De waarheid over de ouders van Meghan Markle

Inhoudsopgave:

De waarheid over de ouders van Meghan Markle
De waarheid over de ouders van Meghan Markle
Anonim

Er waren eens Thomas Markle en Doria Ragland een gelukkig getrouwd stel dat in Los Angeles woonde. Ragland begon als visagiste, voordat ze een aantal verschillende ambachten uitprobeerde. Terwijl Markle een Emmy-winnende lichtingenieur was. Op 4 augustus 1981 verwelkomde het paar hun enige kind samen - Rachel Meghan Markle Ze wisten niet dat hun dochter uiteindelijk met roy alty zou trouwen. Maar wie zijn de mensen die de hertogin van Sussex hebben gemaakt? Dit is de waarheid achter de relatie van Meghan Markle's ouders.

Thomas Markle en Doria Ragland ontmoetten elkaar op het werk

Meghan Markle Vader Thomas Markle
Meghan Markle Vader Thomas Markle

Thomas Markle en Doria Ragland hebben elkaar ontmoet op de set van General Hospital. Ragland werkte als freelance visagist, terwijl Markle als lichtregisseur werkte. Meghan beschreef het begin van de relatie van haar ouders met Elle in 2015.

"Het was eind jaren zeventig toen mijn ouders elkaar ontmoetten, mijn vader lichtregisseur was voor een soap en mijn moeder uitzendkracht in de studio." Ze grapte: "Ik denk graag dat hij werd aangetrokken door haar lieve ogen en haar Afro, plus hun gedeelde liefde voor antiek."

Markle en Ragland trouwden op 23 december 1979 in de Paramahansa Yogananda Self-Realization Fellowship-tempel in Hollywood, tijdens een ceremonie uitgevoerd door broeder Bhaktananda.

Thomas Markle had kinderen uit een eerder huwelijk

Meghan Markle Thomas Markle Samantha Markle Broers en zussen
Meghan Markle Thomas Markle Samantha Markle Broers en zussen

Thomas Markle had al een gezin voordat hij Doria Ragland ontmoette. Markle trouwde in 1964 met student Roslyn Loveless, na een ontmoeting op een campusfeest aan de Universiteit van Chicago. Samen hebben ze twee kinderen Thomas Jr. en Samantha (geboren Yvonne Marie). Loveless vertelde The Mirror in 2019 dat Thomas "ontrouw", "beledigend" en een "vreselijke vader" was en beweerde aan de uitlaat dat "terwijl hij zichzelf afschildert als een liefhebbende vader, hij allesbehalve was voor onze twee kinderen tijdens ons huwelijk."

Liefdeloze beweert dat Markle "Doria van haar voeten heeft geveegd" en "de charme heeft aangezet zoals hij mij deed". Vanity Fair beschrijft de gemengde familie als "het type creatievelingen op laag niveau dat in overvloed aanwezig is in Hollywood en geniet van een ongebruikelijk leven in de zon."

Thomas Markle en Doria Ragland interraciaal huwelijk leidde tot racisme

Thomas Markle Doria Ragland
Thomas Markle Doria Ragland

Ragland is Afro-Amerikaans, Markle is Nederlands-Iers. Meghan onthulde in 2015 aan Elle dat mensen dachten dat haar moeder haar oppas was. "Ze verhuisden naar een huis in The Valley in LA, naar een lommerrijke en betaalbare buurt", maar niet 'divers'. Ze herinnerde zich: "Er was mijn moeder, met een karamelkleurige teint en haar lichte baby op sleeptouw, die werd gevraagd waar mijn moeder was, aangezien ze aannamen dat zij de oppas was."

Meghan herinnerde zich hoe haar moeder het "N-woord" werd genoemd: "Ik was thuis in LA tijdens een collegepauze toen mijn moeder het 'N'-woord werd genoemd. We gingen weg bij een concert en ze trok niet snel genoeg uit een parkeerplaats voor een andere bestuurder."

Maar ondanks het raciale onrecht zorgden Markle en Ragland ervoor dat Meghan wist hoe mooi ze was. "Ze creëerden de wereld om me heen om me het gevoel te geven dat ik niet anders was, maar speciaal", vertelde de hertogin. "Toen ik ongeveer zeven was, was ik aan het fladderen over een set barbiepoppen in een doos met een moeder, vader en twee kinderen. Het werd alleen verkocht in sets van witte poppen of zwarte poppen, "legde ze uit.

Meghan voegde toe: "Ik kan me niet herinneren dat ik de een boven de ander begeerde, ik wilde er gewoon een. Op kerstochtend, gehuld in inpakpapier met glittervlekken, vond ik mijn Hartfamilie: een zwarte moederpop, een witte papa-pop en een kind in elke kleur. Mijn vader had de sets uit elkaar gehaald en mijn familie aangepast."

Meghan Markle jong met papa
Meghan Markle jong met papa

Meghan herinnerde zich ook hoe, nadat ze "niet wist wat ze moest doen" toen haar werd gevraagd om een volkstellingskaart in te vullen in de zevende klas en uiteindelijk het vakje etniciteit leeg liet, haar vader "de woorden zei die altijd zijn gebleven met mij: 'Als dat weer gebeurt, teken je je eigen doos.'"

Helaas was het huwelijk van Markle en Ragland niet gemaakt om stand te houden. Het paar scheidde uiteindelijk in 1987 toen Meghan zes jaar oud was.

Meghan Markle kind met haar moeder Doria
Meghan Markle kind met haar moeder Doria

Markle onthulde waarom hij en Ragland uit elkaar gingen in de Channel 5-documentaire Thomas Markle: My Story. "Het kwam neer op twee belangrijke factoren. Het ging een tijdje goed, maar ik was niet genoeg thuis", gaf hij toe. "Doria had ook andere interesses. Wat er op dat moment in dat huishouden gebeurde, maakte me niet gelukkig. Dus in eerste instantie wilde ze terug naar de stad en dat is wat er gebeurde. Daarna zijn we gescheiden."

Thomas onthulde verder: "Het hele gezin ging toen uit elkaar. Doria verhuisde met Meghan naar een leuk huisje en ik zou haar in het weekend zien en wanneer ik maar kon."

Aanbevolen: