Wat Reggie Bush echt denkt over Kim Kardashian na hun breuk

Inhoudsopgave:

Wat Reggie Bush echt denkt over Kim Kardashian na hun breuk
Wat Reggie Bush echt denkt over Kim Kardashian na hun breuk
Anonim

Hoewel er veel nieuws is over Kim Kardashian en de scheiding van Kanye West, had Kim ooit een relatie van 2009 tot 2010 die ook wat aandacht kreeg. Kim en Reggie Bush waren lange tijd geen koppel, maar deze relatie is interessant vanwege wat mensen zeggen over de Kardashian-vloek: het feit dat de familie in de loop der jaren met veel atleten is uitgegaan.

Kim Kardashian verlaat haar huwelijk en kijkt naar de toekomst. Maar het is moeilijk om niet nieuwsgierig te zijn naar de mensen met wie ze tot nu toe uitging, inclusief haar zeer beroemde ex-vriendje van een voetballer. Blijf lezen om erachter te komen wat Reggie Bush echt denkt over Kim Kardashian na hun breuk.

Wat heeft Reggie Bush gezegd over Kim Kardashian?

Fans willen weten of Reggie Bush en Kim Kardashian op goede voet staan na hun scheiding. Reggie Bush had het over Kim Kardashian en volgens The Daily Mail zei hij dat ze niet meer met elkaar praten.

Reggie zei: "We houden geen contact."

Maar hoewel Reggie Bush zei dat hij en Kim Kardashian tegenwoordig niet met elkaar praten, was Reggie erg beleefd en aardig tegen zijn ex-vriendin, en praatte over haar familie en haar werkleven. Reggie zei: "Ze doet geweldig werk met het creëren van een merk voor zichzelf, haar en haar familie. Ik ben blij voor ze… ze is erg slim."

Hoewel Reggie iets aardigs te zeggen had over Kim, werd Kim ook wel eens gevraagd naar haar beroemde ex-vriendje, waaronder een keer door Jennifer Lawrence. De actrice prees Kim en de hele Kardashian-familie toen ze een keer sprak in The Wing, volgens Elle.com, en ze zei dat de hele familie zo lief voor haar was.

In 2017 interviewde Jennifer Lawrence Kim voor Jimmy Kimmel Live! en, volgens Hollywood Life, zei Jennifer: Gesp je vast en maak het je gemakkelijk! Mijn eerste vraag: denk je dat het toeval is dat de vrouw van Reggie Bush precies op jou lijkt? ik niet!”

Kim zei: "Ik wist dat dit leuk zou worden!"

Veel mensen hebben opgemerkt dat Lilet Avagyan, de vrouw van Kim Kardashian en Reggie Bush, erg op elkaar lijkt. I nsider.com meldde dat Kim's dochter North en Lilet en Reggie's dochter Briseis ook lookalikes zijn.

De reden waarom Reggie Bush en Kim Kardashian hun relatie beëindigden

Toen Kim Kardashian en Reggie Bush in 2010 uit elkaar gingen, vertelde een bron aan Us Weekly dat dit kwam door hoe bekend Kim is en de levensstijl die ze leidt.

De bron zei: "haar roem is gewoon een beetje te veel voor hem om te verwerken. Ze reist de wereld rond en heeft merken gecreëerd. Hij kan het gewoon niet bijhouden."

Een bron uitgelegd aan E! Nieuws, Ze houden veel van elkaar en hopen dat ze het op een dag kunnen laten werken. Maar voor nu begint hij deze week aan zijn voetbalseizoen en begint Kim met het filmen van seizoen vier van Keeping Up With the Kardashians, en ze hebben deze tijd even apart nodig.”

Toen Reggie Bush en Kim Kardashian een relatie hadden, deelde hij enkele van de problemen die ze hadden.

Volgens People verscheen Reggie Bush in 2010 in The Rachel Ray Show en hij zei dat ze allebei een overvolle agenda hadden, dus het kan moeilijk zijn om tijd te vinden om elkaar te zien. Hij zei dat hij naar Miami ging zodat ze een keer samen konden zijn, waar ze heel blij mee was.

Reggie zei ook dat, hoewel Kim zich erg op haar gemak voelde om gefilmd te worden en het leven in de schijnwerpers te leven, hij niet hetzelfde voelt. Reggie zei: "Ik speel voetbal en de meeste voetballers zijn cameraschuw." Hij klonk alsof hij echt om Kim gaf en veel moeite deed om bij haar te zijn, zoals hij uitlegde: "Je moet met alles jongleren. We hebben het zo druk: van maandag tot en met zaterdag rekenen we dagen van 14 tot 16 uur. Buiten het seizoen probeer ik meer tijd [aan de] relatie te besteden en dingen te doen die ze leuk vindt en haar een plezier te doen."

Reggie Bush en Lilet Avagyan trouwden in 2014 en ze hebben drie prachtige kinderen: Uriah, Briseis en Agyemang.

Reggie Bush vertelde People dat hij in 2017 stopte met spelen voor de NFL. Reggie was blij meer bij zijn kinderen en vrouw te zijn en zei: "Ik heb meer tijd met ons gezin kunnen doorbrengen om dingen te doen waarvoor ik hier normaal niet zou kunnen zijn."

Kim Kardashian heeft de krantenkoppen gehaald voor het daten van Pete Davidson. En hoewel de beroemdheid vrij stil over hem is, legde een bron aan Entertainment Tonight uit dat de moeder en zussen van Kim erg blij zijn dat ze bij hem is, omdat ze blij zijn met de relatie.

Aanbevolen: