Robert Pattinson ontploft Kanye West op 'Batman'-feestje in Pete Davidson's Bar

Inhoudsopgave:

Robert Pattinson ontploft Kanye West op 'Batman'-feestje in Pete Davidson's Bar
Robert Pattinson ontploft Kanye West op 'Batman'-feestje in Pete Davidson's Bar
Anonim

Robert Pattinson vierde de première van The Batman door een "topgeheime" afterparty te geven in de nieuwe Pebble Pub van Pete Davidson, en ondanks de schijnbare ruzie van de komiek met Kanye West, bronnen zeggen dat het zijn hits als Gold Digger en Fade waren die bijna de hele nacht op repeat werden gedraaid.

Robert Pattinson hield een geheim feest in een pub van Pete Davidson en speelde naar verluidt de hele nacht Kanye West

“Ik heb veel van Kanye gehoord. Niet veel mensen wisten van dit feest af, maar de meeste muziek die werd gespeeld was Kanye', vertelde een bron aan Page Six. "Men geloofde dat Pete het feest organiseerde, maar ik heb hem niet gezien."

Een andere bron zei dat Pete er niet bij kon zijn en dat hoewel hij en Robert goede vrienden zijn, hij "vast zat bij het filmen op de set".

Hoewel Pete er niet bij kon zijn, zeggen bronnen dat de komiek zich vereerd voelde dat het eerste feest in zijn sjieke nieuwe bar een feest was voor zijn maatje Robert en de première van zijn nieuwe film. De bron zegt dat de twee zelfs 'het feest daar hebben opgezet'.

“Pete was vereerd om het eerste feest te hebben in Pebble Bar voor de première van The Batman,” zei de bron.

Pete is een investeerder in de bar in het Rockefeller Center in New York City, samen met enkele andere beroemde gezichten zoals Jason Sudeikis, Nicholas Braun en Justin Theroux. Carlos Quirarte en Matt Kliegman runnen de bar en het duo heeft een reputatie opgebouwd met hun werk in enkele van de meest bekende hotspots van New York.

The Secret Batman Bash was gevuld met beroemde gezichten, van Jason Momoa tot Dave Chappelle

Het is jammer dat Pete de met sterren bezaaide bash niet kon halen, omdat hij niet rondhing met een speurneus van beroemde gezichten. Robert's Batman co-ster Zoe Kravitz was aanwezig samen met haar vriend Channing Tatum. Jason Momoa verscheen samen met rapper Busta Rhymes. De bash bracht zelfs komieken Chris Rock en Dave Chappelle binnen.

Robert verbood telefoons om ervoor te zorgen dat het een rustige shindig was, maar het klinkt alsof iedereen het naar zijn zin had. Mensen gaven naar verluidt "warme" toespraken, en Robert voelde zich zeker goed nadat positieve recensies voor The Batman begonnen binnen te stromen, en Robert kreeg lof voor zijn optreden.

Pete Davidson, aan de andere kant, zou waarschijnlijk de afspeellijst van het feest hebben uitgelachen. De alumnus van Saturday Night Live had een eigen reden om feest te vieren nadat een rechter zijn vriendin Kim Kardashian legaal vrijgezel had verklaard van Ye tijdens een echtscheidingshoorzitting op woensdag.

Aanbevolen: