Amanda Bynes overspoeld met tv-aanbiedingen als 9-jarig conservatorium eindigt

Inhoudsopgave:

Amanda Bynes overspoeld met tv-aanbiedingen als 9-jarig conservatorium eindigt
Amanda Bynes overspoeld met tv-aanbiedingen als 9-jarig conservatorium eindigt
Anonim

De ster, die meestal buiten de schijnwerpers is gebleven, is momenteel een hot item van de pers. Zullen we Bynes binnenkort zien in een nieuwe reality-tv-show?

Bynes in de vraag door televisieproducenten

Bynes conservatorium eindigde pas op dinsdag, bijna negen jaar nadat het werd opgericht om de actrice te beschermen tegen haar worsteling met geestelijke gezondheid en middelenmisbruik.

"Terwijl Amanda wordt overspoeld met [interview]-aanbiedingen, waarvan de meeste de afgelopen vijf dagen binnenstroomden, is ze niet klaar om te praten en ligt ze een tijdje stil", zei haar advocaat David A. Esquibias in een verklaring aan Entertainment Tonight op woensdag.

Vanity Fair, The New York Times en CBS News zijn slechts enkele van de vele verkooppunten die op zoek zijn naar het eerste interview met de starlet. Gayle King en YouTuber Logan Paul behoren ook tot spraakmakende namen die op zoek zijn naar een exclusieve.

Esquibias onthulde ook dat "verschillende productiebedrijven" ook contact hebben opgenomen met het voormalige She's The Man-actriceteam over "het filmen van documentaires of een mogelijke realityshow over haar leven in de toekomst." Ze stopte met acteren in 2010 en heeft helaas alleen de krantenkoppen gehaald vanwege haar grillige gedrag en instortingen op sociale media. Ze heeft eerder gezegd dat ze niet van plan is terug te keren naar acteren, maar dat rekent ze niet uit haar toekomst.

Bynes Conservatorship eindigde na negen jaar

Ventura County Superior Court Judge Roger L. Lund stemde ermee in om de voogdij over de persoon en het landgoed dinsdag door Bynes te beëindigen.

“In de afgelopen jaren heb ik hard gewerkt om mijn gezondheid te verbeteren, zodat ik zelfstandig kan leven en werken, en ik zal in dit volgende hoofdstuk prioriteit blijven geven aan mijn welzijn”, de 35-jarige -oude Bynes, zei in een verklaring aan People na de uitspraak.

Het conservatorium kwam tot stand nadat Bynes naar het ziekenhuis was gebracht voor een beoordeling van de geestelijke gezondheid nadat werd aangenomen dat ze een kleine brand had gesticht op de oprit van een huis in Californië. Ze is de afgelopen jaren met de wet geschonden, door aangeklaagd voor rijden onder invloed, vluchtmisdrijf en dronkenschap met een geschorst rijbewijs.

“Ik ben enthousiast over mijn aanstaande inspanningen – inclusief mijn geurlijn – en kijk ernaar uit om meer te delen wanneer ik kan,” voegde ze eraan toe. Haar advocaat heeft verklaard dat ze zich momenteel bezighoudt met het betrekken van een huurwoning in Los Angeles met haar verloofde, Paul Michael.

Aanbevolen: