Tucker Carlson zakt naar nieuw dieptepunt, noemt Nancy Pelosi "Michael Jackson"

Inhoudsopgave:

Tucker Carlson zakt naar nieuw dieptepunt, noemt Nancy Pelosi "Michael Jackson"
Tucker Carlson zakt naar nieuw dieptepunt, noemt Nancy Pelosi "Michael Jackson"
Anonim

Tucker Carlson heeft enkele hatelijke opmerkingen gemaakt over Nancy Pelosi, waarbij ze haar vergeleek met wijlen zanger Michael Jackson. De conservatieve expert, bekend van zijn show op Fox News, heeft de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden als doelwit genomen nadat ze op CBS verscheen News' Face the Nation op 9 januari, waar ze sprak over de rellen in de Amerikaanse hoofdstad die vorig jaar januari plaatsvonden.

Tucker Carlson vergelijkt Nancy Pelosi met Michael Jackson

Carlson grapte dat Pelosi eigenlijk de 'Thriller'-zangeres was en dat ze haar toevlucht had genomen tot cosmetische chirurgie.

"Laten we duidelijk zijn, dit was geen video van Michael Jackson die zijn hits uit de jaren negentig uitvoerde", zei Carlson.

"Dit leek een levende versie te zijn van de internationale popster die volgens nieuwsberichten meer dan een dozijn jaar geleden stierf aan een drugsverslaving. En toch, ondanks die beweringen daar was hij, volledig, onmiskenbaar Michael Jackson aan het praten over televisie. Hoe kan dat? Eerlijk gezegd hebben we geen idee. We zijn hier geen theologen. Dit is slechts een nieuwsprogramma. We kunnen je alleen laten zien wat we hebben gezien. Hier is het, "vervolgde hij.

"Zie je wel? Michael Jackson. Dat was hem," merkte Carlson op na de clip.

"Nee 'Billie Jean'. Blijkbaar heeft hij het zingen opgegeven en vertelt hij leugens over politiek. Dezelfde man. Als je Michael Jackson ooit hebt gezien, kun je het gezicht niet vergeten - hoewel hij toegegeven heeft dat hij veel heeft gehad werk gedaan sinds we hem voor het laatst zagen, "voegde hij eraan toe.

Twitter is woedend over Carlsons aanval op Pelosi

Twitter heeft gereageerd op de seksistische opmerkingen van Carlos en verdedigt Pelosi tegen zo'n schaamteloze aanval.

"Op zoek naar een nieuw dieptepunt op een nachtelijke basis, zegt Tucker Carlson dat Nancy Pelosi op Michael Jackson lijkt", merkte iemand op.

"Tucker Carlson bespot op wrede wijze het uiterlijk van Nancy Pelosi. Laten we eens vergelijken: Nancy Pelosi is een 81-jarige vrouw die haar land dient. Tucker Carlson is een 52-jarig seksistisch varken dat onnoemelijke schade aanricht aan zijn land vertelt leugens en verspreidt valse samenzweringstheorieën", was een andere tweet.

"Tucker Carlson die naar Nancy Pelosi verwijst als Michael Jackson is de meest kinderachtige, respectloze en ongrappige 'grap' ooit. Dat is respectloos naar Michael Jackson zelf", schreef een andere persoon.

"Eens een grap, altijd een grap. Je bent een zielig klein mannetje", luidt een andere opmerking.

Aanbevolen: