Vertelt Kanye West vreemden dat Pete Davidson aids heeft?

Inhoudsopgave:

Vertelt Kanye West vreemden dat Pete Davidson aids heeft?
Vertelt Kanye West vreemden dat Pete Davidson aids heeft?
Anonim

Kanye West heeft er geen geheim van gemaakt dat hij geen fan is van de romance van zijn vervreemde vrouw Kim Kardashian met Pete Davidson. Maar zou zijn schijnbare jaloezie ertoe hebben geleid dat hij kwaadaardige geruchten over Davidson verspreidde?

De 44-jarige rapper heeft naar verluidt "iedereen binnen gehoorsafstand verteld" dat de ster en komiek van Saturday Night Live een "homojunkie is die het aids-virus heeft", aldus TMZ.

Kanye West 'dreigde Pete Davidson in elkaar te laten slaan'

YouTuber en presentator DJ Akademiks’ onthulden eerder deze week op Twitch dat Kanye niet ophoudt met proberen de naam van Davidson te belasteren.“Een n-a vertelde me, dit is echt gepraat, Kanye heeft iedereen binnen een gehoorsafstand van zichzelf verteld, hij probeert een gerucht te verspreiden dat Pete Davidson aids heeft. Ik zeg je dat dit een feit is. Ik heb dit van acht mensen gehoord. Hij vertelt het aan iedereen!”

Bronnen zouden ook hebben verteld dat Page Six, die heel openlijk aan het daten is met actrice Julia Fox, mensen vertelt dat hij Davidson, 28, in elkaar zal laten slaan. Insiders in het kamp van West hebben de beschuldigingen "onzin" genoemd, maar er is geen officiële ontkenning van de rapper geweest.

Pete Davidson heeft het respectvol gehouden vanwege Kim en haar kinderen

Saturday Night Live-ster Davidson heeft ervoor gekozen om het Kanye-drama geen voer te laten worden voor zijn populaire schetsshow. Bronnen zeggen dat Davidson ervoor heeft gekozen om niet te reageren op Kanye's dreigementen uit respect voor Kim (die ook nog geen commentaar heeft gegeven). Kim en West delen kinderen North, 8, Saint, 6, Chicago, 4, en Psalm, 2.

West, 44, gaf vorige week in een interview met Jason Lee voor Hollywood Unlocked toe dat zijn woede over de relatie ertoe leidde dat hij een handtekeningenzoeker sloeg. Het incident vond plaats buiten een club in West Hollywood. De 'Gold Digger'-artiest zei dat hij afgelopen donderdag om 3 uur 's nachts buiten het Soho Warehouse was. Een man die hem de afgelopen dagen volgde - in een zoektocht naar handtekeningen - zou hem toen hebben uitgelokt.

Ik zeg: 'Je weet niet waar ik nu mee te maken heb',' zei de 'DONDA'-artiest, verwijzend naar beelden van hem die naar de onbekende man snauwde.

"Ik heb net deze twee nummers afgemaakt, ik kwam uit de studio, en deze gast, hij had gewoon een echte houding, zoals, ''Wat ga je doen? En dat zien?'"

"Ik zeg je gewoon dat dat blauwe COVID-masker die knock-out niet stopt, weet je wat ik bedoel?" bekende de Grammy-winnende rapper. De vader van vier kinderen geeft toe dat hij destijds boos was op de vervreemde vrouw Kim Kardashian, die een scheiding aanvroeg en nu een relatie heeft met komiek Pete Davidson. West was te zien in een inmiddels virale video die schreeuwde naar zijn neef die blijkbaar niet had verteld aan Kardashian dat hij een van hun kinderen op school wilde bezoeken.

"Beveiliging komt niet tussen mij en mijn kinderen in. En mijn kinderen zullen niet op TikTok zijn zonder mijn toestemming," zei Ye - formeel bekend als Kanye - uitdagend in het interview. Hij zei ook dat hij van streek was over haar ontluikende romance met Davidson.

"Hoe ga je mij de schuld geven voor het acteren en de kerel kussen die je voor mijn ogen aan het daten bent. Iedereen zegt, 'dat is cool', en ik hoor dat het nieuwe vriendje in het huis is dat Ik kan niet eens naar toe." Ye verwees naar Kim Kardashian-hostingtaken op SNL, waarin ze Pete Davidson zag kussen terwijl ze verkleed was als Jasmine uit Aladdin.

Kanye West heeft onlangs Pete Davidson verworpen in een nieuw nummer

Ondertussen hebben Kanye West en The Game hun krachten gebundeld voor een verzengende nieuwe track met de titel "Eazy", waarop de eerste zich richt op zijn vervreemde vrouw en haar nieuwe schoonheid. West rapt: "N, we hebben de beste scheiding ooit / Als we naar de rechtbank gaan, gaan we samen naar de rechtbank / Feitelijk, pak je zus op', we gaan samen naar Kourt's.”

Later in zijn vers lijkt West het op te nemen tegen Kardashian's opvoeding: "I got love for the nannies / But real family is better / The camera's kijken naar de kinderen / Jullie stoppen allemaal met het nemen van de eer." Ye sloeg toen op Pete Davidson, met wie Kardashian sinds november vorig jaar aan het daten is: "God heeft me van die crash gered / Just so I can beat Pete Davidson's a."

Aanbevolen: