Britney Spears-fans zeggen dat haar zus 'tot een nieuw dieptepunt is gezonken' in nieuwe huilende video

Britney Spears-fans zeggen dat haar zus 'tot een nieuw dieptepunt is gezonken' in nieuwe huilende video
Britney Spears-fans zeggen dat haar zus 'tot een nieuw dieptepunt is gezonken' in nieuwe huilende video
Anonim

Britney Spears' zusje Jamie Lynn Spears is getrolld na het delen van audio van zichzelf huilend terwijl haar dochter haar troost.

Op zaterdag plaatste de voormalige Nickelodeon-ster een clip op Instagram terwijl ze snikte terwijl haar driejarige kleine meisje Ivey Joan haar probeerde op te vrolijken.

"Het komt goed, mam. Het moet goed komen, mam," zei Spears' peuter tegen haar moeder terwijl Jamie en haar zus op gespannen voet staan sinds de getuigenis van de ster op 23 juni.

Jamie Lynn antwoordde in tranen: "Oh, dankjewel, schatje."

Maar FreeBritney-supporters waren niet onder de indruk.

Jamie Lynn Spears IG-verhaal
Jamie Lynn Spears IG-verhaal

"Ik zal nooit begrijpen waarom mensen ervoor kozen om zichzelf op te nemen als ze verdrietig en van streek waren en het vervolgens online te plaatsen. Het verbijstert me gewoon", schreef iemand online.

"Jezelf huilend opnemen is best vreemd. Bijna berekend," voegde een tweede eraan toe.

"Ik vind het raar dat ze de opmerking heeft opgenomen en nog vreemder dat ze deze op sociale media heeft geplaatst", merkte een derde op.

"Lieve God. Dit is een nieuw dieptepunt voor het gezin", schreef een vierde.

Vorige maand sprak Jamie Lynn Spears zich eindelijk uit over het voogdijschap van haar oudere zus.

Britney Spears Met Jamie Lynn Zus Nicht Maddie En Zonen Jayden En Sean
Britney Spears Met Jamie Lynn Zus Nicht Maddie En Zonen Jayden En Sean

De zangeres van "…Baby One More Time" vertelde een rechtbank dat ze een einde wilde maken aan haar "beledigende" conservatorium. De moeder van twee berispte haar familie omdat ze zweeg en haar vader toestond haar persoonlijke en financiële zaken te regelen. De 39-jarige popster ging zelfs zo ver om te zeggen dat ze hen wilde aanklagen.

Jamie, 30, kreeg hevige reacties van fans - sommigen beschuldigen haar er zelfs van te profiteren van het fortuin van 60 miljoen dollar van haar zus.

Op basis van haar Instagram-verhalen zei de Steel Magnolias-actrice dat ze niets anders dan "geluk" voor haar zus wil en dat ze haar altijd heeft en " altijd zal" steunen.

Het voormalige kindsterretje verklaarde in haar video dat ze een "zeer bewuste keuze" heeft gemaakt om "alleen maar deel te nemen" aan het leven van de zangeres als haar zus - en hard heeft gewerkt in haar eigen carrière.

"Ik heb mijn verdomde rekeningen betaald sinds ik 10 jaar oud was. Niet dat ik het publiek iets verschuldigd ben, want mijn zus weet dat ik van haar hou en haar steun… Ik ben niet mijn familie. Ik ben mijn eigen persoon En ik spreek voor mezelf, "legde ze uit.

"Maar nu ze heel duidelijk is gesproken en heeft gezegd wat ze moest zeggen, heb ik het gevoel dat ik haar voorbeeld kan volgen en kan zeggen wat ik denk dat ik moet zeggen - ik heb het gevoel dat het heel duidelijk is dat sinds de de dag dat ik werd geboren, heb ik alleen van mijn zus gehouden, ze aanbeden en gesteund. Ik bedoel, dit is mijn verdomde grote zus, voor deze stieren."

The Sun meldt echter dat het luxueuze condominium van Jamie Lynn in Destin, Florida, is gekocht via een trust die Britney, 39, sinds 2000 in bezit heeft.

De trust is gedeeltelijk beheerd door hun vader Jamie toen hij de financiële zaken van zijn dochter overnam als haar conservator.

Volgens het rapport worden het Destin-appartement en de LLC vanaf 2009 vermeld als eigendommen van Britney's in conservatoriumaanvragen.

Aanbevolen: