Brad Pitt noemde deze film "het meest onverantwoordelijke stukje filmmaken"

Inhoudsopgave:

Brad Pitt noemde deze film "het meest onverantwoordelijke stukje filmmaken"
Brad Pitt noemde deze film "het meest onverantwoordelijke stukje filmmaken"
Anonim

De productie van elk project moet zo gezond en soepel mogelijk verlopen, maar de waarheid is dat dingen niet altijd zo lopen. Acteurs gedragen zich soms slecht, af en toe treden er blessures op en gevechten breken bijna uit.

Tijdens de jaren negentig etste Brad Pitt zijn erfenis in het bedrijf en speelde hij in een aantal opmerkelijke projecten. Een project waarin Pitt speelde had een aantal grote productieproblemen, waardoor de acteur er een gewaagde bewering over deed.

Dus, voor welke film had Brad Pitt harde woorden? Laten we hieronder horen wat hij erover te zeggen had.

Brad Pitt is een legende

Als we kijken naar de grootste acteurs van de afgelopen 30 jaar, is het duidelijk dat Brad Pitt een van de grootste en beste van het stel is. Kleinere rollen zorgden ervoor dat Pitt wat grip kreeg in Hollywood, en toen hij eenmaal de kans kreeg om een leidende man te worden, groeide hij uit tot een kracht op het grote scherm.

Pitt had niet alleen het uiterlijk om het publiek te boeien, maar hij had ook het talent. Hij werd in de loop van de tijd alleen maar beter en naarmate zijn carrière steeds verder omhoog ging, leverde hij consequent geweldige uitvoeringen in films die bovenaan de kassa stonden.

Hitfilms en enorme salarisstroken zijn leuk, maar de bijval die Pitt heeft verdiend, heeft alles des te zoeter gemaakt. Hij nam zelfs de Oscar voor beste mannelijke bijrol mee naar huis voor zijn uitstekende optreden in Once Upon a Time in Hollywood.

Pitt is een enorme ster met een enorme lijst hits, maar net als elke andere grote naam heeft hij ook een aantal projecten gehad die als teleurstellingen zijn neergekomen.

Hij heeft wat misfires gehad

Door de jaren heen hebben de successen van Brad Pitt zijn tegenslagen overtroffen. Dat gezegd hebbende, kunnen we niet anders dan een paar rotte appels in de bos zien.

Cool World, bijvoorbeeld, was een controversiële film die door critici werd gehaat en die aan de kassa werd gebombardeerd. Nooit van gehoord? Nou, daar is een goede reden voor.

Sinbad is een ander voorbeeld van een Pitt-fout. Die animatiefilm had potentieel, maar verloor meer dan $ 100 miljoen.

"DreamWorks Animation, de studio achter Kung Fu Panda, How to Train Your Dragon en Boss Baby, zag er ooit uit als een kampioen van handgetekende animatie in een tijdperk waarin het bijna volledig was uitgefaseerd. Prince of Egypt was een met de hand getekende hit, en functies zoals The Road to El Dorado en Spirit: Stallion of the Cimarron leken om die streak voort te zetten - totdat er abrupt een einde aan kwam met Sinbad: Legend of the Seven Seas uit 2003, " schrijft Looper.

Pitt heeft het allemaal doorstaan tijdens zijn tijd in de filmindustrie, en jaren geleden nam hij enkele foto's bij de productie van een film waarin hij speelde.

De film die hij beschreef als onverantwoordelijk

In 1997 speelde Brad Pitt in The Devil's Own met Harrison Ford. Hoewel het in staat was om 140 miljoen dollar binnen te halen aan de kassa, had de productie van de film enkele problemen waardoor het een blauw oog kreeg.

Tijdens een gesprek met Newsweek liet Pitt los op de productie van de film en liet hij een citaat vallen dat hem jarenlang bijblijft.

"Misschien ken je het verhaal. We hadden geen script. Wel, we hadden een geweldig script, maar het werd om verschillende redenen weggegooid. Om gaandeweg iets te moeten verzinnen - Jezus, wat een druk! was belachelijk. Het was het meest onverantwoordelijke stukje film maken - als je het al zo mag noemen - dat ik ooit heb gezien. Ik kon het niet geloven. Ik weet niet waarom iemand zou willen doorgaan met het maken van die film We hadden niets", zei de acteur.

Je kunt je voorstellen dat mensen oprecht geschokt waren door wat Pitt over de film zei. In een vervolginterview met Rolling Stone vertelde Pitt dat hij de muziek onder ogen moest zien nadat zijn woorden openbaar werden.

"Ik heb er niet eens over nagedacht. Dit was oud nieuws. Dan kom ik thuis [Los Angeles]. Ik ben zo blij om gewoon rond te hangen, de honden te zien, te ontspannen. Boem! De gesprekken beginnen om 7 uur 's ochtends. 'Ga vanavond op entertainment,' smeekten ze. 'Zeg dat je het niet meende.' Ik dacht: 'Dat kan ik niet. [Hij schudt zijn hoofd] Ik zei het. Ik zei het, '" zei de acteur.

Uiteindelijk zou Pitt duidelijk maken dat hij de film leuk vond en dat zijn woorden over de productie gingen.

Op dit moment heeft Brad Pitt het allemaal gezien en gedaan. Hopelijk hoeven anderen niet zo'n zware ervaring te hebben met het maken van een film zoals Pitt deed.

Aanbevolen: