Dit markeert Kanye West's twee maanden onderbreking van sociale media

Inhoudsopgave:

Dit markeert Kanye West's twee maanden onderbreking van sociale media
Dit markeert Kanye West's twee maanden onderbreking van sociale media
Anonim

Er was een tijd dat we geen dag door konden komen zonder overspoeld te worden door tweets van Kanye West Sommige van zijn posts op sociale media waren zo bizar dat fans dat wilden kijk weg, maar kon het gewoon niet laten om hun fix te krijgen. Houd van hem of haat hem, het enige waar we altijd op konden vertrouwen, was het feit dat Kanye het entertainment zou laten komen met herhaalde berichten op Instagram en Twitter. Als dat voor sommigen van jullie een verre herinnering lijkt, is dat omdat het…

Kanye West's mysterieuze hiaat

Kanye West ging van een overvloed aan posts op sociale media naar helemaal geen, en nu het 2 volle maanden geleden is dat we van hem hoorden, zijn fans van nieuwsgierig naar bezorgd geworden. Aanvankelijk leek het alsof hij een verdwijnende stunt uithaalde als een manier van protest. Fans gingen er aanvankelijk van uit dat dit weer een driftbui van Kanye West was nadat hij zijn strijd om te regeren in het Witte Huis had verloren, en schreef zijn afwezigheid toe aan een beetje schaamte over de kwestie.

Naarmate de tijd verstreek en zijn vrouw Kim Kardashian op vakantie werd gefotografeerd om haar verjaardag te vieren, was Kanye opvallend afwezig, en de focus verschoof naar de veronderstelling dat er problemen waren binnen zijn huwelijk waardoor hij afstand nam even aandacht op social media.

Zou Kanye in een afkickkliniek zitten?

Kanye West is vele malen onder de loep genomen over de stabiliteit van zijn geestelijke gezondheid. Zijn eerste politieke campagne was in wezen een openbare vertoning van zijn emotionele en mentale instabiliteit, omdat hij de controle volledig verloor en veel te veel persoonlijke details met de wereld deelde. Zelfs zijn grootste supporters begonnen te twijfelen aan zijn vermogen om een rol in de politiek op zich te nemen toen hij zijn politieke platform begon te gebruiken om mensen te vertellen dat hij bijna geaborteerd was door zijn vader en dat hij en Kim het hadden over de abortus van hun eerste kind. Het was op zijn zachtst gezegd huiveringwekkend, en nu vragen fans zich af of hij afwezig is omdat hij in afkickkliniek is. Het zou verklaren waarom hij de laatste tijd niet met Kim en zijn kinderen is gefotografeerd, dat is zeker.

Zijn verblijfplaats is op dit moment allemaal speculatie, maar het enige dat we zeker weten, is het feit dat zijn Twitter-account en Instagram-account twee volle maanden inactief zijn gebleven. Er zijn geen nieuwe berichten of acties ondernomen en er zijn geen tekenen die de reden voor zijn afwezigheid aangeven. Voor een man met zoveel toewijding om het woord van zijn geloof te verspreiden, nieuwe muziek uit te brengen en fans gewoonlijk te herinneren aan de meerdere projecten die hij onderweg heeft, is een onderbreking van twee maanden van sociale media hoogst ongebruikelijk en fans hopen dat het goed met hem gaat.

Aanbevolen: