Hoe George Clooney echt over Russell Crowe denkt na hun 15-jarige vete

Inhoudsopgave:

Hoe George Clooney echt over Russell Crowe denkt na hun 15-jarige vete
Hoe George Clooney echt over Russell Crowe denkt na hun 15-jarige vete
Anonim

Tijdens de jaren '90 waren er tal van acteurs die bekendheid kregen om kort daarna grotendeels uit het landschap te verdwijnen. Gelukkig voor Russell Crowe en George Clooney hebben beide mannen Hollywood in dat decennium stormenderhand veroverd en sindsdien zijn ze zeer succesvol gebleven. Gezien het feit dat Clooney en Crowe al zo lang grote spelers in de filmindustrie zijn, zou het logisch zijn om te denken dat ze veel gemeen hebben.

George Clooney heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als het soort man met veel vrienden. Dat betekent echter zeker niet dat hij het goed kan vinden met iedereen in Hollywood, zoals blijkt uit het feit dat Clooney in het verleden berucht in een vuistgevecht raakte met een collega. Als het gaat om Russell Crowe, is zijn reputatie het tegenovergestelde van Clooney's sinds de Nieuw-Zeelandse Australiër met veel mensen heeft gevochten en ruzie heeft gemaakt. Helaas, in plaats van dichtbij te komen door veel van dezelfde dingen in Hollywood te hebben meegemaakt, hebben Crowe en Clooney al meer dan 15 jaar ruzie. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op, hoe denkt Clooney vandaag over zijn Crowe-vete.

De waarheid over de vete van George en Russell

Eind 2013 deed George Clooney de ronde om de veelgeprezen film Gravity te promoten. Tijdens dat proces sprak Clooney met een interviewer met Esquire en tijdens het verder saaie gesprek bracht Clooney plotseling zijn woede op Russell Crowe ter sprake. Zoals Clooney uitlegde, dateert zijn probleem met Crowe uit een tijd in de late jaren 2000 dat Russell willekeurig George belde terwijl hij met de pers sprak.

"Hij had ruzie met mij. Hij begon het zonder enige reden. Hij bracht dit ding naar buiten en zei: George Clooney, Harrison Ford en Robert De Niro zijn uitverkocht. En ik legde een verklaring uit waarin ik zei: 'Hij heeft waarschijnlijk gelijk. En ik ben blij dat hij het ons heeft verteld, want Bob en Harrison en ik dachten er ook over om een band te beginnen, die ook zou vallen onder de noemer slecht gebruik van beroemdheden.'"

Volgens George Clooney reageerde Russell Crowe, nadat hij zijn verklaring had gedaan, er met grote woede op. En toen ging hij echt van me af. 'Wie de f denkt deze man wel dat hij is? Hij is een Frank Sinatra-wannabe.' Hij ging echt achter me aan. En dus stuurde ik hem een briefje met de tekst 'Kerel… wat is er in godsnaam mis met je?'”

In de nasleep van hun oorspronkelijke heen en weer genoten Russell Crowe en George Clooney veel succes in hun carrière. Als gevolg hiervan lijkt het erop dat Crowe zich realiseerde dat hij tijdens verschillende prijsuitreikingen met Clooney zou omgaan. Wat zijn redenen ook waren, Clooney zegt dat Crowe probeerde vrede te sluiten door George iets met een briefje te sturen. Dus hij stuurt me een schijf met zijn muziek en een stukje van zijn poëzie. Ik denk dat hij zei: 'Ik was helemaal verkeerd geciteerd', en ik zei: 'Ja, ja. Wat dan ook.'

Clooney's huidige perspectief op Russell Crowe

Vele jaren nadat George Clooney in 2013 over zijn vete met Russell Crowe sprak, bracht hij het onderwerp opnieuw ter sprake tijdens een gesprek met GQ in 2020. Tijdens dat interview verklaarde Clooney dat hij er trots op is dat hij eerder "goede gevechten" kiest ga verder met het opsommen van enkele van de keren dat hij dat precies deed. Clooney bracht bijvoorbeeld zijn woede naar voren over de neiging van TV Guide om de enige originele ster van ER die zwart was, Eriq La Salle, van de covers weg te laten. Van daaruit had Clooney dit te zeggen over zijn problemen met Russell Crowe. "Gewoon uit het niets, hij is als, 'ik ben niet een of andere uitverkochte zoals Robert De Niro en Harrison Ford en George Clooney.' Ik heb zoiets van, 'Waar de fk kwam dat vandaan?'"

Gezien het feit dat George Clooney Russell Crowe ter sprake bracht tijdens een willekeurig interview dat op het moment van schrijven ongeveer een jaar geleden werd gepubliceerd, lijkt het veilig om aan te nemen dat hij nog steeds een wrok koestert. Niemand zou immers een incident van meer dan 15 jaar geleden ter sprake brengen als ze het hadden laten gaan. Dat gezegd hebbende, verklaarde Clooney vervolgens dat hij het nu leuk vindt om te zien hoe een andere ster mensen roept in plaats van het zelf te doen.

“Ik vind het veel leuker om naar Chrissy Teigen te kijken. Iemand stapt in haar wereld en jij zegt: 'Oh, dat zou ik niet doen, kerel.' Het is zo leuk. Zoals iemand die denkt dat ze heel slim zijn, en je zegt gewoon: 'Ugh, kerel. Je hebt een mes meegenomen naar een vuurgevecht.'” Als Clooney echt het drama van beroemdheden in het verleden wil verlaten, kan hij in de niet al te verre toekomst zijn problemen met Russell Crowe achter zich laten.

Aanbevolen: