Kanye West bereikt nieuw dieptepunt door te beweren dat Pete Davidson aids heeft

Inhoudsopgave:

Kanye West bereikt nieuw dieptepunt door te beweren dat Pete Davidson aids heeft
Kanye West bereikt nieuw dieptepunt door te beweren dat Pete Davidson aids heeft
Anonim

Kanye West verspreidt vervelende geruchten over het vriendje van zijn aanstaande ex-vrouw Kim Kardashian, Pete Davidson, als we DJ Akademiks mogen geloven. De rapper vertelt naar verluidt iedereen "binnen gehoorsafstand" dat de komiek aan aids lijdt, een nieuw dieptepunt voor de rapper.

Kanye West heeft naar verluidt explosieve beschuldigingen geuit over de nieuwe vriend van Kim Kardashian, die binnenkort wordt geboren,

Een bron dicht bij Pete bevestigde wat DJ Akademiks zei op een recente livestream waarin hij zei dat Ye al zijn vrienden vertelt dat de nieuwe schoonheid van zijn ex-vrouw aids heeft.

“Hij probeert een gerucht te verspreiden dat Pete Davidson aids heeft. Ik zeg je dat dit een feit is. Ik heb dit van acht mensen gehoord. Hij vertelt het aan iedereen. Ik zeg je dat dit een feit is. Bro, als je een gerucht moet verspreiden dat de n-een verdomde koning, je vrouw AIDS heeft, zoals bro, je bent opgebrand ni-a, wikkel het in, het is voorbij, zei Akademiks op de livestream.

Bronnen zeggen dat het wellustige gerucht heeft geleid tot een reeks ongemakkelijke telefoontjes tussen Pete en de wederzijdse vrienden die hij deelt met de rapper. Pete's vrienden waren "in de war" en "gestoord" door Kanye's jeugdige gedrag.

Voor wat het waard is, bronnen dicht bij Ye zeggen dat de beschuldigingen “onzin” zijn.

Kanye maakte zijn afkeer van Pete Davidson bekend en ging zelfs zo ver dat hij dreigde met hem te vechten

De Louis Vuitton Don heeft duidelijk gemaakt dat hij niet blij is dat zijn vervreemde vrouw uitgaat met de Saturday Night Live Star. De rapper bracht Pete ter sprake in zijn nieuwste nummer "Eazy", waar Ye rapte: "God heeft me van die crash gered, zodat ik Pete Davidson's kont kan verslaan."

Het nummer bracht Pete niet in beweging en hij zou het hele gebeuren hebben uitgelachen.

Maar daar bleef het niet bij, en in een recent interview riep hij Kim uit omdat hij Pete voor zijn ogen had gekust.

"Hoe ga je me naar SNL brengen en dan de kerel kussen die je recht voor mijn ogen aan het daten bent, " nam de Yeezy-mogul wraak. Kanye voegde zich bij Kim in New York toen ze Saturday Night Live presenteerde. Kim en Pete deelden een pik in een sketch. Later zou blijken dat ze na de show nummers hebben uitgewisseld.

Ye heeft onlangs een laptop van Ray J teruggevonden waarvan hij beweerde dat deze expliciete inhoud bevatte met Kim, en hoewel ze zei dat ze dankbaar was voor het gebaar, onthulde ze dat er geen extra beelden op de laptop waren.

Aanbevolen: