Kanye West volgt Pete Davidson na sociale media-uitbarsting

Inhoudsopgave:

Kanye West volgt Pete Davidson na sociale media-uitbarsting
Kanye West volgt Pete Davidson na sociale media-uitbarsting
Anonim

Kanye West lijkt maar niet tot een besluit te komen over hoe hij zich voelt tegenover de nieuwe vriend van ex-vrouw Kim Kardashian, Pete Davidson. Ondanks dat hij onlangs een vernietigende tirade tegen de komiek op zijn Instagram begon, heeft West nu datzelfde platform gebruikt om zijn verbaal gehavende liefdesrivaal te volgen.

Davidson keerde woensdag terug naar het apparaat voor het delen van foto's en Kanye haastte zich snel om een van zijn 807.000 volgers te worden - een aantal dat gestaag blijft stijgen.

Pete Davidson volgt Kanye West nog niet terug

Pete moet de gunst echter nog terugbetalen en volgt op het moment van schrijven momenteel slechts twee accounts: die van zijn vriendin Kim en die van acteur Sebastian Stan.

Het zou veilig zijn om aan te nemen dat de opvolger van West misschien niet de olijftak is die het lijkt, vooral gezien de berichten die hij de afgelopen week over Pete heeft geplaatst. Een voorbeeld hiervan is de tekst van Davidson die Kanye besloot te delen, met de tekst "… jij als man zou ik je kinderen nooit in de weg staan."

“Dat is een belofte. Hoe jullie omgaan met het opvoeden van je kinderen is jouw zaak en niet de mijne. Ik hoop echt dat ik ze [op een dag] kan ontmoeten en dat we allemaal vrienden kunnen zijn.”

Kanye heeft gezworen dat Pete 'mijn kinderen nooit zal ontmoeten'

Als reactie hierop had West de schermafbeelding gevolgd met een foto van Machine Gun Kelly en Davidson die rondliepen in hun ondergoed, waarop de rapper het onderschrift schreef: "Nee, je zult mijn kinderen nooit ontmoeten."

Bovendien hield West zijn mening over een tatoeage van Hilary Clinton die Pete eerder had geïnkt niet tegen. “Als ik mensen tag, ben ik gewoon het web aan het samenstellen. Er is een groep mensen die de media en de verkiezingen leidt. Godzijdank voor de vrijheid van meningsuiting.”

“Kijk eens naar deze klootzak. Ik vraag me af of Instagram mijn pagina gaat sluiten omdat ik het ex-vriendje van [Hillary] Clinton verraad."

“Jullie hebben die tatoeage allemaal gezien, maar als ik het zeg, ben ik gek. Ik heb je gezegd dat je die niet meer gaat gebruiken als een vuilnisman naar zijn werk gaat, hij gaat naar afval ruiken, maar het is tijd om de vuilnis buiten te zetten… Je kunt het Hillary-ding googelen. Ik maak deze s niet omhoog.”

Bovendien, na een pleidooi van Kim om te stoppen met "Een enge en gevaarlijke omgeving creëren" voor haar vriend, deelde Kanye een foto van een gewelddadige woordenwisseling naast de woorden "OP VERZOEK VAN MIJN VROUW GELIEVE NIEMAND FYSIEKE IETS TE DOEN OM IM TE SKETEN DE SITUATIE ZELF AANHANDELEN.”

Aanbevolen: