‘Harry Potter’-ster Emma Watson onthult hoe ze in het filmmaken kwam

Inhoudsopgave:

‘Harry Potter’-ster Emma Watson onthult hoe ze in het filmmaken kwam
‘Harry Potter’-ster Emma Watson onthult hoe ze in het filmmaken kwam
Anonim

Emma Watson is openhartig over haar ervaring achter de camera te bewegen tijdens haar filmreis.

De ' Harry Potter'-ster heeft onlangs een foto van haar met camera-uitrusting gedeeld, waaruit blijkt dat ze haar best heeft gedaan om te regisseren. In een nieuwe Instagram-post onthulde de Engelse actrice en activiste hoe ze begon en hoeveel haar vrienden haar daarbij hebben geholpen.

Emma Watson legt uit hoe ze in het filmmaken kwam

Emma Watson deelde haar eerste korte film, een korte documentaire over haar vriendin, schilder Emma Webster.

Ik was niet echt van plan om films te gaan maken. Ik zou zeggen dat het echte begin was om te verwerken wat ik om me heen zag gebeuren op de set, en toen begon ik te leren hoe ik het in andere delen kon toepassen van mijn leven', schreef Watson in het bijschrift.

"Toen begon het filmmaken zelf met het schrijven van liefdesbrieven aan mijn vrienden. Of het nu ging om het stylen van hen, of het produceren van fotoshoots voor hun websites of headshots voor hun bedrijven - ik vond het geweldig om te helpen", vervolgde ze.

Watson legde vervolgens uit dat het haar doel is om de schoonheid in haar dierbaren naar boven te halen, zodat ze zichzelf kunnen zien zoals zij hen ziet.

Egoïstisch deed ik het soms ook omdat ik wilde dat ze alle schoonheid zouden zien die ik in hen zag die ze nooit leken te krijgen.

Na verloop van tijd begon ik een vriend te helpen met geluid op de set. Toen begon ik heel langzaam achter de camera te werken (het deed in het begin zo'n pijn aan mijn rug [huilen lachende emoji]), "zei ze.

"Toen raakte ik betrokken bij de montage. Nu ben ik hier en deel mijn eerste poging om iets te regisseren. Ik had het niet kunnen doen zonder de vrienden met wie ik kwetsbaar genoeg zou kunnen zijn om te laten zien dat ik het niet wist wat ik aan het doen was en om hulp te vragen bij elke stap, "voegde ze eraan toe.

Emma Watson zegt dat regisseren hetzelfde is als verliefd worden

Watson richtte zich vervolgens rechtstreeks tot haar vriend Webster en bedankte haar voor haar inspiratie.

"Als vrouw vond ik het idee om alleen te wonen altijd angstaanjagend… en toen je me vertelde dat je in de garage boven je studio had gewoond om jezelf te wijden aan wat je echt wilde doen, ondanks het 'goed en wel' van iedereen -bedoeld advies' - was toen ik wist dat ik mijn eerste kleine film over jou wilde maken, "schreef de actrice.

"Ik wilde gewoon meteen proberen vast te leggen wie je was en het belang van je werk. Dat is wat zo mooi voelt aan mij te regisseren - je wordt verliefd!"

Aanbevolen: