Wat volgt er voor Rachel Zegler na West Side Story?

Inhoudsopgave:

Wat volgt er voor Rachel Zegler na West Side Story?
Wat volgt er voor Rachel Zegler na West Side Story?
Anonim

Je zou kunnen zeggen dat Rachel Zegler een gecharmeerd leven leidt. Nadat ze duizenden hoopvolle mensen had verslagen, kreeg de inwoner van New Jersey de hoofdrol in Steven Spielbergs remake van West Side Story, zelfs zonder een enkele filmtitel op zak.

Sindsdien is Zegler enorm populair geworden en misschien, nog belangrijker, kreeg ze lovende kritieken, en verdiende ze zelfs een Golden Globe-knik voor haar optreden (de Oscars, aan de andere kant, keurden de actrice af, maar dat was verre van de meest controversiële ding dat bleek in de awards).

Sindsdien is er veel belangstelling voor waar fans Zegler kunnen verwachten. En het blijkt dat de actrice meerdere filmprojecten in de maak heeft, waarvan sommige zeer binnenkort zullen worden uitgebracht.

Rachel Zegler trad toe tot de cast van Shazam! Fury Of The Gods

In 2021 werd onthuld dat Zegler zich bij de cast van het DCEU-vervolg Shazam: Fury of the Gods heeft gevoegd, hoewel iedereen de lippen stijf op elkaar leek te houden over de rol die ze in de film zou spelen.

Geleidelijk kwamen er echter details over het personage van de actrice naar buiten, dankzij de Oscarwinnaar die zich ook bij de cast voor het vervolg voegde, samen met de ervaren actrice Lucy Liu.

En zo kwam iedereen te weten dat Zegler een van de dochters van de Griekse Titan Atlas zal spelen.

"Ik ben lid van drie godinnen: Lucy Liu als Kalypso en de derde godin gespeeld door Rachel Zegler, die in een zeer korte tijd een grote ster zal zijn", onthulde Mirren. Ze sprak ook liefdevol over haar tijd die ze aan de film werkte en dat ze veel tijd met zowel Liu als Zegler kon doorbrengen.

"Dus we zijn met z'n drieën, en dat was echt een geweldige ervaring omdat het zo zeldzaam is dat je een hele film met twee andere vrouwen kunt doorbrengen", zei de actrice

“Zo vaak ben jij de enige vrouw in de cast. Hier waren we een trio, en dat was geweldig. Ik vond het geweldig.” Shazam! Fury of the Gods staat gepland voor een release in december 2022.

Rachel Zegler speelt ook de hoofdrol in een aanstaande live-action-adaptatie van Disney

Na aan een succesvolle remake met Spielberg te hebben gewerkt, sprong Zegler gemakkelijk in een andere, een soort van. Deze keer meldde de actrice zich aan om Sneeuwwitje te spelen in de live-action-aanpassing van Disney's beroemde tekenfilm. Toen ze voor het eerst werd benaderd voor het project door regisseur Marc Webb, had Zegler geen idee wat de film was.

"We hadden een heel eenvoudig gesprek voordat ik me realiseerde dat [de film] Sneeuwwitje was", herinnerde de actrice zich.

“Toen ik de stukjes bij elkaar begon te leggen, en ik wist dat het een Disney-prinses-ding was, dacht hij: ‘Wie is de mooiste van allemaal: wat betekent eerlijk? Wat heeft het te betekenen? Betekent het huidskleur? Betekent het schoonheid? Of betekent het of je rechtvaardig bent of niet? De manier waarop je mensen behandelt? De manier waarop je anderen benadert met vriendelijkheid of een gebrek daaraan?'”

En hoewel Zegler heel blij was dat ze in de film was gecast, was ze zich ook zeer bewust van de reactie die het gevolg was, die ze er uiteindelijk voor koos om rechtstreeks aan te pakken.

“Toen het werd aangekondigd, was het een enorm iets dat dagenlang trending was op Twitter, omdat alle mensen boos waren… We moeten van ze houden in de goede richting, vertelde ze aan Andrew Garfield in de Actors on Actors-serie voor Variety.

“Nooit in een miljoen jaar had ik gedacht dat dit een mogelijkheid voor mij zou zijn. Sneeuwwitjes die van Latijnse afkomst zijn, zie je normaal gesproken niet. Ook al is Sneeuwwitje echt een big deal in Spaanssprekende landen.”

Zegler voegde er later aan toe: Uiteindelijk heb ik een baan te doen waar ik erg enthousiast over ben. Ik word een Latina-prinses.”

Rachel Zegler werkt ook aan een Hunger Games-prequel

Tegelijkertijd werd onlangs ook aangekondigd dat Zegler zich had aangesloten bij de cast van de aankomende Hunger Games-prequel The Ballad of Songbirds and Snakes, die zich richt op de vroege jaren van Coriolanus Snow (Tom Blyth) voordat hij uiteindelijk werd de tirannieke heerser van Panem.

In de film speelt de actrice Lucy Gray Baird, het eerbetoon aan District 12 dat Coriolanus begeleidt en uiteindelijk gevoelens voor ontwikkelt.

Voor de regisseur van de film, Francis Lawrence, wist hij dat er niemand was die beter geschikt was om Lucy te spelen zodra hij Zegler in de film van Spielberg zag.

“Zoals iedereen zag ik Rachel Zegler voor het eerst in West Side Story, en net als iedereen wist ik dat ik naar een ster keek die een generatie lang het scherm zou domineren,” zei hij.

“Lucy Gray past perfect bij haar als actrice: het personage is gedurfd, onafhankelijk en uitdagend, maar ook kwetsbaar, emotioneel en liefdevol. Rachel zal dit personage onvergetelijk maken.”

Afgezien hiervan is Zegler ook betrokken bij de animatiefilm Spellbound, met een met sterren bezaaide stemmencast met onder meer Nicole Kidman, Javier Bardem, André De Shields, John Lithgow, Nathan Lane, Jennifer Lewis en Jordan Fisher.

De film draait om prinses Ellian (Zegler) die haar krachten gebruikt om haar familie te verdedigen terwijl krachten van licht en duisternis hun koninkrijk proberen te verdelen.

Aanbevolen: