt met komiek Pete Davidson, en zelfs de nacht doorbrengt in haar hotel.

Vorige week meldde Us Weekly dat de Saturday Night Live-ster de situatie als een professional aanpakte, en dat hij 'geen zorgen maakte dat Kanye probeerde terug te komen bij Kim', en dat de twee 'gewoon plezier hadden'.'

PageSix meldde dat de twee groepsuitjes zouden hebben om de dingen meer casual te laten lijken om te voorkomen dat Kanye 'gewond en verwoest' zou worden. straat.

De romance tussen Kim en Pete lijkt de afgelopen weken te escaleren, en bronnen zeggen dat ze hem onlangs heeft voorgesteld als 'mama's vriend' aan haar kinderen en dat ze 'hem aanbidden'.

Voor wat het waard is, Kanye heeft de steun van ten minste één fan.

Aanbevolen: