Kanye West ontploft Kim Kardashian's relatie met Pete Davidson

Inhoudsopgave:

Kanye West ontploft Kim Kardashian's relatie met Pete Davidson
Kanye West ontploft Kim Kardashian's relatie met Pete Davidson
Anonim

Kanye West heeft zijn ware gevoelens onthuld over zijn vervreemde vrouw Kim Kardashian en haar romance met Pete Davidson. De rapper gaf in een interview met Jason Lee voor Hollywood Unlocked toe dat zijn woede over de relatie ertoe leidde dat hij eerder deze week een handtekeningenzoeker buiten een club in West Hollywood sloeg.

West, 44, zei dat hij donderdag om 3 uur 's nachts buiten het Soho Warehouse was toen een man die hem de afgelopen dagen volgde in een zoektocht naar handtekeningen hem naar verluidt provoceerde.

Ik zeg: 'Je weet niet waar ik nu mee te maken heb',' zei de 'DONDA'-artiest, verwijzend naar beelden van hem die naar de onbekende man snauwde.

Kanye was boos dat Kim hem ervan weerhield zijn kinderen te zien

"Ik heb net deze twee nummers afgemaakt, ik kwam uit de studio, en deze gast, hij had gewoon een echte houding, zoals, ''Wat ga je doen? En dat zien?'"

"Ik zeg je gewoon dat dat blauwe COVID-masker die knock-out niet stopt, weet je wat ik bedoel?" de Grammy winnende rapper bekende.

De vader van vier kinderen geeft toe dat hij destijds boos was op de vervreemde vrouw Kim Kardashian, die een scheiding aanvroeg en nu een relatie heeft met komiek Pete Davidson. West was te zien in een inmiddels virale video die schreeuwde naar zijn neef die blijkbaar niet had verteld aan Kardashian dat hij een van hun kinderen op school wilde bezoeken.

Kanye West beschimpt Kim omdat ze het noorden toestaat op Tik Tok

"Beveiliging komt niet tussen mij en mijn kinderen in. En mijn kinderen zullen niet op TikTok zijn zonder mijn toestemming," zei Ye - formeel bekend als Kanye - uitdagend in het interview.

Hij zei ook dat hij van streek was over haar ontluikende romance met Davidson.

"Hoe ga je me de schuld geven voor het acteren en de kerel kussen die je voor mijn ogen aan het daten bent. Iedereen zegt, 'dat is cool', en ik hoor dat het nieuwe vriendje in het huis is dat Ik kan niet eens naar."

Je verwees naar Kim Kardashian als gastheer voor SNL, waarin ze Pete Davidson zag kussen terwijl ze verkleed was als Jasmine uit Aladdin.

Kanye bedreigde Pete Davidson in nieuw nummer

Ondertussen hebben Kanye West en The Game hun krachten gebundeld voor een verzengende nieuwe track met de titel "Eazy", waarop de eerste het opneemt tegen zijn vervreemde vrouw en haar nieuwe schoonheid.

West rapt: "N, we hebben de beste scheiding ooit / Als we naar de rechtbank gaan, gaan we samen naar de rechtbank / Feitelijk, pak je zus op', we zullen ga samen naar Kourt's."

Later in zijn vers lijkt West het op te nemen tegen Kardashian's opvoeding: "I got love for the nannies / But real family is better / The camera's kijken naar de kinderen / Jullie stoppen allemaal met het opeisen van de eer."

Ye sloeg toen op Pete Davidson, met wie Kardashian sinds november vorig jaar aan het daten is: " God heeft me gered van die crash / Just so I can beat Pete Davidson's a."

Intussen heeft Kanye sinds het begin van het jaar een relatie met vriendin Julia Fox, 31.

Aanbevolen: