Ariana Grande en haar man waren betrokken bij een schandaal dat fans niet eens wisten

Inhoudsopgave:

Ariana Grande en haar man waren betrokken bij een schandaal dat fans niet eens wisten
Ariana Grande en haar man waren betrokken bij een schandaal dat fans niet eens wisten
Anonim

Voor Ariana Grande trouwde in mei 2021 met D alton Gomez, Ariana's korte verloving met Pete Davidson kreeg veel aandacht. Het was onmogelijk om niet meegezogen te worden in hun liefdesverhaal, aangezien ze elkaar echt leuk leken te vinden. Maar hun romance crashte en verbrandde snel en voordat fans het wisten, was Ariana weer verliefd, dit keer op D alton Gomez, een makelaar die nu haar echtgenoot is. Het paar verloofde zich in december 2020.

Hoewel het huwelijk van Ariana en D alton werd geprezen door fans die blij waren de zanger in een gelukkige relatie te zien, maakten ze deel uit van een situatie die helemaal niet geweldig was. Blijf lezen om meer te weten te komen over het schandaal waarbij Ariana Grande en haar man betrokken waren en waarvan fans niets weten.

Wat is er gebeurd met Ariana Grande en D alton Gomez?

Fans willen meer horen over de relatie tussen Ariana Grande en D alton Gomez. Maar het paar is om positieve redenen niet altijd in het nieuws geweest.

Ariana Grande en D alton Gomez beledigden indianen. Volgens The Sun deelde Ariana een video op Instagram waarin zij, D alton en anderen in Native American-stijl dansten en ook drumgeluiden maakten. Dit was beledigend omdat ze leken te lachen om de cultuur. Ze leken ook te proberen "een geest op te roepen".

Ariana heeft de video verwijderd nadat ze er veel negatieve opmerkingen over had ontvangen.

Fans waren niet blij met Ariana Grande en fans postten in een Reddit-thread over de situatie.

Reddit-gebruiker kwind21 schreef: "Ik ben sinds 2013 zo'n fan van Ari's, ik heb letterlijk naar alles geluisterd en gekeken wat ze heeft gedaan. Ik ben ook een Indiaanse en sterk betrokken bij mijn cultuur. Toen ik die video zag, was ik helemaal overrompeld. En het feit dat ze zojuist de post heeft verwijderd en nu doorgaat alsof er niets is gebeurd, heeft me erg teleurgesteld in haar, vooral omdat ze in het verleden schreeuwde over de rechten van minderheden."

Steven Thompson-Oakes, een fan van Ariana's, plaatste een bericht op Instagram en vertelde over de video.

Volgens Pedestrian.tv schreef Steven: Ik moet een van je 1 inheemse fans zijn en de Water Protector die je je publiek laat toespreken tijdens je pre-show Dangerous Woman. Het gebrek aan respect dat in die video wordt bekeken, heeft duidelijk gemaakt dat jullie allemaal moeten worden onderwezen over ons inheemse volkeren en de diverse filosofie, ceremonies, talen, verhalen en het algemene wereldbeeld dat elke natie heeft en blijft behouden en nieuw leven inblazen. We zijn er nog steeds, zingen nog steeds onze liedjes, dansen op die liedjes en behouden onze cultuur die onze voorouders lang geleden deden, zelfs toen ze het doelwit waren en daarvoor gecriminaliseerd werden.”

Andere keren dat Ariana Grande werd beschuldigd van culturele toe-eigening

Dit was niet de eerste keer dat mensen spraken over Ariana Grande en culturele toe-eigening. Volgens Buzzfeed kreeg Ariana een tatoeage van "7 Rings" in het Japans Kanji. De tatoeage betekent eigenlijk "Japanse BBQ-vinger" omdat de vertaling "shichirin" was, wat een Japanse grill is.

Toen fans hier boos over waren en zich afvroegen waarom Ariana dit zou doen, tweette Ariana: "Ik kan Kanji duidelijk niet lezen of schrijven", schreef ze in reactie op een persoon die zei dat ze zich moest verontschuldigen voor de fout. "Wat wil je dat ik doe? Het is gedaan uit liefde en waardering. Wat wil je dat ik zeg?"

Ariana merkte ook op dat veel mensen niet zouden reageren of 'om iets anders zouden geven' dan het uiterlijk van de tatoeage.

Ariana kwam ook in de problemen toen ze, volgens Cheat Sheet, foto's nam waar haar kleding, haar en make-up haar op een K-Pop-zangeres deden lijken en mensen zich afvroegen of ze 'Aziatisch vissen' was.

De relatie tussen Ariana Grande en D alton Gomez

Het huwelijk van Ariana en D alton gaat sterk en volgens Entertainment Tonight, vertelde een bron aan de publicatie dat ze blij zijn het officieel te hebben gemaakt.

De bron zei: "Ariana en D alton hebben echt genoten van het huwelijksleven. Ariana is gelukkig en voelt zich erg ontspannen. Ze heeft het gevoel dat ze een nieuw hoofdstuk van het leven ingaat en is opgewonden om te zien waar het heen gaat. Ariana en D alton had het gevoel dat ze, voordat ze getrouwd waren, niet zo open over hun relatie konden zijn zonder dat het in de media onder de loep werd genomen en nu voelen ze zich veel meer op hun gemak. Ze hebben plannen om meer samen te reizen en voelen zich hechter dan ooit."

Onlangs konden fans Ariana Grande een kleine rol zien spelen in de Netflix-film Don't Look Up, die in december 2021 beschikbaar kwam voor streaming en voor veel buzz zorgde.

Aanbevolen: